Gebeliğe Hazırlık Aspirin ve oksopar iğne sorunsalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
37
Arkadaşlar ,3 tane düşügum var ,doktora gittim asprin ve oksapar aynı anda kullanacan yanlız gebe olduğunu anlayınca dedi ,ezbere konuştu diye genetik test verdim 3 tane herozigot çıktı ,prof doktor asprin verdi kulanmaya başla hamile kal gebelikte de devam et dedi ,,
Sorum şu asprin veya oksapar iğne gebelik ogrendiginiz zaman mi basladiniz??

aspirine gebelikten önce başladım. Iğne ye hamileligi öğrendiğim gün başladım.iksii beraber kullandım.hap 4 5 aylık olunca kestik.igne devam ettik.genetik testte pıhtılaşmaya yatkınlığım vardı.

benım tüp bebek benımde 2genım heterozıgot ilk beta pozıtıf cıktıgında hemen başladım oksapar’a..hala devam edıyorum oksapar şuan bulunmuyor napacagımı da bılmıyorum gercı

Benim 2 heterezigot var bana da dr gebe kalınca başlayacaksın dedi oksapar iğne

Canım testten anlarmisin
benım tüp bebek benımde 2genım heterozıgot ilk beta pozıtıf cıktıgında hemen başladım oksapar’a..hala devam edıyorum oksapar şuan bulunmuyor napacagımı da bılmıyorum gercı

Benim 2 heterezigot var bana da dr gebe kalınca başlayacaksın dedi oksapar iğne

Yok canim demedi ,zaten prof gittiğim ilin en iyisi di bir o kadar da yoğun ,kafası karışık ,4 saat bekledim göstermek için ,çok guvenemedim o yüzden buraya yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…