'' Astin Bahça Neslihan'ı baştan yaratma projesi '' resimli

nanatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
202
0
Bayanlar merhaba bn Astin Bahça Neslihan (ewt malesef 3 adım var )şöyle başlıyım .

Bn 15 yaşında orta gelirli bi ailenin 4 çoçuğundan birtanesiyim (hem kardeş, hem sülale içindeki tek kızım ) lise 2 'ye geçtim daha önceleri sert tavırlı , erkek gibi kavga eden , erkek gibi konuşan, anlicanız erkek gibi bi kızdım :kk77: ama artık hem içten hem de dıştan tamamen değişmek istiyorum . Burada gördüm ki bayya Tecrübeli ablalarım ve akranlarım var bn tek başıma biraz illerleme kaydettim sanırım hadi sizde yardım edin de değiştirin şu kızı ... :KK69:

saçı başı makyajı diyeti giyimi kuşamı nasıl yapılır nasıl edilir nerden nasıl ne kadara alınır yardım edin . siz nerden başlancığına karar verin bn ona göre resim yüklerim

Merhaba canım :KK71:
Kilo problemin var mı önce onu bilmek isterim eğer varsa diyet ve spor topiklerinden faydalanabilirsin.
Saçlarının uzunluğu ve modeli nasıl? Eğer erkeksi bir yapın varsa saçların bakımsız kalmış olabilir diye düşünüyorum.Önce saçlarını bir bakımdan geçir bence saç tipine uygun ürünlere bakabilirsin ya da saç bakımı konularında çok güzel formüller var ben birçoğunu kullanmaya çalışıyorum onlardan faydalanabilirsin.Saç modelini değiştirebilirsin.Yaşını da düşününce çok radikal değişimler kötü durabilir diye düşünüyorum ama mesela farklı takılarla başlayabilirsin işe.Yaşına ve yaza uygun kolyeler küperler alabilirsin.Kıyafetlerinde koyu renk kullanıyosun gibi geliyor bana erkek gibi dediğine göre :-) pembeli yeşillli sarılı giyin derim gökkuşağı gibi :KK76:
Makyajı abartma henüz erken ama göz kaleminden hafif pembe bir rujdan da zarar gelmez bence :-)
Bunlar dış görünüş için önemli ama asıl önemli olan senin de dediğin gibi karakter.Kız arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, onların da fikirlerini al derim ben.
Umarım söylediklerim sana biraz olsun yardımcı olur :KK19:

Merhaba canım :KK71:
Kilo problemin var mı önce onu bilmek isterim eğer varsa diyet ve spor topiklerinden faydalanabilirsin.
Saçlarının uzunluğu ve modeli nasıl? Eğer erkeksi bir yapın varsa saçların bakımsız kalmış olabilir diye düşünüyorum.Önce saçlarını bir bakımdan geçir bence saç tipine uygun ürünlere bakabilirsin ya da saç bakımı konularında çok güzel formüller var ben birçoğunu kullanmaya çalışıyorum onlardan faydalanabilirsin.Saç modelini değiştirebilirsin.Yaşını da düşününce çok radikal değişimler kötü durabilir diye düşünüyorum ama mesela farklı takılarla başlayabilirsin işe.Yaşına ve yaza uygun kolyeler küperler alabilirsin.Kıyafetlerinde koyu renk kullanıyosun gibi geliyor bana erkek gibi dediğine göre :-) pembeli yeşillli sarılı giyin derim gökkuşağı gibi :KK76:
Makyajı abartma henüz erken ama göz kaleminden hafif pembe bir rujdan da zarar gelmez bence :-)
Bunlar dış görünüş için önemli ama asıl önemli olan senin de dediğin gibi karakter.Kız arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, onların da fikirlerini al derim ben.
Umarım söylediklerim sana biraz olsun yardımcı olur :KK19:

ewt biraz kilo problemim var ama bölgesel sadece biraz göbek :KK17: :KK17: onun için pilates topum ve ebru şallının ders cd'leri var ama daha çalışmaya başlamadım

saçlarım o kadar da uzun deil ama erkek gibi de deil işte fotoları sabahın 6 'sında anca bu kadar =)
$Fotoğraf0391.jpg
$Fotoğraf0399.jpg daha rahat görün die beyaz kıyafetin üstünde çektim
$Fotoğraf0402.jpg bu da arkandan görünüşü

saçlarım için bunları kullanıorum
Gliss: Renk & Parlaklık Koruyucu Şampuan
Gliss: Renk & Parlaklık Koruyucu Saç Kremi
Gliss: Renk & Parlaklık Koruyucu Bakım Maskesi
''formül'' demişsin saç uzatmak için filan mı bildiğin yaptığın şeyler varsa yazabilir misin __?
ewt doğru tahmin kıyafetlerim çoğu siyah ama renkliler de var tabii daha ii görebilmen için bütün kıyafet dolabımı tek tek çekip koyucam böylece karar vermeniz daha kolay olur .
az da olsa makyaj malzemelerimin de fotosunu çekerim .
şey kız arkadaş konusuna gelince lisedeyim ve beni fazla seven kız yok gibi =) bu yüzden size danıştım . ayrıca değer veripte yazdığın için tşklr . umarım başkaları da yardımcı olur

Eklentiler

• $Fotoğraf0400.jpg
    $Fotoğraf0400.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 115
bence fızıgınde saclarında gayet guzel sadece gıyım tarzını degıstırmen yeterlı gıbı geldı bana...

ayy ben de sürekli değişim geçirmek isteyenlerdenim bir gün ben de böyle bir başlık açıcam=D=D

fiziğin gayet düzgün.d.d diyet yapmana gerek yok ama spor yaparsan daha da fit görünebilirsin:d

değişim deyince aklıma ilk saç gelir benim. ancak okulundan dolayı çok büyük bir değişiklik yapamazsın herhalde. okulda saçlarını boyamana kızarlar mı?? bazı okullarda pek takan olmuyor ya??

yok bu yaşta hiç boyatma derim ben liselerde herkes saçlarını oksijenle açılmış turuncumsu bir sarıya çeviriyor ya kötü duruyor.en azından 2 yıl daha doğal kalsın bence saçların böyle çok güzel eğer uzatmak istersen yılan yağını öneririm sana.aktarlarda çok rahat bulabilirsin.uzaması için banyodan yarım saat önce saç diplerin uygulaman yeterli.ama yıkarken dikkatli ol sırtına değmesin saçlarını öne atta yıka derim.fiziğin gayet güzel sakın diyet yapma spor istersen sağlık içinde gerekli zaten.eğer ille bir değişiklik istiyosan çok güzel elbiseler etekler var güzel bir babetle çok tatlı durcağına eminim.ama eğer daha farklı bir değişim istiyorsan iyi bir kuaför gitmeni tavsiye edrim yüzüne en uygun saç modelini o bulur.bu arada ojeyide unutmamak gerek okula giderkende en azından bir tırnak cilası kullanabilirsin bence benim aklıma glenler bunlar canım.

Son düzenleme:
ayy ben de sürekli değişim geçirmek isteyenlerdenim bir gün ben de böyle bir başlık açıcam=D=D

fiziğin gayet düzgün.d.d diyet yapmana gerek yok ama spor yaparsan daha da fit görünebilirsin:d

değişim deyince aklıma ilk saç gelir benim. ancak okulundan dolayı çok büyük bir değişiklik yapamazsın herhalde. okulda saçlarını boyamana kızarlar mı?? bazı okullarda pek takan olmuyor ya??

tşklr cnm spor yapmaya en kısa süre de başlicam ama doğru şekilde yapmak isteğim için biraz araştırıorum şuan
saç konusuna gelince okulum da yasak yok daha önceden siyaha boyatmıştım yine boyatmayı düşünüorum fikrini almak isterim =) değer veripte yorum yazdığın için tşklr =)

ewt biraz kilo problemim var ama bölgesel sadece biraz göbek :KK17: :KK17: onun için pilates topum ve ebru şallının ders cd'leri var ama daha çalışmaya başlamadım

saçlarım o kadar da uzun deil ama erkek gibi de deil işte fotoları sabahın 6 'sında anca bu kadar =)
Eki Görüntüle 235675
Eki Görüntüle 235676 daha rahat görün die beyaz kıyafetin üstünde çektim
Eki Görüntüle 235678 bu da arkandan görünüşü

saçlarım için bunları kullanıorum
Gliss: Renk & Parlaklık Koruyucu Şampuan
Gliss: Renk & Parlaklık Koruyucu Saç Kremi
Gliss: Renk & Parlaklık Koruyucu Bakım Maskesi
''formül'' demişsin saç uzatmak için filan mı bildiğin yaptığın şeyler varsa yazabilir misin __?
ewt doğru tahmin kıyafetlerim çoğu siyah ama renkliler de var tabii daha ii görebilmen için bütün kıyafet dolabımı tek tek çekip koyucam böylece karar vermeniz daha kolay olur .
az da olsa makyaj malzemelerimin de fotosunu çekerim .
şey kız arkadaş konusuna gelince lisedeyim ve beni fazla seven kız yok gibi =) bu yüzden size danıştım . ayrıca değer veripte yazdığın için tşklr . umarım başkaları da yardımcı olur

Gayet hoşgörünüyosun aslında canım.Saçına yeni modeller uygulayabilirsin.Arada dalgalı ya da düz kullanabilirsin.Renklitokalar taçlar kullanabilirsin. :-)
Kendine en yakın gelen kızla samimiyeti ilerlet.Eminim devamı gelicektir :-)

yok bu yaşta hiç boyatma derim ben liselerde herkes saçlarını oksijenle açılmış turuncumsu bir sarıya çeviriyor ya kötü duruyor.en azından 2 yıl daha doğal kalsın bence saçların böyle çok güzel eğer uzatmak istersen yılan yağını öneririm sana.aktarlarda çok rahat bulabilirsin.uzaması için banyodan yarım saat önce saç diplerin uygulaman yeterli.ama yıkarken dikkatli ol sırtına değmesin saçlarını öne atta yıka derim.fiziğin gayet güzel sakın diyet yapma spor istersen sağlık içinde gerekli zaten.eğer ille bir değişiklik istiyosan çok güzel elbiseler etekler var güzel bir babetle çok tatlı durcağına eminim.ama eğer daha farklı bir değişim istiyorsan iyi bir kuaför gitmeni tavsiye edrim yüzüne en uygun saç modelini o bulur.bu arada ojeyide unutmamak gerek okula giderkende en azından bir tırnak cilası kullanabilirsin bence benim aklıma glenler bunlar canım.

önerilerin müthiş çok tşklr . ancak saçımı daha önceden boyatmıştım aktı . şimdi yeniden siyaha boyatmayı düşünüyorum ,seninde fikrini almak isterim
yılan yağından bahsetmişsin bi ara bnde duymuştum ama sahteleri var diyolar pek güvenemediğim için yapmamıştım ama biraz daha araştırmaya değer =)
kıyafet konusunda haklısın nereye kadar kot ve bluz giyicem biraz değişiklik iyi olucak :KK66:
oje konusuna gelince bu forum sayesinde oje merakım arttı ellerim ojesiz durmuo
saç stili hakkında çok kararsızım umarım bu forum sayesinde bana yardımcı olursunuz =) (açıkcası kuaförlere pek güvenmiorum =))

Gayet hoşgörünüyosun aslında canım.Saçına yeni modeller uygulayabilirsin.Arada dalgalı ya da düz kullanabilirsin.Renklitokalar taçlar kullanabilirsin. :-)
Kendine en yakın gelen kızla samimiyeti ilerlet.Eminim devamı gelicektir :-)

Tşklr . saç konusuna gelince uzatmak istiyorum ama çoook yavaş uzuyoo yaww =) bildiğin saç uzatan bi formül var mı __?? bu konuda baya bilgili gözüküosun da =)

belki perçem yada önlerinin kesimini değiştirebilirsin. ve saçlarını farklı şekillerde toplayarak, örgü yaparak dikkat çekebilirsin. kesinlikle boyama yaşlı gösterecektir. internetten saç yapma ile ilgili videolar var onları izleyebilirsin. okul dışındaki zamanlarında takı kullanabilirsin bileklik ,küpe ,kolye ,fular, tokalar bunlar insanın imajını çok etkiliyor.

en yakın zaman da dediklerine bakıcam . ayrıca dün bahsetmiştim yaa foto eklerim die çektiğim fotolar var eklim mi __? =D

en yakın zaman da dediklerine bakıcam . ayrıca dün bahsetmiştim yaa foto eklerim die çektiğim fotolar var eklim mi __? =D

ekle tabii=D

şöyle bir saç modelini beğenirmisin?? bence sana çok yakışır.

$kahkul.jpg

renk olarak da küllü kumral öneririm=D

$24412714076.jpg

bi de sinemaki bitkisi (2 tl) badem yağı (3 tl) ve de bemixs ampul (4 tl) alıp karıştırıp her hafta saçına sürersen hızlı uzatıyor benim arkadaşlarım kullandı ve burdada bir çok kullanan memnun yakında ben de başlıycam=D

Son düzenleme:
önerilerin müthiş çok tşklr . ancak saçımı daha önceden boyatmıştım aktı . şimdi yeniden siyaha boyatmayı düşünüyorum ,seninde fikrini almak isterim
yılan yağından bahsetmişsin bi ara bnde duymuştum ama sahteleri var diyolar pek güvenemediğim için yapmamıştım ama biraz daha araştırmaya değer =)
kıyafet konusunda haklısın nereye kadar kot ve bluz giyicem biraz değişiklik iyi olucak :KK66:
oje konusuna gelince bu forum sayesinde oje merakım arttı ellerim ojesiz durmuo
saç stili hakkında çok kararsızım umarım bu forum sayesinde bana yardımcı olursunuz =) (açıkcası kuaförlere pek güvenmiorum =))

canım rica ederim öncelikle piyasada satılan yılan yağı gerçek yılan yağı değil zaten bitkisel birşey ama uzamasına yardımcı oluyor gerçekten.eğer saçların daha gür olsun istersen susam yağı ve badem yağını karıştırıp saçınada sürebilirsin fakat yine vücuduna temas ettirmeden saçlarını önün atarak yıkaman gerek.saç rengin normalde o kadar koyu değil anladığım kadarıyla bence boyamanada gerek yok ama eğer illa boyamak istiyosan kestane tonlarını dene derim çünkü siyah çok iddalı bir renk en az platin kadar iddalı ve yüze daha sert bir ifade veriyor ama sen sert görünmek istemiyorsun anladığım kadarıyla o yüzden siyaha boyamayı 1 kaç yıl sonraya bırak derim ben.bana göre sana katlı bir saç modeli çok yakışır.eğer kat düşünürsen ilk başta çok kısa katlar deneme bu şekild saçların daha havalı durur.:KK34:

işte dolabımın bir bölümü, çoğu yeni kıyafetler ve hemen hemen bi çoğu hediye :KK1:

$Fotoğraf0410.jpg $Fotoğraf0411.jpg $Fotoğraf0413.jpg $Fotoğraf0414.jpg $Fotoğraf0417.jpg $Fotoğraf0418.jpg $Fotoğraf0420.jpg $Fotoğraf0422.jpg $Fotoğraf0423.jpg $Fotoğraf0424.jpg $Fotoğraf0427.jpg $Fotoğraf0428.jpg $Fotoğraf0429.jpg $Fotoğraf0431.jpg $Fotoğraf0434.jpg $Fotoğraf0435.jpg $Fotoğraf0439.jpg $Fotoğraf0440.jpg $Fotoğraf0443.jpg $Fotoğraf0444.jpg Bu ise bnm 3 yaşındayken giydiğim elbisem bunu kızım için saklıorum halla dolabımda :KK1:

Bunlar da ayakkabılarım
$Fotoğraf0448.jpg bilekten bağlanmalı taşlı babetlerim
$Fotoğraf0450.jpg klasik, topuklu tek ayakkabım :KK59:
$Fotoğraf0229.jpg beyazz converslerimmm

az da olsa makyaj, bakım ve saç ürünlerim
$Fotoğraf0453.jpg
$Fotoğraf0454.jpg
$Fotoğraf0474.jpg
$Fotoğraf0389.jpg
$Fotoğraf0456.jpg
$Fotoğraf0459.jpg
$Fotoğraf0469.jpg
$Fotoğraf0470.jpg
$Fotoğraf0471.jpg
$Fotoğraf0472.jpg
$Fotoğraf0455.jpg
$Fotoğraf0262.jpg
$Fotoğraf0265.jpg
$Fotoğraf0266.jpg

bence dolabın gayette güzel bir de uçuş uçuş kelebek elbiseleri deneyebilirsin.topuklularının boyu iyi daha topuklusunu bir kaç yıl sonra zaten giyersin bence cnm :KK34:

bence dolabın gayette güzel bir de uçuş uçuş kelebek elbiseleri deneyebilirsin.topuklularının boyu iyi daha topuklusunu bir kaç yıl sonra zaten giyersin bence cnm :KK34:

cnmm snce bnm topukluları nasıl kombinleye bilirim? . rugan olduğu için çok kararsızım :44: :44:

bebeğim ben tarzını beğenmedim çünkü çok yaşlı işi kıyafetler.çoğu koyu renk kesimleri falan senin yaşına hitap etmiyor bence.kıyafet konusunda değişiklik yapmanı öneririm.

X