Astronot Tulum???

Hatice Meryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.514
1.578
33
Insallah konuyu dogru yere acmisimdir. Kasim ortasinda insallah bebegim dogacak. Ve biz cok disari cikan arabasiz bir ciftiz. Büyük ihtimal de 40ı cikar cikmaz disari cikmaya baslayacagiz. Yani ocakta. Bebegimi üsütmek istemiyorum. Kalin astronot tulumlardan almak istiyorum. Ama beden konusunda kafam karisti. Acaba 6 ay(68 cm) mi alsam, yoksa 9 ay (74 cm) mi? Bu montlar siskin oldugu icin genelde büyük alinirmis. Ki zaten 6 aydan daha kücügü yok. Sadece 6-9 ay arasinda kararsiz kaldim. Lütfen yardimmm

Insallah konuyu dogru yere acmisimdir. Kasim ortasinda insallah bebegim dogacak. Ve biz cok disari cikan arabasiz bir ciftiz. Büyük ihtimal de 40ı cikar cikmaz disari cikmaya baslayacagiz. Yani ocakta. Bebegimi üsütmek istemiyorum. Kalin astronot tulumlardan almak istiyorum. Ama beden konusunda kafam karisti. Acaba 6 ay(68 cm) mi alsam, yoksa 9 ay (74 cm) mi? Bu montlar siskin oldugu icin genelde büyük alinirmis. Ki zaten 6 aydan daha kücügü yok. Sadece 6-9 ay arasinda kararsiz kaldim. Lütfen yardimmm
Ben de kasımda doğum yaptım 2 tane astronot aldım bir kere bile giydirmeden kenara koydum😕 yürüyen bebekte astronot daha kullanışlı sanki.arabada terliyor astronotla bir de bir yere girince çıkar sonra tekrar giydir derken bana zor geldi. Astronot tulumlar çok kalın çünkü o yüzden ben uyku Tulumu almıştım. E bebekten ince elyaf bir Tulumu o daha rahat geldi çünkü mecbur üstüne battaniye örtüyorsun birde pusetin üstüne şeffaf rüzgarlık kılıflardan geçirince zaten rüzgar olmadığı için sıcacıl oluyor. Bazen üstüne kalın birmhırka ile çıkardım heo sıcacık arabasının içinde. O yüzden tavsiyem pusetin için şu şeffaf yağmurluklardan alın, rüzgardan koruyunca sıcak oluyor zaten.tulum olarak çok kalın değilde dediğim gibi biraz daha ince bir tulum alın.bir de ayaklı olmasın bence kanguru ile de kullanırsınız. Bence 68 cm yeter zaten marttan sonra giydirilmez hava ısınıyor.

Bu tarz tulum ile şu battaniye işinizi görür bence. Zaten çok kalın giydirmeyin terliyorlar. 1 yaşından sonrada hm nin astronot larını beğendim ben ama şu an o kadar para vermeye gerek yok.

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-23-07-00-10.jpg
    Screenshot_2019-06-23-07-00-10.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2019-06-23-06-56-01.jpg
    Screenshot_2019-06-23-06-56-01.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2019-06-23-07-03-20.jpg
    Screenshot_2019-06-23-07-03-20.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 71
Kanguru da olur bebek arabasına daonu koyun, üstüne o attığım battaniye. Çünkü girdiğiniz mekan çok sıcak olmuyor ama astronot fazla geliyor, tek kıyafet de az. Bu tulum olunca mekana girince battaniye yi aç tulumla durur gerekirse. Valla ben iki tene astronota 400 tl verdim 1 kere giydirebildim bir tanesini. Bu ucuz bunu alın sonra bakınız ihtiyaç astronot alırsınız benim fikrim. Alırsanız da 6 aylık alın 9 ay fazla büyük olur

X