• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aspirin kullanımı hakkında

h4z4l

Yaraları Allah sarar
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
155
51
48
34
herkese merhabalar
Ben de bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 6 Ağustos ta kürtaj oldum . Herkesin bildiği üzere bi kerelik yaşanmış kalp durmasında ne genetiğe ne pıhtılaşmaya ne de rahme bakılıyor. Tanıdığım bi doktor bana bi sonraki hamilelikte bebeğin varlığını öğrenr öğrenmez günde 100 mg lık aspirin kullanmamı söyledi bu şekilde hamileliğini sürdüren var mı aranızda doğum yapmış arkadaş, herkes gibi bende bu konuya kafayı takmış durumdayım

Canım geçmiş olsun öncelikle benim de 2 bebegimin kalbi durdu pihtilasmadan şuan hamileyim coraspirin artı iğne kullanıyorum sadece aspirin yeterli gelir mi bilmiyorum ama ilk kürtajdan sonra da test yapan hastaneler var bence araştır riske atma Rabbim gönlüne göre versin

Çok teşekkür ederim amin hepimiz için, peki pıhtılaşma testinde kanda nelere bakıldığını biliyo musunuz , ya da pıhtılaşma olduğuna dair sizde belirti varmıydı , mesela benim akşamları bacaklarımda uyuşma huzursuzluk oluyor biraz baktım sanırım belirtileri

Çok teşekkür ederim amin hepimiz için, peki pıhtılaşma testinde kanda nelere bakıldığını biliyo musunuz , ya da pıhtılaşma olduğuna dair sizde belirti varmıydı , mesela benim akşamları bacaklarımda uyuşma huzursuzluk oluyor biraz baktım sanırım belirtileri
Canım belirtileri bilmiyorum hamilelik öncesi farklı bir durum görmedim hiç kan da bakılıyor zaten pıhtılaşmaya trambofili testi yapti doktor o teste çıktı 2 değerim de pıhtı var benim

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Back