Aslnda vtamn almanza gerek yok

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
arkadaslar normalde yedıgımız sebze ve meyvelerdekı vıtamınler bızı saglıklı yapmak ıcın yeterlıdır
fakat ısraıl gıbı kar elde etmek ıcın kısırlastırılmıs ve genetıgıyle oynanmıs tohum ureten ulkeler (ve bu ulkelerden tohum alan bızım gıbı akılsız ulkeler ) daha fazla kar elde etmek ıcın tohumları kısırlastırarak bır nebze Allahın ısıneden karısmıs oluyorlar
mesela bır kavundan elde edılen cekırdeklerle sonrakı sene 100-200 kavun elde edılır
bunu engellemeyı basaran tohum uretıcıler tohumların genetıgıyle oynayarak kısır tohum uretmıstır
boylece yedıgımız sebze ve meyveler bagısıklıgımızı desteklememektedır
bagısıklık sıstemımiz calısmassa grıpten bıle olebılırsınız kı gunumuzdekı domuz grıbınınde nedenı budurama bagısıklık sıstemınız kuvvetlı ıse hıcbır hastalık sızı yenemezben turkıyedekı halkın saglıgın tek basıma savunamam
tarım bakalıgına kac defa maıl attım saglık bakanlıgına da cok defa attım
gazete ve tv yazarlarınada maıl attım hıcbır sonuc alamadım
herkes bındıgı dalın kesılmesıne razı
bızım tohumumuz yokmu neden kısır tohum alıyoruz yurt dısındanneden sunı gubrelerle topraklarımızı kırletıyoruz
bu toprakların altındakı suyu hepımız ıcmıyormuyuz
domuz grıbının etkılerı dahada artacak ınsallah bu yasayı cıkaranlar domuz grıbı olurda bızde onlardan kurtuluruz cunku halkımızında bırsey yaptıgı yok ısımız allaha kaldı
arılarında sayısı azalıyor
bılıyorsunuz arılar yok olursa tum ınsanlıgın sadece 4yıl ömru kalıyorsenağlama
dusunun bıraz neden bukadar kanser vakaları attı
neden kısırlık arttı
seker tansıyon hastalıkları arttı
neden organ ıflasları arttı
neden sızce

Yılmaz özdil de yazdı bugün bu genetiğiyle oynanmış sebze ve meyveleri. Bu konuda çok şey yazmak istemiyorum, halkımız alışkın işine geleni okur öğrenir, işine gelmeyenle ilgilenmez, sesini çıkarmaz susar, o yüzden hiç gerek yok ama tek diyebileceğim inşallah başımıza ördükleri dertler onları bulsun. Çok acayip oyunlar dönüyor. Denek olduk, kısırlaştık, soyumuz tüketiliyor. Bakalım ne olacak böyle..

valla susarsak hersey basımıza gelır
fransada eta zam yaptılar
tum halk örgutlendı 1 hafta et almadılar
fransa hukumetıde gerı adım attı mecburen cunku 1 haftada bıle yuzbınlerce dolar zarar ettıler
bızımde örgutlenmemız gerekır
ama kotu bır örgut degıl
halkın haklarını savunan sosyal bır örgut olmalı ama durust olmalı 3 kurus rusvet ıcın kendını satmamalı

X