- 12 Temmuz 2006
- 687
- 23
- 52
Bir gün afrikada bir aslan yakalamışlar. Uçağa bindirip güzelce zincirlemişler. Aslan belirli bir süre sonra zincirlerden kurtulup kaptan pilotun yanına gitmiş;
- kusura bakma seni yiyecem karnım çok acıktı. demiş. pilot;
- manyakmısın beni yersen uçağı kim kullanacak kim yere indirecek sen beni boşver yardımcı pilotu ye demiş.
Aslan düşünmüş, pilot doğru söylüyor. Gitmiş yardımcı pilota;
- seni yiyecem çok acıktım dayanamıyorum.
Yardımcı pilot,
- sen manyakmısın kaptan hastalansa uçağı kim kullanacak sen beni değil radar görevlisini ye demiş. Aslan düşünmüş o da doğru söylüyor gitmiş radar görevlisine:
- seni yiyecem çok acıktım.
Radar görevlisi:
- sen çok salaksın pilot yardımcı pilot hepsi hava. Esas ben olmasam onlar uçağı yere nasıl indirirler yerle bağlantıyı ben sağlıyorum sen en iyisi git hostesi ye.
Aslan ulan bu da doğru söylüyor deyip gitmiş hostese. Aynı şeyi ona söylemiş.Hostes eğilip aslanın kulağına birşeyler söylemiş. Bunun üzerine aslan hemen yerine gidip kendini sıkıca bağlamış ve Amerikaya kadar hiç kımıldamamış.
Amerikaya vardıklarında kaptan pilot hostese sormuş;
- Sen buna ne dedin de böyle oturdu kaldı. Biz canımızı zor kurtardık.!
Hostes:
- Bunların hepsi beni beceriyorlar. Beni yersen seni becerirler dedim. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kıssadan Hisse :
"Kimsenin görevini üstlenmeye kalkmayın"
- kusura bakma seni yiyecem karnım çok acıktı. demiş. pilot;
- manyakmısın beni yersen uçağı kim kullanacak kim yere indirecek sen beni boşver yardımcı pilotu ye demiş.
Aslan düşünmüş, pilot doğru söylüyor. Gitmiş yardımcı pilota;
- seni yiyecem çok acıktım dayanamıyorum.
Yardımcı pilot,
- sen manyakmısın kaptan hastalansa uçağı kim kullanacak sen beni değil radar görevlisini ye demiş. Aslan düşünmüş o da doğru söylüyor gitmiş radar görevlisine:
- seni yiyecem çok acıktım.
Radar görevlisi:
- sen çok salaksın pilot yardımcı pilot hepsi hava. Esas ben olmasam onlar uçağı yere nasıl indirirler yerle bağlantıyı ben sağlıyorum sen en iyisi git hostesi ye.
Aslan ulan bu da doğru söylüyor deyip gitmiş hostese. Aynı şeyi ona söylemiş.Hostes eğilip aslanın kulağına birşeyler söylemiş. Bunun üzerine aslan hemen yerine gidip kendini sıkıca bağlamış ve Amerikaya kadar hiç kımıldamamış.
Amerikaya vardıklarında kaptan pilot hostese sormuş;
- Sen buna ne dedin de böyle oturdu kaldı. Biz canımızı zor kurtardık.!
Hostes:
- Bunların hepsi beni beceriyorlar. Beni yersen seni becerirler dedim. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kıssadan Hisse :
"Kimsenin görevini üstlenmeye kalkmayın"