• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

astral seyahat nasıl yapılır?

sevda__55

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
473
18
318
merhaba arkadaşlar.bu konu beni oldukça etkiliyor.merak ediyorum aramızda bunu yapabilenler var mı?nasıl yapıyorlar?aslında ben bunu bilinçsiz bir şekilde bir kaç kez yaşadım.en yakını geçenlerde uyku ve uyanıklık arasındaydım.bodrumda deniz kenarında nişanlımla yürüyorum.gerçekten ordaydım.hissettim ben bunu.acayip bir huzur içindeyim.ama sonra bir anda tak açtım gözümü.yani hani böyle koltuğa uzandım.çok derin düşüncelere daldım.10 dakika da oldu bunlar.korktum hatta.neden bilmiyorum içim ürperdi.oysa ben bodruma hiç gitmedim.sonra bodrum resimlerine falan baktım aynen benim gezdiğim yer.birde bana çook karabasan gelir.karabasan üstümdeyken gözümü açarım.ve odadaki her şeyi çok net görürüm.karabasanı yönetirim.ayağımda olduğunu düşünürüm ayağıma daha çok baskı olur.yada omzumda.yani bununla çok alakalımı bilmiyorum ama bazen karabasan geldiğinde eminim uyumuyordum derim..uyanıkken olduğuna eminim.ama işte bu astral yolculuğun tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum.yapan varsa sorularım var..:10::10:

ben de sık sık çıkarım astral seyahata ama benim seyahatlarım genelde yurtdışı odaklı.

yurtdışına seyahat çok masraflı , bir de pasaport ve vize derdi var.

neyse en son masai maraya safariye gittim.

national geographic ekibiyle beraber üstü açık jipimizle gezerken birdenbire fillerin saldırısına uğradık.

fil dediğin 3 metre boyunda tonlarca ağırlıkta bir hayvan.jipe bir tekme attı jip havada 7 parende atıp yere düştü.

o kargaşadan yara almadan kurtulup hızlıca oradan uzaklaştım.

bundan sonra afrika seyahatlarına bir sınırlama getirdim.

sevda_55 arkadaşım senin yaşadığın astral seyahat mi emin değilim ama ben sana bildiklerimi anlatayım şekerim sen kendin karar ver. Ben astral seyahat yapmadım ama ne olduğunu aşağı yukarı biliyorum. Şimdi benim bildiğim iki çeşit astral seyahat var. Birincisi zihinsel olarak yapılıyor. Zihnin seyahat ediyor gibi düşün. Nereye odaklandıysan zihinsel olarak oraya gitmiş gibi oluyorsun. Mesela annen başka şehirde yaşıyor olsun, sen yatıyorsun sırt üstü, gevşiyorsun iyice sonra da annene ve onun olduğu yere odaklanıyorsun. Bir süre sonra zihnen oraya gitmiş gibi oluyorsun. Bu nispeten kolay olan seyahat şekli. İkincisi de aslında astral seyahat denince genelde anlaşılan da şöyle, yine sırt üstü yatıyorsun, iyice gevşiyorsun ve bedeninden çıkıyorsun. Burada bedeninden çıkanlar genelde ya tünelden geçtim, ya hafifledim yükseldim falan diyorlar. Tam nasıl çıkılıyor ben de bilmiyorum. Bedenden çıktıklarını da şöyle anlıyorlarmış, kendi bedenini görüyormuş insan. Yani aynı odadasın bir bakıyosun aşağıda yatan bedenin. Sonra da istediğin, odaklandığın yer neresiyse oraya gidiyorsun böyle ruh olarak. Beden yattığı yerde kalıyor. Bunu yaşayınca rüya gibi olmuyormuş ama, gayet uyanıksın ve herşeyin farkındasın, aa bedenim burda diyomuşsun falan. Ben astral seyahatle ilgili Ömer Çelakıl'ın programını izlemiştim, orada Akif Manaf vardı o anlatmıştı. Linkini buldum senin için istersen bi izle bakalım: Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf TNT TV de - 31 Ekim 2011

sevda_55 arkadaşım senin yaşadığın astral seyahat mi emin değilim ama ben sana bildiklerimi anlatayım şekerim sen kendin karar ver. Ben astral seyahat yapmadım ama ne olduğunu aşağı yukarı biliyorum. Şimdi benim bildiğim iki çeşit astral seyahat var. Birincisi zihinsel olarak yapılıyor. Zihnin seyahat ediyor gibi düşün. Nereye odaklandıysan zihinsel olarak oraya gitmiş gibi oluyorsun. Mesela annen başka şehirde yaşıyor olsun, sen yatıyorsun sırt üstü, gevşiyorsun iyice sonra da annene ve onun olduğu yere odaklanıyorsun. Bir süre sonra zihnen oraya gitmiş gibi oluyorsun. Bu nispeten kolay olan seyahat şekli. İkincisi de aslında astral seyahat denince genelde anlaşılan da şöyle, yine sırt üstü yatıyorsun, iyice gevşiyorsun ve bedeninden çıkıyorsun. Burada bedeninden çıkanlar genelde ya tünelden geçtim, ya hafifledim yükseldim falan diyorlar. Tam nasıl çıkılıyor ben de bilmiyorum. Bedenden çıktıklarını da şöyle anlıyorlarmış, kendi bedenini görüyormuş insan. Yani aynı odadasın bir bakıyosun aşağıda yatan bedenin. Sonra da istediğin, odaklandığın yer neresiyse oraya gidiyorsun böyle ruh olarak. Beden yattığı yerde kalıyor. Bunu yaşayınca rüya gibi olmuyormuş ama, gayet uyanıksın ve herşeyin farkındasın, aa bedenim burda diyomuşsun falan. Ben astral seyahatle ilgili Ömer Çelakıl'ın programını izlemiştim, orada Akif Manaf vardı o anlatmıştı. Linkini buldum senin için istersen bi izle bakalım: Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf TNT TV de - 31 Ekim 2011[/QUOTECNM
cnm çook teşekkür ederim güzel bilgilerin için.ya bazen çok istiyorum.sevgilimin yanına gitsem diye.aslında rüyalarla falan da alakalı bana göre.çünkü bi yerde okumuştum.ruh gezermiş rüyalada gittiğimiz yerlerde.bedenden ayrılırmış falan.birde karabasan olayında da şöyle bir şey düşünüyorum.karabasan bir zihin oyunu zaten.ben karabasan üstümdeyken beynimle onu yönetebiliyorum.bilincim açık oluyor eminim çünkü.eğer beynimi bu anda bile kullanbiliyorsam astral seyahat yapabilirim die düşünüyorum.yapanlarında nasıl yaptıklarını merak edyorum.

arkadaşlar bu çay demlemek gibi birşey değil..yapabilenker yapıyodur ama bunun bir sürü zararı va riski var önce araştırın ayrıca sakın ha hocasız yapmayın.ben nerden mi biliyorum ? çok fazla araştırdım..iyice öğrenmedin risleri kabul etmeden yapmayın bu kadar yaptım bitti gibi br şey değil bilinçli olmak gerekiyo

sevda_55 arkadaşım senin yaşadığın astral seyahat mi emin değilim ama ben sana bildiklerimi anlatayım şekerim sen kendin karar ver. Ben astral seyahat yapmadım ama ne olduğunu aşağı yukarı biliyorum. Şimdi benim bildiğim iki çeşit astral seyahat var. Birincisi zihinsel olarak yapılıyor. Zihnin seyahat ediyor gibi düşün. Nereye odaklandıysan zihinsel olarak oraya gitmiş gibi oluyorsun. Mesela annen başka şehirde yaşıyor olsun, sen yatıyorsun sırt üstü, gevşiyorsun iyice sonra da annene ve onun olduğu yere odaklanıyorsun. Bir süre sonra zihnen oraya gitmiş gibi oluyorsun. Bu nispeten kolay olan seyahat şekli. İkincisi de aslında astral seyahat denince genelde anlaşılan da şöyle, yine sırt üstü yatıyorsun, iyice gevşiyorsun ve bedeninden çıkıyorsun. Burada bedeninden çıkanlar genelde ya tünelden geçtim, ya hafifledim yükseldim falan diyorlar. Tam nasıl çıkılıyor ben de bilmiyorum. Bedenden çıktıklarını da şöyle anlıyorlarmış, kendi bedenini görüyormuş insan. Yani aynı odadasın bir bakıyosun aşağıda yatan bedenin. Sonra da istediğin, odaklandığın yer neresiyse oraya gidiyorsun böyle ruh olarak. Beden yattığı yerde kalıyor. Bunu yaşayınca rüya gibi olmuyormuş ama, gayet uyanıksın ve herşeyin farkındasın, aa bedenim burda diyomuşsun falan. Ben astral seyahatle ilgili Ömer Çelakıl'ın programını izlemiştim, orada Akif Manaf vardı o anlatmıştı. Linkini buldum senin için istersen bi izle bakalım: Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf TNT TV de - 31 Ekim 2011

Bende Akif Manaf'ın kitaplarından öğrendim konuyu. Çok ilginç bir konu... Aslında çok hastaydım çare ararken bir blogda Yoga Academy i öğrendim. Üç senedir düzenli devam ediyorum, iyileştim ve sonra bir sürü derin meselelerle karşılaştım. İnanılmaz zevkli bir mesele. Akif Manaf'ın yeni bir kitabı çıktı "Meditasyon" bu konuya değiniyor. Daha geçen derste hocaya sordum, Academy de astral seyahat yapabilenler varmış. Hiç de zor değilmiş ama full teknik uygulamak lazım. Benim vaktim olsa dalacağım olaya ama ekmek parası derdi işte...

arkadaşlar güzel cvplarınız için çook teşekkürler.ben bazen çook istiyorum.araştırıyorumda.ama şu korku varya şu korku herşeyi mahvediyor.cemrecim ewet çok kolay bir şey değil.ama çook risklerde taşımıyor.ama tabi bir daha yaptıktan sonra aynı insan olamazsın tabi.sonuçta farklı bir boyut.aslında rüyalarda farklı bir boyut bence.aslında çook güzel bir şey.yapanlarında yorumlarını merak ediyorum.aramızda yapabilen yok mu hiçç???

Ben genelde google earth den seyahat eder, görsellerden de fotolara bakarım

Sıfır risk :108:

Bence sakın denemeyin.Seyehate çıktıktan sonra dönemeyebilme riski var diye duymuştum.Hatta bununla ilgili bi film vardı.Astral seyehate çıkan insan bir daha bedenine dönemiyordu ve bedenini başka ruhlar ele geçirmek istiyordu falan :18:

Ben de rüyamda kendi kendimi yönetebiliyorum.Mesela kötü bişey oluyo rüyamda uyansam da rüya tabirinden baksam bunlar ne demek diyorum.Üstüme gelen şeylere nasılsa gerçek değilsiniz diyorum.İlginç.

İnanmayın bunlara çok komik geliyor bana ruh bedenden çıkıyormuş dolaşıp geri geliyormuş hiç inandırıcı değil
ruh bedenden bir kere çıkar oda ölüm anındır tekrarda geri dönmez
bu tarz bedenin çıktıgını sananların yarı rüya halindeyken bilinçaltlarının kendilerine oynadığı bir oyundur

yapabilenler yapsın ama sıfır bilinci olan psikolojisi bozulacak olan uzak dursun..herkesi farklı etkiler..açık konuşayım o zaman ..üç harflilerin rahatsız etme riski var..

kek tarifini alırsınız siz yaparsınız paylaşırsınız

bir kitap okursunuz beğenir beğenmez yani paylaşırsınız derdinizi

ama böyle konularda sorumluluğu kaldırılmayacak şeylerde paylaşım yapmayın lütfen.en azından bu sitede.psişik şeylerle ilgili olan siteler var benimde üye olduğum orda paylaşsanız çok bişey olmaz...ama burda bu işleri bilmeyen bilinçsiz kişiler olcak okuyacak aa yapayım dicek sonra eğer başına bir bela gelirse..size olmadı diye başkasına olmıcak gibi birşey yok çevremden biliyorum...günahı birazda sinin boynunuza olmaz mı ?

ha bütün riskleri bilir yada çok iyi araştırır uğraşır tamam günah sizden giderde..

en sinir olduğum şeyde çarşıda pazarda günlerde birbirlerine büyü tarifi verenler..ya sen nasıl sorumluluk aldığını biliyo msuun be kadın ona buna büyü anlatıyosun mesela..ki büyünün iyi niyetli olanı bile tövbelenmezmiş

gidin bir hoca bulun ama ticari amaçla yapanları değil cidden bilgili olanları.onlarla marsa mı çıkarsın astrale mi kararı senin..

ama böyle konularda sorumluluğu kaldırılmayacak şeylerde paylaşım yapmayın lütfen.en azından bu sitede.psişik şeylerle ilgili olan siteler var benimde üye olduğum orda paylaşsanız çok bişey olmaz...ama burda bu işleri bilmeyen bilinçsiz kişiler olcak okuyacak aa yapayım dicek sonra eğer başına bir bela gelirse..size olmadı diye başkasına olmıcak gibi birşey yok çevremden biliyorum...günahı birazda sinin boynunuza olmaz mı ?

ha bütün riskleri bilir yada çok iyi araştırır uğraşır tamam günah sizden giderde..

en sinir olduğum şeyde çarşıda pazarda günlerde birbirlerine büyü tarifi verenler..ya sen nasıl sorumluluk aldığını biliyo msuun be kadın ona buna büyü anlatıyosun mesela..ki büyünün iyi niyetli olanı bile tövbelenmezmiş

gidin bir hoca bulun ama ticari amaçla yapanları değil cidden bilgili olanları.onlarla marsa mı çıkarsın astrale mi kararı senin..

inanmıyorum ya birbirine büyü tarifimi verenler oluyor hahah :52: sanki kek tarifi veriyorlar
ben böyle şeylerin konuşulmasından bile çok korkuyorum valla
yapanlarında hiç kafası basmıyormu hiç anlamam yani:37: büyü varsa tutuyorsa , o zaman yaradanda var demi nasıl hesabını vereceksin

ilk defa duydum böle şeyleri yaaww leonardo dicaprio nun başlangış isimli bir filmi var siz resmen ondan bahsediyorsunuz burda bilinç altı oyunları yani...ordaki kadının durumunu bi izleyin ve bu tür olaylardan uzak durun....

arkadaşlar bende bir filmde izlemiştim ve baya araştırmıştım. birkere uyuku halinde zaten ruh bedenden çıkar ve bilinçsizce dolaşırmış ama bu astral seyahatta biz yönetiyoruz ruhu odaklandığımız yere gidiyoruz. bunun için zihninin arınmış olması gerek gevşemen ve zihninin bomboş olması gerek konsantre olmak çok önemli. bu seyahatta başka varlıklar karşılaşılabilinirmiş. ruhun bedene dönmesi çok kolaymış seyahat anında korktuğunda bedenine dönebilirmişsin yani o tarz durumlarda. beden ile ruh arasında bir bağ varmış ve ölüm dışında hiçbir şekilde bağlantı kesilmezmiş ama ben cesaret edemiyorum böyle birşeye karşılacağım şeylerden korkuyorum ve aşırı çarpıntı, titreme, uğuldama gibi fiziksel etkileride varmış

Bir ara bende kafaya takmıştım ama yapması çok zor iş.
Beyni yönetmek çok çok çok zor...

arkadaşım konun sahibi benim.ne bu şiddet bu celal.burada hepimiz bilgi paylaşımı yapıyoruz.bunda bu kadar sinirlenecek ne var.herkesin senin gibi düşünmesi olanaksız.ayrıca allah hepimize akıl vermiş.en önemli özelliğimiz bu.haytta olanaksız diye hiç bir şey yoktur.her şey olabilir.aklımız sadece ye,iç,çalış,uyu diye değil.araştırıp öğrenmek için.bizlerde öğrenmeye çalışıyoruz işte.yapan yapmayan kimseyi ilgilendirmez ki..sen yapma başkası yapar belki.elbette riskleride konuşacağız ama marsa git astrale git hoş değil.dinde ayrıca yeri olan bi konudur bu.evliya kişiler bunu yaparlarmış.daha ayrıntılarıda var ama burda paylaşmak olmaz.lütfen sadece fikrimizi söyleyelim.kızıp sinirlenmeden.herkes kendi seçimini kendi yapsın.yapan yapar yapmayan yapmaz.bu kadar basit...:71:

arkadaşlar bende bir filmde izlemiştim ve baya araştırmıştım. birkere uyuku halinde zaten ruh bedenden çıkar ve bilinçsizce dolaşırmış ama bu astral seyahatta biz yönetiyoruz ruhu odaklandığımız yere gidiyoruz. bunun için zihninin arınmış olması gerek gevşemen ve zihninin bomboş olması gerek konsantre olmak çok önemli. bu seyahatta başka varlıklar karşılaşılabilinirmiş. ruhun bedene dönmesi çok kolaymış seyahat anında korktuğunda bedenine dönebilirmişsin yani o tarz durumlarda. beden ile ruh arasında bir bağ varmış ve ölüm dışında hiçbir şekilde bağlantı kesilmezmiş ama ben cesaret edemiyorum böyle birşeye karşılacağım şeylerden korkuyorum ve aşırı çarpıntı, titreme, uğuldama gibi fiziksel etkileride varmış

ewet cnm insan bilinçsizce çoğu kez yaşıyor bunu.hani uyku arasında düşmüşüz gibi oluruz ya.buda astralle alakalı işte.başka varlıklarla karşılaşma bende işte bundan ürküyorum.ama karşılaşsan bile onlarla bir iletişim yada dokunma durumun olmaz.çünkü kapıları bile açmıyorsun.hayalaet gibi oluyosun.ben aslında uykuda,rüyada yada karabasan geldiğinde beynimi yönetiyorum hep.rüyada iken rüyadayım diyorum.mesela atlayacam bi yerden rüyadayım bişe olmayacak diyorum atlıyorum.buna benzer şeyler.yada karabasan geldiğinde ayağımda diyorum ayağımda daha çok baskı oluyor.böyle şeyler.zaten bunlar astralın ilk evreleriymiş.garip ama imkansız değil.:128:

Back