Asprin! Süpermiş,sevdim ben bunu

Gulguzeli33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.745
28
318
Eskişehir
Kimse reklam sanmasın,ürünün markası değil,adı asprin.birçok markanın asprini var sanırım.
Markette çalışan kız tavsiye etti,pek inanmadım ama çok ucuzdu,deneyeyim dedim.mutfakta denedim,balık kızarttığım çelik tavaya sıktım,(benim aldıĞım sprey şeklinde olanı)inanamadım.yanmış kahverengileşmik yağları çıkardı tavamı tanıyamadım:D.banyoda da lavaboyu temizlerken denedim,yine süper,hem musluk hem lavabo ayna gibi ışıl ışıl parladı.ben sakarımdır,domestos damlamış çamaşırlardan gına gelmişti,bu renkleri bozmuyor.
Duvar silerken de kullanıyorlarmış,çok güzel is çıkarıyormuş ama onu daha denemedim

Yaz temizlğimi yaptım,duvarlarımı sildiğim suya aspirin döktüm,tertemiz oldu.aynı şekilde koltuklarımı silerken de kullandım,mutfak ve banyonun duvarlarındaki fayansları da

Canım cepten giriyorum resim ekleyemem ama şu fısfıslı deterjan şişeieri var ya mr masıl gibi,kırmızı şişede oluyor birkaç marka gördüm hepsi kırmızıydı,bir de 5kiloluk bidonlarda var yumuşatıcı gibi.pazarlarda bile satılıyor dün gördüm

denemek için almıştım. ama şimdi resmen kurtarıcım dıyebılırm. eşim inş. müh. spoar ayakkabılarıyla işe gıttıgı cok oluyor. ayakkabıları silerken bıle kullanıyorum pek sıldıgım söylenemez cunku hemen cıkarıyor. en zor yağları bile pek ovmanıza gerek kalmısyor benim anlamadıgım cok ucuz yanı ilk kez böle bısyle karsılasıyorum. bırde heryerde kullanılması güzel. araba dösemesı, halı, perde, duvar, fayans heryere kullan yani ben çamasır makınesıne bıle koyuyorum yani. çamasırda leke bırakmısyor. kakaolu dondurma lekesını iki çitilemede tek leke bırakmadı.denemekten bişy cıkmaz 3 lira bısy. burda rammar diye bıyer acıldı ordan aldım ben sarı ve kırmızı renklı ambalajları var bendekı sarısı. tıpkı camsıl sisesi seklı var. ama içi görunmuyor tabiki camsil gibi.mutlaka deneyin burdakı öneren arkadaslara dönup teşekkür edeceksiniz.

Vay bee ay ben hemen pencerelerin çerçevelerini silerken kendimi hayal ettim:52: deliyim heralde..Görünce hemen alıp deneyeceğim arkadaşlar bu ürün plastik boyalı duvarlara ve satenlere oluyor mu?

evet, bu ürün oldukça faydalı.her yere kullanılabiliyor,çamaşır,bulaşık,halı-koltuk temizliği,tül perdeler vs. ayrıca hesaplı da.ben beyaz çamaşırları yıkarken ekliyorum makinaya tertemiz çıkıyorlar.bir de koltuk temizliğinde kullanıyorum çok çaba sarfetmeden temizleniyor koltuklar:ssz:

bende geçen ay keşfettim çok ucuz die aldım denemekten ne çıkar diye düşünüp ama gözlerime inanamadım gerçekten.. lavabo temizliğinde de kullandım, çamaşır makinasındada iki fıs yapıyorum deterjan üstüne başarılı..:13:

bi dee camlarımı ve fırınımın temizliğini de asprinle yaptım kızlar kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum kesinlikle..

Neredeyse her markette var artık,temizlik malzemesi satan dükkanlarda da var.
Yalnız elleri mahvediyor,eldivensiz kullanmayın

evet elleri mahvedıyor eldıvendsız kullanmayın kızlar
benımde L koltugum Acık renk(: ne kumaslar kullandım leke ıcın
cıkartmadı
markette ındırıme gırmıs bır alayım dedım
aldım kızlar tek fısfısla lekeyı cıkarttı :D cok mutluyumm

ben çaydanlığımı da aspirin ile temizliyorum ve sonuç harika. yalnız önce bulaşık süngeriyle çaydanlığın üzerine iyice yedirip 5-10 dakika kadar bekletiyorum, sonra telle ovuyorum. harika parlıyor arkadaşlar

peki duruluyor musunuz? ben pvcleri sildim aspirinle. üstüne de duruladım. gerekli mi sizce, siz yapıyor musunuz??

bende kullanıyorum ve gerçekten süper bişey
özellikle koltuklarda çok işe yarıyor
sanki tüyleri yeni alındığı günki gibi oldu
ne kadar temizlik malzemesi kullandıysam bu sonucu alamamıştım

Back