Özelden mesaj atamıyorum
Bilgileri orda yazsam...
Ne zaman uygun olursanız tabi kiKapalıydı mesajlarım açıkçası bu konudan çok mesaj alıyorum elimden geldiğince de analiz yapıp yardımcı olmaya çalışıyorum ama alalade analizler yapmak istemediğim için de çok fazla vaktimi alıyor. Özelden yazabilirsiniz tabi uygun olduğumda yaparım.
Sisyphe evet hep aynı konuda sınanıyorum. o bna gelince her şeyi öteliyorum. 2 yıldır saturun etkısındeyım dersımı alamadım artık bu ımtıhanı tasıyamıyorum. acıl bı çıkış arıyorum. işimden tayın ıstemem benı kurtarır mı gıdınce daha mı kotu olur dusunmekten bunaldım.
Kapalıydı mesajlarım açıkçası bu konudan çok mesaj alıyorum elimden geldiğince de analiz yapıp yardımcı olmaya çalışıyorum ama alalade analizler yapmak istemediğim için de çok fazla vaktimi alıyor. Özelden yazabilirsiniz tabi uygun olduğumda yaparım.
Banada yıldız haritası konusunda yardımcı olur musunuz? Bakabilir misiniz?Doğum yeriniz ve yılınız da gerekiyor, onları da yazarsanız bi inceleyeyim, kusura bakmayın henüz yeni bakabildim yoğunluktan:)
Kapalıydı mesajlarım açıkçası bu konudan çok mesaj alıyorum elimden geldiğince de analiz yapıp yardımcı olmaya çalışıyorum ama alalade analizler yapmak istemediğim için de çok fazla vaktimi alıyor. Özelden yazabilirsiniz tabi uygun olduğumda yaparım.
Anladığım kadarıyla ilgilisiniz astrolojiyle ama şu kadarını söyleyebilirim ki herşeyi de haritaya bağlamak yanlış olur. İlk ilgilendiğim zamanlarda ben de öyleydim ama zamanla öğrendikçe ve bi süre de eğitimini alınca öyle olmadığını gördüm. Evet yükseleniniz yay ve satürn etkisindesiniz ama diğer gezegen yerleşimlerinize bakınca aslında çok da güzel fırsatlar yakalamışsınız. Çok çok verimli açılarınız var açıkçası değerlendirememenin ve potansiyelinizi kullanamamanın bi sonucu olarak sanırım bu kadar bunalmışsınız. Kesinlikle kasıma kadar beklemenizi öneririm radikal kararlar için.
Sevgili sisyphe,
Biliyorum bir ustteki mesaj da benim. Biliyorum darlamıs olacağım.
Biliyorum özel mesajiniz bu yüzden kapalı ama kib lenmeyi göze alarak günde bir kere size yazmayi düsünüyorum. Hissediyorum 7.evimle ilgili güzel bilgileri sizden alacağım.
Sisyphe vaov doğum haritası mı yorumluyorsun, kesin baya talep olmuştur kaçırdım görüyor musun? Keşke vaktin olsa da benimkini de yorumlasan :)
Estf. olur mu hiç kiblemek:) Bu ay sınav ve projelerim çok yoğun özel msjları açıyorum siz yazın ben bakacağım diğer ay inşallah
Astroia bu ay sınavlarım çok yoğun, özelden yaz sen ben bakacağım önümüzdeki ay inşallah:)
Merhaba ben sinastri olayına baya bi merak saldım.düzenli değil ama bazen bir bakmışım astrloji araştıyorum.kitap vs almamı önerir misiniz çünkü artık yol katedemiyorum kendi yorumum değil de astro.comdan harita çıkartıp mesela güneş ay trine nedir diye bakıyorumŞöyle bi baktım da haritanıza baba figürü ve ilişkiler dışında gayet güzel verimli bi haritanız var aslında. Sadece değerlendirilememiş bir sürü fırsat ve kararsız bi kişilik gördüm açıkçası. Belki de bunun yansımalarıdır, daha çok kişilik ve hayat felsefesi ekseninde sorunlar yani.