- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
- Konu Sahibi lakeoftears
Ne geceydi ama ,
Gece uyuyakalmışım annem uyandırdı kalk 1500 metreyi koşacaklar diye.
Annemle evde çığlık çığlığaydık 'haydi aslı ,haydi gamze!!' diye.
Aslı Çakır Alptekin olimpiyat şampiyonu oldu ve altın madalyayı kazandı,Gamze Bulut ise hemen ardından ikinci olup gümüş madalyayı kazandı.
Ne gurur ama ya,yemin ediyorum gözümden yaş geldi.
Sonrasında da yatmadım bekledim Nur Tatarın maçını.O da altın madalya için çıktı 'tatamiye'.Yalnız güney koreli rakibi kendinden daha tecrübeliydi ve maçın başındaki hakemin şaşkınlığı bence sporcumuzun konsantrasyonunu bozdu.
Nur Tatar tekvandoda olimpiyat gümüş madalyasını kazandı.
19 yaşında ülkemize bu gururu yaşattı.
İşte Türk kadınının gücü bu ,çok çok güzeldi ya günlerdir bozuk olan moralim bile düzeldi diyebilirm.
Hepsine binlerce kez teşekkür.
Kadınlar kulübünde bu konunun olması gerektiğini düşündüm.Siz de duygu ve düşüncelerinizi yazın arkadaşlar
Gece uyuyakalmışım annem uyandırdı kalk 1500 metreyi koşacaklar diye.
Annemle evde çığlık çığlığaydık 'haydi aslı ,haydi gamze!!' diye.
Aslı Çakır Alptekin olimpiyat şampiyonu oldu ve altın madalyayı kazandı,Gamze Bulut ise hemen ardından ikinci olup gümüş madalyayı kazandı.
Ne gurur ama ya,yemin ediyorum gözümden yaş geldi.
Sonrasında da yatmadım bekledim Nur Tatarın maçını.O da altın madalya için çıktı 'tatamiye'.Yalnız güney koreli rakibi kendinden daha tecrübeliydi ve maçın başındaki hakemin şaşkınlığı bence sporcumuzun konsantrasyonunu bozdu.
Nur Tatar tekvandoda olimpiyat gümüş madalyasını kazandı.
19 yaşında ülkemize bu gururu yaşattı.
İşte Türk kadınının gücü bu ,çok çok güzeldi ya günlerdir bozuk olan moralim bile düzeldi diyebilirm.
Hepsine binlerce kez teşekkür.
Kadınlar kulübünde bu konunun olması gerektiğini düşündüm.Siz de duygu ve düşüncelerinizi yazın arkadaşlar