okul hayatım boyunca 49-50 kg üzerine çıkmayan ben (bu arada o zamanlarda hep diyet yapıp daha zayıf olmaya çalışıyordum ne garip) mezun olup çalışmaya başladıktan sonra hazır yemeklerden dolayı 60 kg cıktım evlendim 67 kg oldum doğum yaptım ve suan kızım 20 aylık ama ben hala 73 kgyum. hedefim 60 kg olmak ve surekli diyet yapıp surekli bozan bi haldeyim. annem beni her gördüğünde yine şişmişsin su haline bi bak vs diyip duruyor eşim sağolsun hiç bişi soylemese de ben bakışlarından anlıyorum görüntümün pek de hoş olmadığını. son derece bakımlıyım hayatımda isteyip de başaramadığım tek şey kilo vermek. metobolizmam çok yavaş çalışıyor bunun farkındayım (özür dileyerek soyluyorum buyuk tuvaletimi 3-4 günde bir yapabiliyorum) kansızım surekli yorgunum ve sinirlenince yemeden duramıyorum sonra da tahmin edersiniz pişmanlıklar. umarım bu paylaşım bana da güç verir ve zayıflamaya başlarım. son 2 aydır her sabah yarım saat, her akşam yarım saat (mecburen) iş dönüşü yürüyorum. hepimize bol şanslar.