Aslında...

Bbbirt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
1
0
30
Evet aslında bu benim başarı öyküm değil ne yazık ki bir gün benim de buraya yazacağım siz güzel ablalarım ve kardeşlerime vereceğim önerilerim olur temennisi ile burdayım
İnşallah diyorum çünkü eylüle kadar bir hedefim var 61.3 kiloyum(az önce tartıldım ..)
Ve hedefim 52 kilo olmak 22 yaşındayım ve hiç bir zaman 55'in altında kilom olmadı
Bugün burada okuduğum başarı hikayeleri ile kendimde o gücü buldum VE BAŞLIYORUM
ASLA DİYETE DEĞİL SADECE VÜCUDUMA HAK ETTİĞİ GİBİ DAVRANMAYA BAŞLIYORUM.
Gerçekten diyet yapmayacağım 1kk 3 zeytin işine girmeden yapacağım bu işi.geçtiğimiz yaz 65 kilodan 56'ya düşmüştüm ama spor ve beslenme alışkanlığım umduğum gibi gitmedi ben yine 60larda sürünüyorım bu defa sporumu da yapıp beslenmemi de düzenleyip pilatesimi de yapacağım ve eylüle mükemmel bir vücut ile gireceğim annem ve erkek arkadaşım okusaydı çok gülerdi bunlara hep başlayıp bırakmalar falan..Ama bu sefer üç aya yakın süre onları sürekli şaşırtmayı istiyorum gelecek yıl ki okulun ilk günü herkesin surat ifadesini görmek istiyorum.çok kilolu sayılmam belki ama dar paça pantolon giyip üstüne çuval gibi şeyler giyerek popomu sakmaktan bıktım yaz geliyor diye üzülmekten bıktım KENDİME HAK ETTİĞİM GİBİ GÜZEL HATLARIMI SAKLAMAYACAK ŞEYLER ALMAK İSTİYORUM.
O zamana kadar bir parça eşya almayacağım kendime bir ruj bile almak yok.EYLÜL AYINDA TÜÜÜM GARDROBU DEĞİŞTİRMEK VARKEN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…