- 20 Ocak 2015
- 780
- 235
- Konu Sahibi Darkdreams
Aranızda yapan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben denemek istedim meraktan hepsi uyuyakaldım bakalım bu kez olcak mıYok. Bir tanidigimin yasadiklarindan kucuk bir kesit sunayim.. Uykusu cok agirdir, durtseniz de uyanmasi zor cikisi kolaydir. Istemdisi yasadigi cok olmustur. Ve farkli varliklarla ic ice oldugu da olmustur. Herkes ayaktayken konusulanlari cok net duydugu ve davranislari gordugu de olmustur. Biraz uc noktada yasar tanidigim astral seyahati ve pek memnun degildir bu yuzden.
Astral seyehati yapan insanlar icin boyle yasiyorlar ya da yasanacak manasi lutfen akillara gelmesin. :)
ya deniyorum olmuyor bende bilinçsizce olmuşturda hatırlamıyorumBende istemeden yaşadım birkaçkez..ve en son geçenlerde odanın içinde uçuyordum yine bedenimden ayrı..bu sanırım lucid dreaming..astral seyahatte de geçenlerde baya dünya dışına uçtum uzaya :)) birde balkondan dışarda uçtum gece
Bende istemeden yaşadım birkaçkez..ve en son geçenlerde odanın içinde uçuyordum yine bedenimden ayrı..bu sanırım lucid dreaming..astral seyahatte de geçenlerde baya dünya dışına uçtum uzaya :)) birde balkondan dışarda uçtum gece
Lucid dream yasadıysanız ruyanızı kontrol edebiliyorsunuz demektir. Inception filminde oldugu gibi.. Astral seyahat oyle degil.. :)