- 28 Mart 2012
- 8.170
- 2.004
ASTIM VE BRONŞİTİ OLANLAR MUHAKKAK DENEMELİ
Öncelikle astım rahatsızlığı olanlara çok geçmiş olsun diyorum.Evet günümüzde çok yaygın olan bir rahatsızlık olan nefes darlığı tedavisi çok uzun ve dikkat gerektiren bir hastalıktır.Şimdi bugün size önereceğim tarifler mucize şeyler değil fakat etkisi kullanılan kişiler tarafından ispatlanmış kürlerdir.İsterseniz kürlerimize geçelim;
1.KÜR:
Malzemeler:
35gr Andız Kökü
35gr Kınakına
20gr Meyan Kökü
20gr Polen
20gr Karanfil
20gr Isırgan Tohumu
20gr Havlıcan
20gr Zencefil
20gr Zerdeçal
20gr Tarçın
20gr Çörekotu
20gr Keten Tohumu
20gr Kakao
1.5kg Bal(Tercihen Kestane balı )
Hazırlanışı:Kök halinde olanlar öğütülüp toz haline getirilir.Bütün bitkiler güzelce harmanlanır.Ve balın içine katılır.1 gün dinlendirildikten sonra sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı yenir.üzerine 1-2 saat su içilmez.Şeker hastalığı olan kişiler kestane balı yada nar ekşisi kullanmalıdır.
2.KÜR:
Malzemeler:
35gr Isırgan Tohumu
35gr Zencefil
20gr Polen
20gr Karanfil
20gr Günlük
20gr Tarçın
20gr Zerdeçal
10ml Okaliptus Yağı
10ml Nane Yağı
1kg Andız Pekmezi
Hazırlanışı:Malzemelerin hepsi yağlarla beraber karıştırılır daha sonra pekmez ilave edilir ve 1 ggün dinlendirilir.sabah akşam 1 yemek kaşığı aç karnına yenilir.1-2 saat su içilmez.
Öncelikle astım rahatsızlığı olanlara çok geçmiş olsun diyorum.Evet günümüzde çok yaygın olan bir rahatsızlık olan nefes darlığı tedavisi çok uzun ve dikkat gerektiren bir hastalıktır.Şimdi bugün size önereceğim tarifler mucize şeyler değil fakat etkisi kullanılan kişiler tarafından ispatlanmış kürlerdir.İsterseniz kürlerimize geçelim;
1.KÜR:
Malzemeler:
35gr Andız Kökü
35gr Kınakına
20gr Meyan Kökü
20gr Polen
20gr Karanfil
20gr Isırgan Tohumu
20gr Havlıcan
20gr Zencefil
20gr Zerdeçal
20gr Tarçın
20gr Çörekotu
20gr Keten Tohumu
20gr Kakao
1.5kg Bal(Tercihen Kestane balı )
Hazırlanışı:Kök halinde olanlar öğütülüp toz haline getirilir.Bütün bitkiler güzelce harmanlanır.Ve balın içine katılır.1 gün dinlendirildikten sonra sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı yenir.üzerine 1-2 saat su içilmez.Şeker hastalığı olan kişiler kestane balı yada nar ekşisi kullanmalıdır.
2.KÜR:
Malzemeler:
35gr Isırgan Tohumu
35gr Zencefil
20gr Polen
20gr Karanfil
20gr Günlük
20gr Tarçın
20gr Zerdeçal
10ml Okaliptus Yağı
10ml Nane Yağı
1kg Andız Pekmezi
Hazırlanışı:Malzemelerin hepsi yağlarla beraber karıştırılır daha sonra pekmez ilave edilir ve 1 ggün dinlendirilir.sabah akşam 1 yemek kaşığı aç karnına yenilir.1-2 saat su içilmez.