Astral Yapanlar Lütfen Okusun Değişik Bir Şey Yaşadım

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
bugüne kadar bazı denemelerım oldu ve yaptım ama kendımı hiç böyle görmemiştim yine astral aklımda yoktu ve biraz dınlenmek için uzandım belkıde astral bılıncaltımda bıyerlerde deneme ıstedgı vardı ama ben dusunmuyordum kısa sürece uykuya daldım sonra şiddetli bir başagrısı yaşadım uyurken bılıncım açıktı anlatımıycagım kadar sancılıydı migren agrısı gibi bişey sankı basımın içinde ideprem oluyordu sonra gözlerım ınanılmaz acıdı ve çok zorlandım göz kapaklarım açıldı şuan anlatırken bıle tuylerım urperıyor hiç böylesini yaşamamıştım çünkü sonra karşıya geçmiş ılk kez astralde kendıme bakıyordum yan odada annem ve babamın sohpetını bıle duyuyordum nerdeyse hersey çok geçrek ama sadece baktıgım yerı görebılıyorum kendıme bakıyordum uyurken hıpnoza gırmıs gıbıydım evet buraya kadar sorun yok ama gözlerım kocamandı ve kırmızıydı o kadar cok korkmustumkı zar zor bedenıme gerı gırdım bedenıme gırmek ıstemeyen ruhumu ıkna etmem belkı 1 dakıkamı aldı bedenıme tekme atıyor gıbıydı gırmemek ıcın cok canım yandı ve korktugum ıcın daha sonra fazla denemedım bırsure ama hıc böylesını yasamadgm ıcın sormak istiyorum yaşayan varmı ve bunun acıklaması ne olblr mantklı cvplr bklıorm.

çok farklı bi deneyim olmuş gerçekten.daha önce hiç astral yapmadığım için bi yorum yapamıycam ama sana bi site önerebilrim son derece bilgili insanlar bulucaksın cevap verirler mutlaka.maji spiritualizm ve kişisel gelişim akademisi.
peki ben sana sorabilrimiyim isteli bir şekilde astral yaptığında hangi teknikleri uyguluyosun.ne kadar sürede başardın bunu?

Boyle birsey degil yasadigim sey ama.. bir keresinde meditasyon esnasinda, vucudumun yukseldigini hissettim bayagi yukseldikten sonra korktugum icin irkildim ve tam bir astral yasayamadan sonlandi. Ama ne bas agrisi nede senin yasadigina benzer korkunc birsey yasadim. Bir kac kere oldu sonra korkup meditasyon bile yapmadim

Bence bilincsiz yapmamalisin, beginde kalici hasarlar verdigini duymustum. O an korku halinde gercek sandigin seyler, ki sen halisulasyon yasamista olabilirsin, gozlerinin kirmizi oldugunu gordugune gore. Yasadigin sey uyku felcide olabilir. Cunku astral seyahat yasayan kisiler olaylari oldugu gibi gorur. O esnada bir canavar yada bir ruh gordugunu dusunsene, suan aramizda olamayabilirdin..

Ikinci olasilik, bas agrisi yuzunden boyle bir kabus gormus olman. Bence bi doktora gorunmelisin tekrarlandiginda..

Ruya esnasinda gordugumuz herseyi farkli yorumlayabiliriz. Mesela kolumu uyurken bir yere carptim, o an o aci ile alakali bir ruya gorebilirim ve sanki kolum carpmadan once ruya gormus gibi sanarak, bunu farkli yorumlayabilirim. Beginin hizina yetisemeyiz.. bizi devamli kandirmayi basariyor ve cozemedigimiz icinde paranormal seyler yasadigimizi sanariz. Benim fikrim bu.

Sevgili manik deneyimini sonuna kadar okudum.Bilinçsizce astral projeksiyon yapmışsın.Bu konuda bilinçlenmeni öneririm.Astral projeksiyonun hiçbir zararlı yanı yoktur.Sadece astral projeksiyondan önce zihnini çok iyi eğitmen gerekir.Şöyle ki bunun birinci adımı farkındalık çalışmaları yapmak ikinci adımı da iyi meditasyon yapabilmektir.Eğer bu ikisini yaparsan astral projeksiyonu daha bilinçlice yaparsın.Ve sandığın kadar korkutucu olmadığını görürsün.Tavsiyem budur.Bu iki konuya yoğunlaş ve kendini bu iki konuda geliştirmeni öneririm önce.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…