Everdeen pamuğum selenim Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 2.511 1.460 158 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #1 12gundur hasta olamiyorum aslan pencesi iyi gelirmis faydasini gören varmı iyyyy tadi berbattt
D dygml Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 179 23 118 Siirt 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #2 Bildiğim kadarıyla aslanpençesi daha çok yüksek olan tsh hormonunu düşürmek için kullanılıyor onun yerine civanperçemini denesene cnm
Bildiğim kadarıyla aslanpençesi daha çok yüksek olan tsh hormonunu düşürmek için kullanılıyor onun yerine civanperçemini denesene cnm
Everdeen pamuğum selenim Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 2.511 1.460 158 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #3 dygml .!.: Bildiğim kadarıyla aslanpençesi daha çok yüksek olan tsh hormonunu düşürmek için kullanılıyor onun yerine civanperçemini denesene cnm Genişletmek için tıkla... Valla etkiliymis aslan pencesi icrim hasta oldum:)
dygml .!.: Bildiğim kadarıyla aslanpençesi daha çok yüksek olan tsh hormonunu düşürmek için kullanılıyor onun yerine civanperçemini denesene cnm Genişletmek için tıkla... Valla etkiliymis aslan pencesi icrim hasta oldum:)
E eniyikadinoyuncu Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 6.345 5.659 198 16 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #4 Everdeen .!.: 12gundur hasta olamiyorum aslan pencesi iyi gelirmis faydasini gören varmı iyyyy tadi berbattt Genişletmek için tıkla... Evet hayit tohumuyla birlikte iciyorum. Adetim gec olur normalde. Ictigim zaman faydasini gordum. Ozellikle dugunumden once olmam baya isime geldi. :)
Everdeen .!.: 12gundur hasta olamiyorum aslan pencesi iyi gelirmis faydasini gören varmı iyyyy tadi berbattt Genişletmek için tıkla... Evet hayit tohumuyla birlikte iciyorum. Adetim gec olur normalde. Ictigim zaman faydasini gordum. Ozellikle dugunumden once olmam baya isime geldi. :)
E eniyikadinoyuncu Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 6.345 5.659 198 16 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #5 dygml .!.: Bildiğim kadarıyla aslanpençesi daha çok yüksek olan tsh hormonunu düşürmek için kullanılıyor onun yerine civanperçemini denesene cnm Genişletmek için tıkla... Ikisi ayni sey diye biliyorum.
dygml .!.: Bildiğim kadarıyla aslanpençesi daha çok yüksek olan tsh hormonunu düşürmek için kullanılıyor onun yerine civanperçemini denesene cnm Genişletmek için tıkla... Ikisi ayni sey diye biliyorum.