Astsubay piyade eşleri tecrübelerini zorluklarını paylaşabilir mi?

Kaktsss0647

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
3
0
1
30
Arkadaşlar benim nişanlm piyade astsubay şuan Tekirdağ da görev yapıyor personel astsubayı olarak ama yüksek ihtimal mayıs gibi tayin olurum diyor ve 8 yıllık TSK personeli 4 sene uzman çavuşluk yapmş hakkaride daha sonra astsubaylığa geçmiş astsubay okulu bittikten sonra ilk yeri Tekirdağ olmuş asıl sorum şu bana piyade astsubay asla evde durmaz sürekli eş götürülemez yere teyin olur vs diye gözümü korkuttular geri cayma gibi bir düşüncem yok ama bu durumu bizzat yaşayanlardan dinlemek istedim.

Merhaba, ben de piyade astsubay sevgilisiyim. bana bunun zorluklarını sevgilim kendisi aktardı gerek komutanlarından gerekse evli silah arkadaşlarından duyduğu kadarıyla. evet çok zor, beni de defalarca uyardı doğumunda bile yanında olamayabilirim, veli toplantılarında tek başına hem anne hem baba olacaksın vs. ve hala hatırlatıyor. inan bana kendisi çok daha endişeli çok daha huzursuz. o kadar seviyorum ki onu, o kadar aşığım ki bu yolda onu yalnız bırakmayı düşünmedim hiç. senin, benim için savaşıyorlar ve pırlanta gibiler evlenip yuva kurmayı en çok onlar hakediyor, ve o kadar güzel seviyorlar ki. piyadelik en zor en tehlikeli sınıf 2-3 yıla bi tayin çıkıyormuş evet, ama bu sürekli ayrı olacaksınız anlamına gelmiyor, muhtemelen siz de pandemi dolaylı görüşmeleri seyreltmek zorunda kaldınız. TSK sadece askerlere korona varmış gibi davrandığı için. ve bu yüzden evlenince de bu hasret devam edecek mi diye endişeleniyorsun ben de aynı şekilde. Asker kaderi çok belirsiz, kestiremiyorsun, planlayamıyprsun, doğu mu batı mı Suriye mi bilemiyorsun. Elden gelen tek şey hayırlısını dilemek, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Cayma gibi bir düşüncen yoksa akışına bırak gerçekten akıl sağlığın için en iyisi bu olacaktır. Mutluluklar dilerim Allah daim etsin. Darısı başımızaaa

Öncelikle çok teşekkür ederim bu güzel açıklaman ve tesellim için kaderdaşım... Nasıl böyle denk geldi bilmiyorum dün gece bu konu için içim daralmış ve ağlarken tam o esnada senin mailin geldi okudum içine su serptin bende çok seviyorum ve bu aralar sürekli aklıma kötü şeyler geliyo fiziksel olarakta sağlığımu etkiliyor ruhum daralıyor için sıkılıyor inşallah geçer bu günlerde Allah sizde bu aşkı taçlandırmayı nasip etsin hepimizinkini korusun

Benim eşimde Astsubay 4 yıllık evliyiz ve 4 defa ev değiştirip farklı illere taşındık.
4 yıllık evliliğe suriyeyi de sıkıştırdık.
Çok zor,
Herkes ev için başka bir şey için dua ederken benim duam
Allahım aynı sofrada kahvaltı yapmayı aynı yastığı paylaşmayı nasip et diye dua ettim hep.
Şu an hamileyim en büyük korkum kocamın hamilelik doğum dahil hiç bir sürecinde yanımda olamayacak olmasıydı.
çok şükür bir yolunu bulup emekli olabildi.
Şimdi yanımızda ve yan yanayız.
Alışırmısın evet bir şekilde yürütürsünüz.
Ama gerçekten zor
Allah yolunuzu açık etsin umarım tüm tayin yerleri eş götürülebilir çıkar ve ayrı kalmak zorunda olmassınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…