• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslinda konu degil soru .. :))

ZEyNom.K

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
3
0
86
46
Almanya
Merhabalar benim bir sorum olacak umarim yardimci olabilirsiniz.. Oglum suan 14 aylik ve onu uyumadan uyumaya ve geceleri emziriyorum .. hamileligimden beri ve dogum sonrasi adet görmedim görmüyorumda ama surada bir haftadir sabahlari migdem bulaniyor basim dönüyor ! kendimi hamile hissediyorum ama gebelik testi yaptim negativ cikti (hamile degilmisim) ama diyorum ki acaba adet olamadigim icin yanlis gösteriyor olabilirmi ? bana yardimci olursaniz sevinirim doktordan randevu aldim ama bir hafta sonraya verdi o zamana kadar catlarim.. simdiden cok tesekkür ederimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yumurtaliklarınızda kist olabilir. bazı kistler adet olmasını engelleyip hamilelik belirtileri verebiliyor. tabi başka bişeyde olabilir. burda ne söylesek boş. en doğrusunu doktor söyleyecek. keşke bu zamana kadar gitseydiniz çok beklemişsiniz

Doktorumla görüsmüstüm oglumu emzirdigim icin adet olmadigimi ve emzirmeyi biraktiktan bir kac ay icinde yine adet görecegimi söylemisti.. ama simdi böyle belirtiler olunca acaba dedimdi ama yardiminiz icin cok tesekkür ederim ..

Back