• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları ASTIM HASTALIĞINDA ALOE VERA (Tıbbi Sarı Sabır) İLE YAŞANMIŞ DENEYİMLER

FitoTerapist

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
120
11
48
İstanbul
ALOE VERA (Tıbbi Sarı Sabır) İLE YAŞANMIŞ DENEYİMLER ( Prof. Dr. Ali Enes DALKILIÇ'ın MUCİZEVİ BİTKİ ALOE VERA kitabından alıntıdır)

Astım Hastalığı Nedir?

Astım, solunum yollarının süregelen bir iltihap sonucu aşırı derecede duyarlı olmasına ve bazı etkenlerle zaman zaman daralmasına neden olan bir solunum yolu hastalığıdır.

Astımın kesin sebebi belli değildir. Genel kabul gören görüşe göre, doğuştan soluk boruları duyarlı bireylerde çevresel koşulların etkisi ile astım oluşmaktadır ayrıca geçirilen zatüre vb.. hastalıklarda astımın oluşmasında önemli etkenlerdendir. Astımın tipik karakteristiği bronşların mukoza ödemiyle daralmasından ötürü olan episodik dispnedir (nefes darlığı).

Kronik Astım Tedavisinde Aloe Veranın Başarısı

Temmuz 2001'de ilk defa aloe vera'yla tanıştım. Hem kendi hayatımı hemde çevremdeki dostlarımın sağlığını ve hayatlarını değiştirdi. Sizlere yeğenim küçük Emir Cumhur Dündar'ın gerçek hikayesini aktarmak istiyorum. Dünyaya gözlerini erken açmak adına erken doğum vakası olarak dünyaya gelmiş ve küvezin etkileri sonucu diye düşündüğümüz astım bronşitle 4 yıl boyunca savaş verdi. Çocukluğunu diğer çocuklar gibi değil tamamen sakin geçirdi. Emir için aloe vera suyunu içmesini kız kardeşime tavsiye ettiğimde büyük bir kuşkuyla karşıladı. Doktoruna sormak istedi ve sorduktan sonra Emir'e içirmeye başladı. Dört aylık bir kullanım sonucunda Emir 4 yıldır özlemini duyduğu çocukluğuna geri döndü. Astımı kontrol altına alınmıştı ve artık kız kardeşim yeğenimin peşinde koşuyor. Artık aloe vera onların hayatlarının bir parçası oldu. Şevket YURT ANKARA

Ayrıca Omega 3 yağ asitleri, propolis ve arı sütü kullanımı da astım tedavisine yardımcı tamamlayıcı tıp yöntemleri arasındadır.

Uyarı
Tamamlayıcı (Alternatif) tıp modern batı tıbbını destekleyici ve tamamlayıcı yöntemlerdir. Bir hastalık durumunda teşhis ve tedavi için öncelikle doktorunuza başvurmanız tavsiye edilir.

Back