Merhaba, ben de piyade astsubay sevgilisiyim. bana bunun zorluklarını sevgilim kendisi aktardı gerek komutanlarından gerekse evli silah arkadaşlarından duyduğu kadarıyla. evet çok zor, beni de defalarca uyardı doğumunda bile yanında olamayabilirim, veli toplantılarında tek başına hem anne hem baba olacaksın vs. ve hala hatırlatıyor. inan bana kendisi çok daha endişeli çok daha huzursuz. o kadar seviyorum ki onu, o kadar aşığım ki bu yolda onu yalnız bırakmayı düşünmedim hiç. senin, benim için savaşıyorlar ve pırlanta gibiler evlenip yuva kurmayı en çok onlar hakediyor, ve o kadar güzel seviyorlar ki. piyadelik en zor en tehlikeli sınıf 2-3 yıla bi tayin çıkıyormuş evet, ama bu sürekli ayrı olacaksınız anlamına gelmiyor, muhtemelen siz de pandemi dolaylı görüşmeleri seyreltmek zorunda kaldınız. TSK sadece askerlere korona varmış gibi davrandığı için. ve bu yüzden evlenince de bu hasret devam edecek mi diye endişeleniyorsun ben de aynı şekilde. Asker kaderi çok belirsiz, kestiremiyorsun, planlayamıyprsun, doğu mu batı mı Suriye mi bilemiyorsun. Elden gelen tek şey hayırlısını dilemek, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Cayma gibi bir düşüncen yoksa akışına bırak gerçekten akıl sağlığın için en iyisi bu olacaktır. Mutluluklar dilerim Allah daim etsin. Darısı başımızaaa