- 5 Nisan 2011
- 473
- 18
- 318
merhaba arkadaşlar.bu konu beni oldukça etkiliyor.merak ediyorum aramızda bunu yapabilenler var mı?nasıl yapıyorlar?aslında ben bunu bilinçsiz bir şekilde bir kaç kez yaşadım.en yakını geçenlerde uyku ve uyanıklık arasındaydım.bodrumda deniz kenarında nişanlımla yürüyorum.gerçekten ordaydım.hissettim ben bunu.acayip bir huzur içindeyim.ama sonra bir anda tak açtım gözümü.yani hani böyle koltuğa uzandım.çok derin düşüncelere daldım.10 dakika da oldu bunlar.korktum hatta.neden bilmiyorum içim ürperdi.oysa ben bodruma hiç gitmedim.sonra bodrum resimlerine falan baktım aynen benim gezdiğim yer.birde bana çook karabasan gelir.karabasan üstümdeyken gözümü açarım.ve odadaki her şeyi çok net görürüm.karabasanı yönetirim.ayağımda olduğunu düşünürüm ayağıma daha çok baskı olur.yada omzumda.yani bununla çok alakalımı bilmiyorum ama bazen karabasan geldiğinde eminim uyumuyordum derim..uyanıkken olduğuna eminim.ama işte bu astral yolculuğun tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum.yapan varsa sorularım var..