Gelinlik Modelleri Aslıhan Yurttutmuş'un göz kamaştıran gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Sosyetenin ünlü simalarından Mete Güldamlası ve Aslıhan Yurttutmuş, Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle dünyaevine girdiler. Gelinin 100 bin Euro'luk gelinliği göz kamaştırdı.
A46’nın organizasyonunu yaptığı geceye Aslıhan Yurttutmuş’un gelinliği damga vurdu. Elia Saab’ın tasarladığı ve 5000’e yakın pırlantanın kullanıldığı gelinliğin fiyatı ise tam 100 bin Euro’ydu! MeteGüldamlası’nın damatlığı ise Tom Ford’un tasarımcısı tarafından hazırlandı.

Son düzenleme:
Duvağa bayıldım ben de. 100.000 Euro 300.000 bin tl yapıyor yazık değil mi bu ülkede onca aç insan varken...

hmmm ben beğenmedim. Kızın hiçbir kıvrımı belli olmuyor. Tamam kabarık gelinlik istemiş olabilir ama bari bel oyuntusunu vurgulayacak bir üst olsaymış. Kibrit kutusu gibi

Çırağandaki bir düğüne yani ambiansına bende bu gelinliği yakıştıramadım, kuyruğu okey, ama görüntü bana hoş gelmedi nedense, arkadaşlarında dediği gibi gelinlik çok kalın duruyor. Daha asil, yine kabarık bir model tercih edebilirdi. Ve ayrıca saçı da çok özensiz, düğüne diyecek lafım yok..

Duvakk ve sacini begendim bayan gercekten hos ve güzel birisi belli ki
ama geliklik fazla kabarikmis
yinede yakismis :) Dügünde gayet güzelmi$

ben gelinliği de kızı da beğenmedim şahsen.. kızın yuzu nasıl desem kart mı denir oyle bişey samimi gelmedi bana. gelinlik de çırağana yakışmamış pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…