Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Olmak Yürek İster !!

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.169
599
Aslan Burcu Deyince Benim Aklıma Hemen Güneş Sistemi Gelir.
Bu Sistemde Kendi Çekim Güçlerine ve Özelliklerine Sahip Gezegenler Güneş’in Çevresinde Mükemmel Bir Düzen İçinde Dönüp Dururlar.
Eğer Güneş’in Çekim Gücü Biraz Fazla Olsa Gezegenlerin Hepsini Kendisine Doğru Çekip Yakar.
Yok Eğer Gücü Biraz Az Olsa Gezegenlerin Hepsi Başka Güneş'lere Doğru Giderler.
Gökyüzünde Ne Varsa Bizim İçimizde de O Olduğuna Göre, Kendi Güneş’imizin Çekim Gücünü Ayarlamak Bizim İçin Çok Önemli.
Ancak Böylelikle Kendi İçimizde Merkezileşebiliriz.
Çevremizdeki İnsanların da Kendi Özellikleri ve İsteklerine Sahip İnsanlar Olduklarını Fark Edebiliriz.
Onları Kendimize Çekip Yutmak Veya Başka İnsanlara Doğru Göndermek Durumunda Kalmayız.

Eğer Güneş’mize Gereken Özeni Göstermezsek, Bunun Onaylanmasını Dışarıdaki İnsanlardan Bekleriz.
Bir Bakıma Alkışa, Hayranlığa Bağımlı Hale Geliriz.
Aslan’ın En Büyük Gölgesi Kendisini Evrendeki Yegane Yıldız Zannetmektir.
Aslan Burcu " Bana Hayran Olun, Beni Önemseyin, Benim Etrafımda Dönün " Derken Dikkat Çekmek İçin Ne Gerekirse Yapar. :KK1:
Bazen Hastalanır, Bazen Maskaralık Bile Yapar.
Ben Bunu İçindeki Ateşi Dışarıdan Taşıma Benzinle Yakmaya Çalışmaya Benzetiyorum.
Siz Hiç Sürekli Isı ve Işık Kaynağı Olan Güneş'in Söndüğünü Gördüğünüz mü ?
Sönmez, Çünkü Kaynağı İçindedir.
Bu Durumda Aslan Burcunun da İçindeki Kaynağı Canlandırması, Ateşini Yakması Gerekir.
Aslan’ın Bir Gölgesi de Hayatı Bir Çocuğun Oyunu Gibi Yaşamaktır.
Hayatı Oyun Gibi Yaşamak Çok Olumlu Bir Özellik, Ama Bir Noktaya Kadar.
Eğer O Noktayı Aşarsanız Sorumlulukların Efendisi Satürn Devreye Girerek Oyuna Bir Son Verir.
Herkesle Flört Etmek, İnsanlarla Oyun Oynamak, Bir Kişiye, Amaca Veya Projeye Karşı Sorumluluk Üstlenmemek Satürn’ün Sevmediği Şeylerdir ve Bunları Ödetir.

Peki Biz Güneş’in Aslan Burcunda Hareket Ettiği Bu Günlerde Ne Yapabiliriz? Herşeyden Önce İçimizde Uyanan Özel ve Önemli Olma İhtiyacından Kurtulmamız Gerekiyor.
Bununla Pasif Kalalım, Kendimizi Göstermeyelim Veya Önemsemeyelim Demek İstemiyorum.
Tam Aksine Aslan Sahnede Yer Alması, Parlaması, İçinden Geldiği Gibi Kendisini İfade Etmesi Gereken Bir Özelliği Temsil Eder.
Ama Bunlar Aslan’ın Sorumluluğundadır.
Ve Bunları Başkaları Hayran Olmasa Veya Alkışlamasa Bile Yapmak Zorundadır.

Aslan Bedenimizde Kalbi Temsil Eder.
Dolayısıyla İnsanın Kendisini Olduğu Gibi Göstermesi, Bir Şeyler Yaratması “ yürek ister ”.
Bu Çok Riskli Bir İştir.
Gösterdiğimiz Şeyi Kimse Beğenmeyebilir.
En Büyük Özelliği Gurur Olan Bir Burç İçin Bunun Ne Kadar Zor Olduğunu Bir Düşünün.
Ama Biliyoruz ki Gurur Yedi Günahtan Birisidir.
Ve Bundan Kurtulmamız, “ Bunu Bana Nasıl Yapar ?” Gibi Cümlelerden Vazgeçmemiz Gerekir.
Bazen Kendimizi Olduğumuz Gibi İfade Etmemiz Engellerle Karşılaşabilir.
O Zaman Kendimizi Göstermemiz, “ Aslanlar Gibi Döğüşmemiz ” Gerekebilir.
Tüm Bunlar Zaten Yeterince Zor İşler, İyisi mi Biz Başkalarının Hayranlığını Bir Kenara Bırakıp, İstediğimiz Şeyleri Yapmaya, Akıp Giden Hayata Hemen Bugün Katılmaya, Çok Ben - Merkezci Olduğumuzda Çevremize Aynı Güneş Gibi Isı ve Işık Yaymaya, Başka İnsanları Yüreklendirmeye Başlayalım...

Barış İlhan

Son düzenleme:
aynen aynen kanımzıda delilikte yakışıyor ama :KK53::KK19::KK19::KK16:

Aslan Bedenimizde Kalbi Temsil Eder.
Dolayısıyla İnsanın Kendisini Olduğu Gibi Göstermesi, Bir Şeyler Yaratması “ yürek ister ”.

Ne Kadar da Güzel Yazmış Barış İlhan..​

Evet burcumun özelliklerini taşıyorum ama pozitiften çok negatif özelliğimiz var kabul etmeliyiz .. Beni 2 gün bir odada bıraksalar aynasız ölürdüm heralde :!:Ve ben bu yönümden nefret ediyorum . Çok mu kendimi beğenmişim ne ?? :KK1:

Evet burcumun özelliklerini taşıyorum ama pozitiften çok negatif özelliğimiz var kabul etmeliyiz .. Beni 2 gün bir odada bıraksalar aynasız ölürdüm heralde :!:Ve ben bu yönümden nefret ediyorum . Çok mu kendimi beğenmişim ne ?? :KK1:

İşte Doğalız..
Negatif Yönlerimizi Biliyor ve Kabul Ediyoruz..
Bence Aslan'ın En Büyük Özelliği Bu..
İtiraf Etmeliyim ki; Ben de Çok İnatçıyım.. :KK53:

Son düzenleme:
İşte Doğalız..
Negatif Yönlerimizi Biliyor ve Kabul Ediyoruz..
Bence Aslan'ın En Büyük Özelliği Bu..
İtiraf Etmeliyim ki; Ben de Çok İnatçıyım.. :KK53:

Aslan burcu olmak cidden ayrıcalık.Buna bende inanıyorum ama kendi burcum olduğu için değil çevredende aynı şeyleri duyuyorum.
Ayrıca senin dediğin gibi aslan burcu kadar kendini bilen ve eleştiren bir burc görmedim.Bende kendimi çok acımasızca eleştirirm ve bilirim hatalarımı.
Hatta en saf burc bence, saflık temiz kalplilik anlamında söylüyorum.
E tabi megalomanlıkta yok değil :KK1:

Son düzenleme:
Aslan burcu olmak cidden ayrıcalık.Buna bende inanıyorum ama kendi burcum olduğu için değil çevredende aynı şeyleri duyuyorum.
Ayrıca senin dediğin gibi aslan burcu kadar kendini bilen ve eleştiren bir burc görmedim.Bende kendimi çok acımasızca eleştirirm ve bilirim hatalarımı.
Hatta en saf burc bence, saflık temiz kalplilik anlamında söylüyorum.
E tabi megalomanlıkta yok değil :KK1:

Evet Çok Haklısın..:KK54:
Bende Kendi Burcum Olduğu İçin Değil, Çevremdekileri Gözlemlediğim İçin Böyle Yorumda Bulundum..:KK34:
Herşey Dilindedir..
Kinci Değildir..:KK20:
Burada Kavga Eder, 1 Dk. Sonra Unuturlar..:KK9:

Evet Çok Haklısın..:KK54:
Bende Kendi Burcum Olduğu İçin Değil, Çevremdekileri Gözlemlediğim İçin Böyle Yorumda Bulundum..:KK34:
Herşey Dilindedir..
Kinci Değildir..:KK20:
Burada Kavga Eder, 1 Dk. Sonra Unuturlar..:KK9:

Eveeet :KK23: çok saf karakterimiz var ama sinirlendiğimiz zaman zehir gibi olabiliyoruz, bence kavga meselesi sevdiğimiz ve sevmediğimiz insanlar arasında değişiyor sevmediğimse öyle bir kin tutarım kii hıncımı alana dek :KK1::KK1: şu megalomanlık konusunda çoğu zaman kendimi durdurmaya çalışsam da bir türlü beceremiyorum :KK16:

Son düzenleme:
Ben de burcumu çok seviyoruuuuum. :21::KK52::KK52: Ne deniliyorsa biraz taşıyorum. Çok çabuk sinirlenirim çok da çabuk affederim. :) Safımdır ayrıca. :KK9: Yeri geldiğinde kabadayı da olurum artist de. :KK9:

X