• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astrolojiyle alakalı kişisel gelişim kitabı

yogasever

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
1
0
16
İstanbul
Yıldızlarla Duruş diye bir kitap okuyorum. Size de tavsiye ediyorm. Astroloji ve yogayla alakalı olan herkes okumalı bence. İçinde burçların hassas bölgelerinden, taşlarına kadar her şey var. Kitabın yazarı da İpek Darga diye bir yoga eğitmeni. Seda Sayan'ın programında görmüştüm.

Sizin de var mı bildiğiniz böyle bir kitap? Yıldızlarla Duruş hemen bitecek gibi görünüyor. Devam etmek istiyorum bu konuya.

Yıldızlarla Duruş diye bir kitap okuyorum. Size de tavsiye ediyorm. Astroloji ve yogayla alakalı olan herkes okumalı bence. İçinde burçların hassas bölgelerinden, taşlarına kadar her şey var. Kitabın yazarı da İpek Darga diye bir yoga eğitmeni. Seda Sayan'ın programında görmüştüm.

Sizin de var mı bildiğiniz böyle bir kitap? Yıldızlarla Duruş hemen bitecek gibi görünüyor. Devam etmek istiyorum bu konuya.

rica etsem oğlak ve aslan burcu ile ilgili birazcık bir şeyler paylaşır mısın? :) ;)

Merhaba,
Astroloji ile alakal kişsel gelişim kitabı derseniz Nuray Sayarı benim için ilk srayı alır,farklı bir katkıda bulunmak adına ise size Betty Bethards-The Dream Book adlı eserini de öneririm şöyle ki; astroloji ile rüyalar arası bağlantı ve bizim şimdiye kadar bildiklerimizden farklı bir öğretiye sahip oluşudur tavsiye ederim-keyifli okumalar...

Back
X