Aslı Çakır Alptekin,Gamze Bulut,Nur Tatar

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
Ne geceydi ama ,

Gece uyuyakalmışım annem uyandırdı kalk 1500 metreyi koşacaklar diye.
Annemle evde çığlık çığlığaydık 'haydi aslı ,haydi gamze!!' diye.
Aslı Çakır Alptekin olimpiyat şampiyonu oldu ve altın madalyayı kazandı,Gamze Bulut ise hemen ardından ikinci olup gümüş madalyayı kazandı.
Ne gurur ama ya,yemin ediyorum gözümden yaş geldi.
Sonrasında da yatmadım bekledim Nur Tatarın maçını.O da altın madalya için çıktı 'tatamiye'.Yalnız güney koreli rakibi kendinden daha tecrübeliydi ve maçın başındaki hakemin şaşkınlığı bence sporcumuzun konsantrasyonunu bozdu.
Nur Tatar tekvandoda olimpiyat gümüş madalyasını kazandı.
19 yaşında ülkemize bu gururu yaşattı.

İşte Türk kadınının gücü bu ,çok çok güzeldi ya günlerdir bozuk olan moralim bile düzeldi diyebilirm.

Hepsine binlerce kez teşekkür.

Kadınlar kulübünde bu konunun olması gerektiğini düşündüm.Siz de duygu ve düşüncelerinizi yazın arkadaşlar

Kesinlikle muhteşem bir yarıştı, çok duygulandım, çok sevindim. Tekrar tekrar izledim bugün, Aslı'nın arkadan gelip 1. sırada yarışı bitirmesi, Gamze'nin son metrelerede atak yapması gerçekten muhteşemdi. Bravo kızlarımıza

Ayrıca bizden başka kimse izlemedi mi, kimse sevinmedi mi? Hiç yazan olmamış ?? Enteresan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…