Astral Seyahat ?

Yok. Bir tanidigimin yasadiklarindan kucuk bir kesit sunayim.. Uykusu cok agirdir, durtseniz de uyanmasi zor cikisi kolaydir. Istemdisi yasadigi cok olmustur. Ve farkli varliklarla ic ice oldugu da olmustur. Herkes ayaktayken konusulanlari cok net duydugu ve davranislari gordugu de olmustur. Biraz uc noktada yasar tanidigim astral seyahati ve pek memnun degildir bu yuzden.

Astral seyehati yapan insanlar icin boyle yasiyorlar ya da yasanacak manasi lutfen akillara gelmesin. :)

ya ben denemek istedim meraktan hepsi uyuyakaldım bakalım bu kez olcak mı

Uykusu agir olanlar cok daha rahat cikis yaparlar bu da ek bir bilgi olsun. :)

Denemekten ziyade detayli arastirmalariniz var mi bu konuda ? Yakinimin yasadigi astral cikis/seyahat gercektir. Uzun sure sikintilar yasamistir ve hala da devam etmektedir. Her seyin bir pozitif tarafi oldugu kadar negatif olan tarafi da vardir. Denemeden once sizden rica ediyorum lutfen detayli arastirma yapiniz olur mu

Bende istemeden yaşadım birkaçkez..ve en son geçenlerde odanın içinde uçuyordum yine bedenimden ayrı..bu sanırım lucid dreaming..astral seyahatte de geçenlerde baya dünya dışına uçtum uzaya :)) birde balkondan dışarda uçtum gece

ya deniyorum olmuyor bende bilinçsizce olmuşturda hatırlamıyorum

Lucid dream yasadıysanız ruyanızı kontrol edebiliyorsunuz demektir. Inception filminde oldugu gibi.. Astral seyahat oyle degil.. :)

Ben de seneler önce bilinçsiz (istem dışı) yapmıştım bi kere astral seyahat, ama farkına vardığımda korktuğum için hemen geri döndüm. Korku oldu mu direkt dönüyorsun zaten.O dönem parapsikolojik çok şey yaşıyordum anlamlandıramadığım.

Bunun yanında evet birçok yöntem var, benim de ilgim vardı bi aralar, araştırıp okumalı. Bazı insanlar daha yatkın sadece. Deneyerek istikrar ve azimle başarılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…