• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aslan pencesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minmin2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
268
92
28
35
Arkadaşlar merhaba 2 aralıktan beri lh hormonu düzenlemek için aslan pençesine başladım günde 2 bardak içiyorum 21 gün kullanacağım fakat yumurtlama günümü ovulasyon ile takip ediyorum bugün 19. Gün afedersiniz o yumurta aki kıvamı akıntı bugün başladı ovu de hiç pik görmedim koyulaşıp açılıyor istenen seviyeye gelmeden aslan pencesinin etkisi olabilir mi bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi 🙏🙏

Merhaba aslan pençesi hakkında bilgim yok ama ovulasyon testinde o yumurta akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor benim. Sizin de öyle olabilir

Merhaba aslan pençesi hakkında bilgim yok ama ovulasyon testinde o yumurta akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor benim. Sizin de öyle olabilir
Teşekkür ederim takip edeceğim normalde 14 günde pik oluyordu ateşimde düşük bugün 19. Gün bende şaşırdım kaldım

Bazen oluyor öyle, yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet olursunuz ona göre hesaplayin bat gününü.
Benim hep 19-20. Gunlerde pik olur

Bende içtim bu ay aslan pençesi lh yükseltiyor ovulasyon testi koyulaşmıyor baktım olmuyor biraktım iki güne lh testi pik yaptı yumurtlamayı engelliyor aslan pençesi

Bende içtim bu ay aslan pençesi lh yükseltiyor ovulasyon testi koyulaşmıyor baktım olmuyor biraktım iki güne lh testi pik yaptı yumurtlamayı engelliyor aslan pençesi
Canım bak benimde bgn başladı adetimin 19 günü galiba bugün yarın yumurtlama olacak benimde önceden hep 15.günde olurdu

Eklentiler

• IMG-20201216-WA0026.webp
    IMG-20201216-WA0026.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 31
Bazen oluyor öyle, yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet olursunuz ona göre hesaplayin bat gününü.
Benim hep 19-20. Gunlerde pik olur
Teşekkür ederim şimdi yine lh testi yaptım biraz daha koyulasmis bende sınırda pcos var yumurtlama oluyor yumurta çatlamıyor diye düşünüyorum ama bugün yarını değerlendireceğim 21 aydır deniyoruz 9 aydır 1 aşılama oldum tum tetkikleri yaptırdım artık bu ay doğal yöntemler deneyeyim diye aslan pencesi içiyorum değerlerimde çok yüksek değil aslında ama olmuyor işte inş bu ay kendiliğinden olur hepimizin 🙏

Teşekkür ederim şimdi yine lh testi yaptım biraz daha koyulasmis bende sınırda pcos var yumurtlama oluyor yumurta çatlamıyor diye düşünüyorum ama bugün yarını değerlendireceğim 21 aydır deniyoruz 9 aydır 1 aşılama oldum tum tetkikleri yaptırdım artık bu ay doğal yöntemler deneyeyim diye aslan pencesi içiyorum değerlerimde çok yüksek değil aslında ama olmuyor işte inş bu ay kendiliğinden olur hepimizin 🙏
Canım 29 günde adet oluyorum günü hiç şaşmıyor ama bu ay böyle olursa 35 36 günleri görürüm herhalde 🤣☺️

Benim de değerlerim iyi, pko falan da yok dedi dr 5 aydir deniyoruz. Eşim de baktircakti randevuyu 1.5 ay sonraya verdiler. Eşiniz de baktırdi mi sorun yok dimi

Gülüm bende 11. Gün yumurtlardım hep 15.gün yumurtladım evet yarın yumurtlıyosun 4 gün ilişki yaşa
Evet şuan t c den koyu cıktı uygulama ayın 10 u gösteriyordu hatta 7 sinde test biraz köyü çıkmıştı ben dedim herhalde yumurtlamadım ama taaa 19 gün sonra ovulasyon oldu aslan pencesi yüzünden galiba 🤣

Eklentiler

• 16081396881958361596052896532787.webp
    16081396881958361596052896532787.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
Aynen inşallah hamile kalırız
Inşallah cnm her dua da hepimize bagisliyorum tüm isteyen anne adaylarına Rabbim illaki duyuyordur ama demek zamanı var bende sıkıntı yok eşimde yok 7 yaşında kızım var ama 2. Çocuk istememizde 21 ay geçti bilimsel ne varsa yaptım aşılama ya kadar ilki evlenir evlenmez olmuştu ben sanıyordum böyle kolay hatta niyetine girdiğimde hiç unutmam mayıs gibi doğar ağustos ta 3 aylık olur tatile götürürüz diye konusmustuk eşimle ağustos 1 yıldı aralığa geldik nasip inş olur 🙏🙏

Back
X