• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşti'den Etimesgut'a ulaşım Ankaralı arkadaşlar bakar mısınız?

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.401
298
Arkadaşlar merhaba,

Bu gece 12de istanbuldan otobüse binip sabah 6.30 gibi en geç ankarada olucam. 8.30'dan önce de Etimesgutta THK üniversitesi kampüsünde olmam gerekiyor.

Ankara'nın çok yabancısı değilim bir süre çalıştım orada ama Etimesgutu hiç bilmiyorum açıkçası. Taksiye binmeyi düşünüyorum da çok yazar mı. ankarada taksiler bayağı pahalıydı sanki.. Kolay ve daha ucuz başka bir ulaşım yolu varsa onu tercih edicem.

Ben aradığımda bana banliyo treniyle gelebilirsiniz dediler. Ama ankarada bu trene hiç binmedim nereden binicem sürekli var mı ben sabah sıhhiye ye gittiğimde tren bulabilecek miyim ?

5-10 dk yürüyerek armadanın önünden eskişehir yolu otobüslerine binebilirsin..
çoğunlugu o güzergahtan geçer..

Çok sağol canım. Peki thk kampüsünü biliyor musun? Otobüsle indiğim yer oraya yakın olur mu? En olmadı etimesgutta taksiye binerim gerçi oraya vardıktan sonra farketmez.

Sıhhiyeye gidip tekrar trene binmekten daha kolay sanırım bu dediğin..

üniversiteyi bilmiyorum canım. ama tabiki de etimesguta ulaştıktan sonra taksiyle uygun fiyata ulaşabilirsin istediğin yere.
çok karışık değil, ama tabi yabancı olunca her yer birbirine karışıyor

üniversiteyi bilmiyorum canım. ama tabiki de etimesguta ulaştıktan sonra taksiyle uygun fiyata ulaşabilirsin istediğin yere.
çok karışık değil, ama tabi yabancı olunca her yer birbirine karışıyor

Tamamdır dediğin gibi gidicem çok sağol :))

:kkk:

Sonuç: Aşti'den metro ile sıhhiye'ye gittim. Oradan banliyö tenine bindim. 15-20 dakikalık bir tren yolculuğunun ardından Havadurağı denen durakta inerek kampüse ulaştım. Kampüs durağın hemen dibinde. :)

Selam arkadaşlar. Ben de Ankara Bahçelievler'den eskişehir yolu söğütmzü bulvarı no 102'ye nasıl gidebilirim acaba? Yardımcı olabilecek biri var mı aranızda????

Back