Oğlum 3.5 yaşında. Bazı şüphelerimiz sebebiyle gelişimsel pediatriye gittik ve otizm belirtileri olduğunu öğrendik. Asperger ya da otizmli çocuğu olan anneler lütfen yardım edebilir misiniz? Herşeye itiraz ediyor sürekli ağlayacak bişey buluyor evİkizde huzur kalmadı babadan başka kimseye sevgi beslemiyor bir kardeşi var hiç ilgilenip sevmiyor başka çocuklarla oyun oynamak istemiyor biz çok ısrar eder zorla bir araya getirirsek itmeye sıkmaya başlıyor çocukları öğrenme hızı iyi konuşması sınırlı (sen/ben) karıştırıyor sürekli ( ( su istetecek mesela sana su vereyim mi ? Diyor bana su ver yerine . Serge hocadan da bir aydır takviye almaya başladık umarım işe yarar bu yoldan geçen tecrübeli kişiler lütfen yardım eder misiniz ?
Nasıl sakin ve uyumlu olmasına yardım edebilirim, ergoterapi ye de gidiyoruz iki aydır bir de dil konulma terapisi başlayacağız. Başka ne yapabilirim ?
Nasıl sakin ve uyumlu olmasına yardım edebilirim, ergoterapi ye de gidiyoruz iki aydır bir de dil konulma terapisi başlayacağız. Başka ne yapabilirim ?