2015'de ikinci öğretim olarak bu bölümde okumak istiyorum. Aramızda Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümü okuyan arkadaşlar var ise, lütfen bana bölümlerini, üniversitedeki eğitimi, gözlemevi çalışmalarını anlatabilir mi?
Bu bölümü okuyan diğer üniversitelerden arkadaşlar, lütfen sizler de yazın, burası bölümün paylaşım yeri olsun![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
2015'e kadar hangi ön hazırlıkları yaparsam iyi olur?
Zaten KPSSye hazırlanıyorum, iki yabancı dilim var, fizik ve astronomi özel ilgi alanım, YGS ve LYS sınavları benim için çok kolay olacaktır, araştırdığım kadarıyla bölümün puanları da o kadar yüksek değil.
Aslında dil bölümü öğrencisiyim, ama başka bölümlerden de artık tercih yapılabildiğini öğrendim.
Kesinlikle bu bölümü okumak istiyorum![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Bu bölümü okuyan diğer üniversitelerden arkadaşlar, lütfen sizler de yazın, burası bölümün paylaşım yeri olsun
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
2015'e kadar hangi ön hazırlıkları yaparsam iyi olur?
Zaten KPSSye hazırlanıyorum, iki yabancı dilim var, fizik ve astronomi özel ilgi alanım, YGS ve LYS sınavları benim için çok kolay olacaktır, araştırdığım kadarıyla bölümün puanları da o kadar yüksek değil.
Aslında dil bölümü öğrencisiyim, ama başka bölümlerden de artık tercih yapılabildiğini öğrendim.
Kesinlikle bu bölümü okumak istiyorum
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)