E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
sadece pişmesine odaklanın ve çıkar çıkmaz afiyetle yiyin=)
fırını açın ısınsın önce..
patatezleri iyice yıkayın ve ortadan ayırmadan yuvarlak şekilde kesin..ne çok ince,nede çok kalın..
kremayı geniş bir kapta çatalla çırpın
sarımsağı bıçakla doğrayın,sütün içine atın karıştırın...
sütü kremaya dökün(süzgeçle dökün,sarımsaklar karışmasın kremaya)
karışıma biraz tuz atın yine karıştırın iyice..sonra patatezleri atın içine ellerinizle karıştırın bi güzel=)elinizin lezzetide geçsin
azcık yağladığımız borcama yine azcık tuz atın ve patatezleri boca edin..
fırına verin
fırından almanıza 15-20 dakika kala kaşarları atın üstüne..tekrar fırına verin ve kaşarlar kızarmaya başlayınca alın ve doyasıya yiyin afiyet olsun=)
patatez(7-8 adet)
1 paket krema
1 su bardağı süt
4-5adet sarımsak
tuz
azcık ayçiçek yağ(tepsiyi yağlıcaz)
ben kaşar koymadan yapıyorum kendim yiyiceğim zaman,ama ev ahalisi kaşarlı seviyo..sizde isterseniz kaşarsız yapabilirsiniz..sosu MÜKEMMEL oluyo..sarımsak ve krema süt karışımı leziz..benim special limdir bu tarif..
fırını açın ısınsın önce..
patatezleri iyice yıkayın ve ortadan ayırmadan yuvarlak şekilde kesin..ne çok ince,nede çok kalın..
kremayı geniş bir kapta çatalla çırpın
sarımsağı bıçakla doğrayın,sütün içine atın karıştırın...
sütü kremaya dökün(süzgeçle dökün,sarımsaklar karışmasın kremaya)
karışıma biraz tuz atın yine karıştırın iyice..sonra patatezleri atın içine ellerinizle karıştırın bi güzel=)elinizin lezzetide geçsin
azcık yağladığımız borcama yine azcık tuz atın ve patatezleri boca edin..
fırına verin
fırından almanıza 15-20 dakika kala kaşarları atın üstüne..tekrar fırına verin ve kaşarlar kızarmaya başlayınca alın ve doyasıya yiyin afiyet olsun=)
patatez(7-8 adet)
1 paket krema
1 su bardağı süt
4-5adet sarımsak
tuz
azcık ayçiçek yağ(tepsiyi yağlıcaz)
ben kaşar koymadan yapıyorum kendim yiyiceğim zaman,ama ev ahalisi kaşarlı seviyo..sizde isterseniz kaşarsız yapabilirsiniz..sosu MÜKEMMEL oluyo..sarımsak ve krema süt karışımı leziz..benim special limdir bu tarif..