• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

astral seyahat nasıl yapılır?

Arkadaşın dediği gibi "Ruhlar Bölgesi" filminde geri dönemiyorlardı insanlar.Belki kurgu ama bilmiyorum.Bu aralar rüyamda hep düşer gibi olup sıçrıyorum. :44:

Lusik te olabilir illa astra seyahat denmez. Arkadaslar hiç bir riski yokmuş ben araştırdım çok hemde. bir kerede denedim kalbim hızlı çarpmaya ve şakaklarıma ağrı girdi. birazda titredim korktum açtım gözümü yapamadım. ben tek bir sebepten istiyorumm " kalbim gurbette ... " :16:

Bence sakın denemeyin.Seyehate çıktıktan sonra dönemeyebilme riski var diye duymuştum.Hatta bununla ilgili bi film vardı.Astral seyehate çıkan insan bir daha bedenine dönemiyordu ve bedenini başka ruhlar ele geçirmek istiyordu falan :18:

Ben de rüyamda kendi kendimi yönetebiliyorum.Mesela kötü bişey oluyo rüyamda uyansam da rüya tabirinden baksam bunlar ne demek diyorum.Üstüme gelen şeylere nasılsa gerçek değilsiniz diyorum.İlginç.

arkadaşım kesinlikle geri dönememek diye bişey yok.astral beden vücuda bir gümüş kordonla bğlıdır ve bu kordon anneye bağlı olduğumuz kordondan kat be kat daha sağlamdır.ayrıca cinlerle falan karşılaşmayı çok arzulamazsanız asla karşılaşmazsınız zaten o andaki gittiğiniz boyut diğer varlıkların olduğu boyut değildir.rüyanızda rüyada olduğunuzu farketmeniz bir lüsid rüya deneyimidir.bunu geliştirip istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz o andan sonra.hemde tamamen gerçek bişey yaşarsınız.
biraz daha araştırıp hiç bir riski olmadığını öğrenebilrisiniz aksine kendinizi hayal edemeyecek kadar çok geliştirme fırsatı bulursunuz.ancak bilinki korkacak hiç bişey yok :36:

Bir rüya bilimcinin yazısında okumuştum. Hatırladığım kadarıyla size kademeler halinde anlatayım.

İnsanın astral seyahate çıkması için belli kademelerden giderek o seviyeye gelmesi lazım ve beynini ve kendini bu konuda kademelerle çok geliştirmesi lazım, astral seyahate çıkmak ha deyince olmuyor bu 1.

Astral seyahatte siz kendi kafanızda oluşturduğunuz daha çok mutluluk duyduğunuz yerlere ve kişilerle gidersiniz orada herşey mükemmeldir, canınızı sıkan hiçbirşey olmaz bu 2.

Astral seyahate çıktığınız yerin mükemmel olması ve orada sevdiklerinizle sorunsuz bir yaşam sürdürme olasılığınız sizi gerçek dünyadan koparabilir (rüyadan uyanma ve tekrar uyuma isteği) bu 3.

Seyahatten hiç dönmek istemeyebilirsiniz. Döndüğünüz zaman kendinizi mutsuz,tatminsiz hissedersiniz. Çünkü, gerçek hayat rüyanızdaki kadar güzel değildir bu 4.

Gerçek dünyayla bağınızı kesme noktasına kadar gelirsiniz. Sadece yeme-içme-tuvalet gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için mecburen uyanırsınız hemen işlerinizi halledip tekrar uyumak istersiniz, sosyal hayat diye birşeyiniz kesinlikle kalmaz. Uyumak için gerekirse uyku hapları alırsınız bu 5.

Ve sonuç olarak gittiğiniz yerden geri dönmeme durumuna kadar bu iş ilerleyebilir. Çünkü orada istediğiniz kişilerle mutlusunuzdur, gerçek dünya size istediğinizi vermez. ( Siz orada mutluyken doktorlar gerçek dünya da size " derin bir uykuda " teşhisi koyabilirler)

1 ve 2. durum problem çıkarmaz fakat devam ederseniz sonuç ortada.. :34:

Son düzenleme:
Ben hayatta özellikle yatıyımda ruhum seyahate çıksın diye düşünmem, yapmam çünkü zaten rüyalarımda seyahat ediyorum mesela geçen rüyamda afrikadaydım ordan kanadaya geçiyorduk hemde yürüyerek arada okyanus olmasına rağmen nerden yürüdüysek ve ben bir sorunumdan dolayı geri döndüm ve çok gerçek gibiydi zaten gerçektide çünkü ben rüyaların gerçek olduğuna inanırım ruh gittiğinden dolayı ve göremeyipte çok görmek istediğim insanın da yanına çok gittim rüyalarımda o ara uyanıp tekrar uyumak isteyipte kaldığımız yerden devam etmek istedım ama olmadı uyandım birdaha uyuyamadım. Bunları yaşayan biri olarak ekstradan nöbet geçirir gibi bedenden çıkıp gitmek istemem. Veee diğer birşeyden de örnek vermek istiyorum bazı kişiler rüyasında mesela biryere tutunuyormuş ve düşmek üzere oluyormuş nasılsa rüya deyip kendini bırakıp düşüyormuş. Ben size öyle birşey olduğunda kendinizi bırakmayın veya bırakın demem ama şimdi verecegim örnekte bir kaç yıl önce babam gece rüyasında pencerede kendini asılı görmüş düşmek istemiyormuş sonra kollarının yorulduğunu artık asılı duramıcagını ve nasılsa rüya bırakıyım kendimi demiş ve düşmüş büyük bir ağrıyla bir bakmış ki gece karanlık bahçede:18: gerçekten camdan düşmüş allahtan o zamanlar biz birinci katta oturuyorduk ta babama birşey olmadı. Artık siz kendinizde yorumlayın ben bundan etkilenerek rüyamda eğer biyerde asılı falan durursam asla kendimi bırakmam diye düşnüyorum.:18: Allah korusun.

Back