sevda_55 arkadaşım senin yaşadığın astral seyahat mi emin değilim ama ben sana bildiklerimi anlatayım şekerim sen kendin karar ver. Ben astral seyahat yapmadım ama ne olduğunu aşağı yukarı biliyorum. Şimdi benim bildiğim iki çeşit astral seyahat var. Birincisi zihinsel olarak yapılıyor. Zihnin seyahat ediyor gibi düşün. Nereye odaklandıysan zihinsel olarak oraya gitmiş gibi oluyorsun. Mesela annen başka şehirde yaşıyor olsun, sen yatıyorsun sırt üstü, gevşiyorsun iyice sonra da annene ve onun olduğu yere odaklanıyorsun. Bir süre sonra zihnen oraya gitmiş gibi oluyorsun. Bu nispeten kolay olan seyahat şekli. İkincisi de aslında astral seyahat denince genelde anlaşılan da şöyle, yine sırt üstü yatıyorsun, iyice gevşiyorsun ve bedeninden çıkıyorsun. Burada bedeninden çıkanlar genelde ya tünelden geçtim, ya hafifledim yükseldim falan diyorlar. Tam nasıl çıkılıyor ben de bilmiyorum. Bedenden çıktıklarını da şöyle anlıyorlarmış, kendi bedenini görüyormuş insan. Yani aynı odadasın bir bakıyosun aşağıda yatan bedenin. Sonra da istediğin, odaklandığın yer neresiyse oraya gidiyorsun böyle ruh olarak. Beden yattığı yerde kalıyor. Bunu yaşayınca rüya gibi olmuyormuş ama, gayet uyanıksın ve herşeyin farkındasın, aa bedenim burda diyomuşsun falan. Ben astral seyahatle ilgili Ömer Çelakıl'ın programını izlemiştim, orada Akif Manaf vardı o anlatmıştı. Linkini buldum senin için istersen bi izle bakalım: Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf TNT TV de - 31 Ekim 2011[/QUOTECNM
cnm çook teşekkür ederim güzel bilgilerin için.ya bazen çok istiyorum.sevgilimin yanına gitsem diye.aslında rüyalarla falan da alakalı bana göre.çünkü bi yerde okumuştum.ruh gezermiş rüyalada gittiğimiz yerlerde.bedenden ayrılırmış falan.birde karabasan olayında da şöyle bir şey düşünüyorum.karabasan bir zihin oyunu zaten.ben karabasan üstümdeyken beynimle onu yönetebiliyorum.bilincim açık oluyor eminim çünkü.eğer beynimi bu anda bile kullanbiliyorsam astral seyahat yapabilirim die düşünüyorum.yapanlarında nasıl yaptıklarını merak edyorum.
sevda_55 arkadaşım senin yaşadığın astral seyahat mi emin değilim ama ben sana bildiklerimi anlatayım şekerim sen kendin karar ver. Ben astral seyahat yapmadım ama ne olduğunu aşağı yukarı biliyorum. Şimdi benim bildiğim iki çeşit astral seyahat var. Birincisi zihinsel olarak yapılıyor. Zihnin seyahat ediyor gibi düşün. Nereye odaklandıysan zihinsel olarak oraya gitmiş gibi oluyorsun. Mesela annen başka şehirde yaşıyor olsun, sen yatıyorsun sırt üstü, gevşiyorsun iyice sonra da annene ve onun olduğu yere odaklanıyorsun. Bir süre sonra zihnen oraya gitmiş gibi oluyorsun. Bu nispeten kolay olan seyahat şekli. İkincisi de aslında astral seyahat denince genelde anlaşılan da şöyle, yine sırt üstü yatıyorsun, iyice gevşiyorsun ve bedeninden çıkıyorsun. Burada bedeninden çıkanlar genelde ya tünelden geçtim, ya hafifledim yükseldim falan diyorlar. Tam nasıl çıkılıyor ben de bilmiyorum. Bedenden çıktıklarını da şöyle anlıyorlarmış, kendi bedenini görüyormuş insan. Yani aynı odadasın bir bakıyosun aşağıda yatan bedenin. Sonra da istediğin, odaklandığın yer neresiyse oraya gidiyorsun böyle ruh olarak. Beden yattığı yerde kalıyor. Bunu yaşayınca rüya gibi olmuyormuş ama, gayet uyanıksın ve herşeyin farkındasın, aa bedenim burda diyomuşsun falan. Ben astral seyahatle ilgili Ömer Çelakıl'ın programını izlemiştim, orada Akif Manaf vardı o anlatmıştı. Linkini buldum senin için istersen bi izle bakalım: Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf TNT TV de - 31 Ekim 2011
yapabilenler yapsın ama sıfır bilinci olan psikolojisi bozulacak olan uzak dursun..herkesi farklı etkiler..açık konuşayım o zaman ..üç harflilerin rahatsız etme riski var..
kek tarifini alırsınız siz yaparsınız paylaşırsınız
bir kitap okursunuz beğenir beğenmez yani paylaşırsınız derdinizi
ama böyle konularda sorumluluğu kaldırılmayacak şeylerde paylaşım yapmayın lütfen.en azından bu sitede.psişik şeylerle ilgili olan siteler var benimde üye olduğum orda paylaşsanız çok bişey olmaz...ama burda bu işleri bilmeyen bilinçsiz kişiler olcak okuyacak aa yapayım dicek sonra eğer başına bir bela gelirse..size olmadı diye başkasına olmıcak gibi birşey yok çevremden biliyorum...günahı birazda sinin boynunuza olmaz mı ?
ha bütün riskleri bilir yada çok iyi araştırır uğraşır tamam günah sizden giderde..
en sinir olduğum şeyde çarşıda pazarda günlerde birbirlerine büyü tarifi verenler..ya sen nasıl sorumluluk aldığını biliyo msuun be kadın ona buna büyü anlatıyosun mesela..ki büyünün iyi niyetli olanı bile tövbelenmezmiş
gidin bir hoca bulun ama ticari amaçla yapanları değil cidden bilgili olanları.onlarla marsa mı çıkarsın astrale mi kararı senin..
arkadaşım konun sahibi benim.ne bu şiddet bu celal.burada hepimiz bilgi paylaşımı yapıyoruz.bunda bu kadar sinirlenecek ne var.herkesin senin gibi düşünmesi olanaksız.ayrıca allah hepimize akıl vermiş.en önemli özelliğimiz bu.haytta olanaksız diye hiç bir şey yoktur.her şey olabilir.aklımız sadece ye,iç,çalış,uyu diye değil.araştırıp öğrenmek için.bizlerde öğrenmeye çalışıyoruz işte.yapan yapmayan kimseyi ilgilendirmez ki..sen yapma başkası yapar belki.elbette riskleride konuşacağız ama marsa git astrale git hoş değil.dinde ayrıca yeri olan bi konudur bu.evliya kişiler bunu yaparlarmış.daha ayrıntılarıda var ama burda paylaşmak olmaz.lütfen sadece fikrimizi söyleyelim.kızıp sinirlenmeden.herkes kendi seçimini kendi yapsın.yapan yapar yapmayan yapmaz.bu kadar basit...kek tarifini alırsınız siz yaparsınız paylaşırsınız
bir kitap okursunuz beğenir beğenmez yani paylaşırsınız derdinizi
ama böyle konularda sorumluluğu kaldırılmayacak şeylerde paylaşım yapmayın lütfen.en azından bu sitede.psişik şeylerle ilgili olan siteler var benimde üye olduğum orda paylaşsanız çok bişey olmaz...ama burda bu işleri bilmeyen bilinçsiz kişiler olcak okuyacak aa yapayım dicek sonra eğer başına bir bela gelirse..size olmadı diye başkasına olmıcak gibi birşey yok çevremden biliyorum...günahı birazda sinin boynunuza olmaz mı ?
ha bütün riskleri bilir yada çok iyi araştırır uğraşır tamam günah sizden giderde..
en sinir olduğum şeyde çarşıda pazarda günlerde birbirlerine büyü tarifi verenler..ya sen nasıl sorumluluk aldığını biliyo msuun be kadın ona buna büyü anlatıyosun mesela..ki büyünün iyi niyetli olanı bile tövbelenmezmiş
gidin bir hoca bulun ama ticari amaçla yapanları değil cidden bilgili olanları.onlarla marsa mı çıkarsın astrale mi kararı senin..
arkadaşlar bende bir filmde izlemiştim ve baya araştırmıştım. birkere uyuku halinde zaten ruh bedenden çıkar ve bilinçsizce dolaşırmış ama bu astral seyahatta biz yönetiyoruz ruhu odaklandığımız yere gidiyoruz. bunun için zihninin arınmış olması gerek gevşemen ve zihninin bomboş olması gerek konsantre olmak çok önemli. bu seyahatta başka varlıklar karşılaşılabilinirmiş. ruhun bedene dönmesi çok kolaymış seyahat anında korktuğunda bedenine dönebilirmişsin yani o tarz durumlarda. beden ile ruh arasında bir bağ varmış ve ölüm dışında hiçbir şekilde bağlantı kesilmezmiş ama ben cesaret edemiyorum böyle birşeye karşılacağım şeylerden korkuyorum ve aşırı çarpıntı, titreme, uğuldama gibi fiziksel etkileride varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?