• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astsubay Tayini ve Doğunun Zorlukları

kavun kokussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2.219
3.960
108
34
Merhaba Arkadaşlar;
Erkek arkadaşım astsubay bende aday memurum benim adaylığım kalktığında yani önümüzdeki yaza evlenme planları yapıyoruz.
Şu sıra onun tayin dönemi 4. ve 5. bölgelerden tercih yapmayı düşünüyor.
Şimdiden psikolojisi bozulmaya başladı, bana sürekli doğuda şartlar çok iyi olmayacak diyor.
Açıkçası televizyonda "3 metre karın olduğu köyde hamile kadını köylüler hastaneye zor yetiştirdi" gibi haberleri okudukça çekiniyorum.
Batıdan eşiyle beraber ilk kez doğuya giden bayanlar sorum size;
Doğunun zorlukları nelerdir? Pişman oldunuz mu?

Merhaba Arkadaşlar;
Erkek arkadaşım astsubay bende aday memurum benim adaylığım kalktığında yani önümüzdeki yaza evlenme planları yapıyoruz.
Şu sıra onun tayin dönemi 4. ve 5. bölgelerden tercih yapmayı düşünüyor.
Şimdiden psikolojisi bozulmaya başladı, bana sürekli doğuda şartlar çok iyi olmayacak diyor.
Açıkçası televizyonda "3 metre karın olduğu köyde hamile kadını köylüler hastaneye zor yetiştirdi" gibi haberleri okudukça çekiniyorum.
Batıdan eşiyle beraber ilk kez doğuya giden bayanlar sorum size;
Doğunun zorlukları nelerdir? Pişman oldunuz mu?

merhaba ;

bende basker eşiyim malasefki bu meseleğin güzel şartları olsada zorluyor:)

okadar endişe etmesin doğuda şartlar iyi bizde bu sene 4 ve 5. bölgeye gidicez konuştuğumuz tüm arkadşalarımız çok rahat olduğunu ve eş bile hemen hemen heryere götürebileceğini söylüyor erkek arkadasın da zaten görüşüyodur arkadasları ile.. yani sende endişe etme :)

hakkınızda hayırlısı olsun umarım sende gittiğin yere iyi adapte olursun ee birazcık zorlanma payını aklından çıkarma :)

merhaba ;

bende basker eşiyim malasefki bu meseleğin güzel şartları olsada zorluyor:)

okadar endişe etmesin doğuda şartlar iyi bizde bu sene 4 ve 5. bölgeye gidicez konuştuğumuz tüm arkadşalarımız çok rahat olduğunu ve eş bile hemen hemen heryere götürebileceğini söylüyor erkek arkadasın da zaten görüşüyodur arkadasları ile.. yani sende endişe etme :)

hakkınızda hayırlısı olsun umarım sende gittiğin yere iyi adapte olursun ee birazcık zorlanma payını aklından çıkarma :)

istediğim bana göre çok şey değil aslında :))
sıcak su olsun, kalorifer olsun yiyecek malzemesi alabileceğim market/bakkal olsun yeterli...
şartları bilmiyorum elektrikli sobayla ısınmak zorunda kalabiliriz diyor ee böyle olunca haliyle insan korkuyor :18:
5. bölgeye eş götürülebiliyor mu?

Merhaba kizlar kars sarikamis cikti tayinimiz oralari bilen varmi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Biz igdirdayiz canim hic korktuun gibi degil elektrik kesiliyo surekli bi tek o var, sartlardan cok insani sikintili 5. Bolge burasi da ama es goturuluyor o bolgeye gore degisir tabi hakkari sirnak tunceli civari yerler kotu sanirim ordaki cogu kisla es kabul etmiyor.

Biz igdirdayiz canim hic korktuun gibi degil elektrik kesiliyo surekli bi tek o var, sartlardan cok insani sikintili 5. Bolge burasi da ama es goturuluyor o bolgeye gore degisir tabi hakkari sirnak tunceli civari yerler kotu sanirim ordaki cogu kisla es kabul etmiyor.
canım ığdır ınsanı ne konuda sıkıntılı? tayınlerde ıgdır da var.. bıraz anlatır mısın? lojmanda mı kalıyosunuz? kiralar nasıl?

canım ığdır ınsanı ne konuda sıkıntılı? tayınlerde ıgdır da var.. bıraz anlatır mısın? lojmanda mı kalıyosunuz? kiralar nasıl?
Pkk nüfusu git gide artıyo, belediye bdp de dışardan gelen pek sevilmiyo kiralar uçmuş durumda aradığın hiçbişeyi bulamıyosun pazar bile yok ufacık il gidecek gezecek biyer yok devlet hastanesi berbat ben 1200 tl kira veriyorum lojman zamanı gelmedik biz ben sonradan geldim lojmana girmedik o yüzden, alayda çalışırsa eşin sürekli bi denetim hazırlık halindeler benim eşim hudutta eve bile zor geliyo personel hep eksik eşimin bazen on gün gelmediği oluyo birilerinin yerine bakmaktan doğu tazminatı da yok buranın abuk sabuk biyer yani anlayacağın ben hiç sevemedim. Kars erzurum daha iyi bence düşünürseniz.

Back