Saç Uzatma Yöntemleri Asma Yapraklar ile Saclarini Gürlestirmek Isteyenler!

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.284
690
373
Kocaeli
Asma yapraklarinin(üzüm yapragi) bir budama zamani oluyormus, budama esnasinda su gibi bir sivi akiyormus. Bu suyla saclar yikandiginda inanilmaz gürlestiriyormus. Ablamin tanidigi bir kadin kendi sacinda uygulamis. Gercekten de cok ise yaradigini söylüyormus. Sanirim yaz mevsiminde budaniyor. Daha önce böyle birsey duydunuz mu, deneyen var mi aranizda kizlar? Ben seneye deneyecegim.:1rolleyes:

merhaba ruzihayal,
bende almanyadan gürlestirmekle ne kastediyosun canim? ben yeni saclarin cikmasini istiyorum acaip seyreklesti benimkiler acaba dedigini uygulasam bi fayda olurmu

Kayınvaldem gençliğinde asma budama zamanı ,gözyaşı şişelerini budanan kesiklere bağlarmış.Budanan yerlerden akan sıvı birikir,onu saç diplerine masaj yaparak sürermiş.Saçları gürleşir pıırıl pırıl olurmuş.Ama sonbahar geldiğinde ise ,acaip bir şekilde,yani yaprak dökümü gibi dökülürmüş.Yani anlayacağınız çok bi faydası yok.

Merhaba elma, gürlestirmek, yeni saclar cikmasi anlaminda canim. Ben denemedim, kesin ise yarar mi bilemiyorum. Ama denemeyi düsünüyorum. Ben bir ara bira mayasi tableti almistim; hem tirnaklarim hem de saclarimda baya ise yaramisti ama günde bes-on tablet yutunca agzimda o maya tadi kaliyodu sürekli, biraktim. Kilo aldirma ihtimali disinda hicbir yan etkisi yok, istersen deneyebilirsin. Sevgiler...

İlk sefa duyuyorum bence bi faydasi yoktur yada cok etkili bisey degildir

annem su anda 53 yasında cocukken asma budandıgında asmanın altına otururmus budanırken su anda oyle bır sacı var kı totosuna degıyo cok gur ve cok saglıklı hala yenı sacları cıkıyo benım se cok az sacım var malesef beyazları olmasına ragmen boyanmasına ragmen cok gur ve cok saglıklı kestırtebılsem cı cıt yaptırcam ama kesmıo ama cok ta gusel kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…