- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- 83
- Konu Sahibi colorfulballoons
-
merhaba, Aslı'nın son durumu nasıl , bilginiz varmıdır.Evet olsun Yagız icin sevindim o daha kotu durumda biz bir sekilde halledecegizsiz de yeni hamile kalmissiniz tebrik ederim saglikla kucaginiza alin ❣
Merhaba kampanya %94 oldu ama bi yandan bagislar azaldi malesef cabaliyoruz son duzlukteyiz. Aslının da öksürüğü vardı yine 2 gündür ama annesi cok fazla iyi bakiyor cihazlara bagliyor solunum yollarini temizliyor antibiyotik kullanarak atlatti sukur yogun bakima girmeden 1 gece hastanede yatarakmerhaba, Aslı'nın son durumu nasıl , bilginiz varmıdır.
Hatirliyorum sizi evetAllah'ım şifa versin yavruya.once msj atmıştım ve çok etkilenmiştim gelen geri dönüşten.simdide elimden geldikçe bişi yolladım ins.yavru bir an önce sağlığına kavuşur. Bütün sma hastaları da ins.sağlığına kavuşur.
Ay cok sevindim Allah razi olsun, duyarli oldugunuz icin cok tesekkur ederimBen de yolladım Allah şifa versin inşallah tez zamanda toplanır geri kalan
Deniz hanım tekrar yaziyorum belki gormemissinizdir diye kusura bakmayin ama gonderdiginiz bagisin dekontunu isminizi tc nizi kapatarak gonderebilirseniz hesaplamaya katacagimAllah'ım şifa versin yavruya.once msj atmıştım ve çok etkilenmiştim gelen geri dönüşten.simdide elimden geldikçe bişi yolladım ins.yavru bir an önce sağlığına kavuşur. Bütün sma hastaları da ins.sağlığına kavuşur.
cok。iyi gidiyodu 97 ile98 arasi epey zaman aldi hergun baktimGüzel haberle geldim kesenize bereket, dualarınızla bagışlarınızla olacak bu işPasaportları da gelmiş ailenin ✈ %98 oldu kampanyamız sayenizde, son %2 de de yanımızda olun lütfen, Aslı'nın elini bırakmayın nolur Eki Görüntüle 3154842 Eki Görüntüle 3154843 Eki Görüntüle 3154844
Evet iyi gidiyorken kumbaralarimiz toplaniyordu ve okullardan zarf topluyorduk tam o surecte hizlandi ama simdi sadece gönüllü ve bagiscilarin elinde kampanyanin hizi tamamen ☺ elimsende 12 kasimda alacakti bizi ama anne Berrin Çiçek sira hakkimizi baska bebege verdi, belki o zamana kadar biter, o bebek de zaman kaybetmezcok。iyi gidiyodu 97 ile98 arasi epey zaman aldi hergun baktimins son 2 daha cabuk biter
Aminnn cok tesekkur ederiz %98 insallah hizla bitecekBen attım biraz önce ,size de attım dekontu.umarım tez zamanda biter ,az kalmış herhalde mübarek günün hürmetine Allah rahmet bereket kapılarını açsın da nasiplendirsin yavruyu inşallah
Aminn inşallah,siz de sağolunAminnn cok tesekkur ederiz %98 insallah hizla bitecek
Aslı bebek yüzde yüz oldu galiba insaallah öyledir çok mutlu olduminsaallah yağız bebek ve aslı için çok sevindim adlarına insaallah 100de 100 olur ikisi beraber ilacına kavusur o minik ellerini minik yüzlerini gözlerini anlamlı bakısları beni çok üzüyor insaalah bir an önce kavusur evet yağız bebekte zor durumda rabbim bir an önce ilaclarını kavustursun iyilessinler insallah tüm sma hastalarını ilaclarına sağlığına kavustur allahım safi isminle sifa ver allahım ve diğer tüm hasta bebeklere insanlara ve hayvanlara safi isminle sifa ver allahım cuma hürmetimine kabul et allahım amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?