Asprin! Süpermiş,sevdim ben bunu

kızlar peki bununla buzdolabının içini falan sılen var mı? bır de halı koltuk sıldınız mesela duruluyor musunuz,bir de ne kadar sulandırıyorsunuz????

ay valla bende cok memnun kaldım ne yalan solym cok ucuz dıye terddut ettm markettekı kız ısrar ettı sırf satıs olsn dye aldm ama smdı 2.paketnde aldm:D
smdı bıde kopuk gııb yenısı cıkmıs bımden aldım
koltuk. ahsap yuzeyler mutfakda ozellıkle cok kullanyorm tavseye ederım hatta camasıra bıle koydm bı ara:D

Evet kızlar aklınıza galan her yerde kullanıyorum cam kapı silerken, koltukları silerken, duvarları silerken, çamaşırlar için mak.deterjan gözüne katıyorum

Bu arada kızlar ben raid marka aspirins kullanıyorum siz hangi ürünü kullanıyorsunuz_?

ben sır diye bir markanın kullanmıstım, bi tanıdık çok ısrar etmişti. ama hiç memnun kalmadım. bakalım yakında gelin evimin temizliği var sizin dediklerinizi denicem.

kızlar aspirinn ıyı hoş da ben sımdı klozatte de kullandım ama hıjyenık oluyor mu acaba ya ???? hep camasır suyu kullanıyorum sımdı ıcıme sınmedı gıbı oldu

$VATAN-ASPRINE-500-ML-20104131814.jpg

Kızlar A101 de satılan bunun gibi sprey bunun markası başkada sanırım ama genel görüntüsü böyle...

Aynı şekilde bende lavabo banyo çaydanlık falan acaip parlatıyo temizliyo,,kıyafette de lekenin üstüne sıkıp az bekletip yıkadım sonuç mükemmel...:34::34::34::34:

A-101 Bim ve çoğu markette var, markası önemli değil neredeyse hepsini denedim aynı..

Biz de Sır markanın asprinini kullandık. Beyaz tshirtte lekeyi çıkarmakta çok başarılı ama durulamayınca çerçeve gibi iz yapıyor. Üzerinize damladığında çamaşır suyu gibi leke bırakmıyor. Akışkan ve bulanık bir rengi var, kireçli su gibi ve kokusu güzel değil.
Ben ev temizliğinden sorna evim mis gibi koksun isterim ama ferah bir kokudan ziyade çamaşır deterjanı gibi garip bir kokusu var.Ben pek hoşlanmıyorum bundan ama annem bayılıyor oldukça da ucuz.

kız bu ilaç degil temizlik ürünüymüş bende en basta ilaç hap olan sandım megersem degilmiş ama merak ettim

:1:evet canım temizlik ürünü ,ben çaydanlığımıda temizlerken kullanıyorum ,hani içi siyahlaşıyor ya harika temizliyor,sıkıp biraz bekletin
sonra telleyin sonuç tertemiz bir çaydanlık

Back