Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan İle Yengeç Uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Aslan Yengeç'ten sonra gelen burçtur. Biribirinden sonra gelen burçlar birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. Yengeç ile tanıştığınız zaman sizin sahip olmak istediğiniz bazı özellikleri olduğunu fark edeceksiniz. Hayat hakkında bilmek istediğiniz bazı şeyleri onun bildiğini hissedebilirsiniz. Yengeç bütün burçlar içinde en hassas ve ilgili burçtur. Sezgisi ile insanların duygularını kolayca anlayabilir. Su elementi olduğu için telepati duygusu vardır. Yengeç bu özelliğini sizi sakinleştirmek ve gerekli ilgiyi gösterebilmek için kullanacaktır. Size aşık bir Yengeç harika bir deneyim olacaktır. Yengeç insanı sıcak, yumuşak ve içtendir. Size hükmetmeye çalışmayacaktır. Siz Aslan burcu olarak hayatı dolu dolu yaşarken, o bunu kendi beceremese bile sizin bu yaklaşımınıza hayran kalacaktır. Sizin cömertliğinizi ve stilinizi çok beğenir ama harcamalarınız onu çılgına çevirebilir. Yengeç tutumludur, ucuzluk zamanı alışverişini yapar ve mutlaka pazarlık eder. Üstelik para biriktirir. Bütün bunlar size yabancı kavramlardır. Bu farklılık ileride sorun yaratabilir. Para konusu çiftlerin en çok kavga ettiği konulardandır. Yengeç burcunun ailesine ve evine olan düşkünlüğünü takdir edersiniz. Sizin sabahlara kadar ağlayan bir bebeğe sabrınız yoksa bile onunla oyun oynamak hoşunuza gider. Yengeç insanı gibi iyi bir ahçı olmasanızda arada bir özel bir yemek yapıp hayranlık kazanmak istersiniz. Sorumluluk almadan ailenin bir parçası olmak çok hoşunuza gider. Abartmayı sevdiğinizden Yengeç burcunun emek verdiği (çocuk yetiştirmek, ev idaresi, yemek davetleri.. gibi ) şeyleri kendinize mal edip onu küstürebilirsiniz. Onun çabalarını küçümsemeyin bu, duygularını incitecektir. Yengeç insanı sizin ateşli yapınıza ve güveninize sahip olmak ister. O sürekli endişe içindedir, siz onun gibi bir çok konuda endişe duymazsınız. Bu aranızda sorun yaratabilir. Yengeç burcu olaylara geç tepki gösterir. Aranızda önceden geçmiş bir anlaşmazlıkta hiç tepki vermemiş olan Yengeç bir ay sonra bu konudaki rahatsızlığını dile getirirse hiç şaşırmayın. Bu başta tuhaf gelsede onu tanıdıkça onun bu davranış biçimlerini anlamaya başlarsınız. Duyguları sık sık değişir ve geçmişe dönük olarak yaşar. Onu rahatsız eden bir konu olduğu zaman, Yengeç içine kapanacak aynı konuyu kafasının içinde evire çevire düşünecektir. Huzursuzluğunun ve sinir bozukluğunun bir an önce geçmesi için onu kabuğundan çıkarıp konuşturmaya çalışın. En başta onu biraz yanlız bırakmalısınız, zaten ilk söyledikleri sizin duymayı istediğiniz şeyler olabilir. Daha derine inmelisiniz. Su elementi olmadığınız için olayı sezgilerinizle çözemezsiniz. Sizin tutumunuz önemli olacaktır. Onu eleştirmeden, neşelendirerek yardımcı olmalısınız. Ay tarafından yönetilen Yengeç aynı gel-gitler gibi sık sık değişir.Kendisi bile çoğu zaman bunun sebebini bilmez. Yengeç insanı sevgilisine herkesten fazla güvenir. Onu derinden yaralayabilirsiniz. Kendisini tehdit altında hissettiği zaman ilişkinizi bitirecektir. Su elementi Aslan'ın ateşini söndürebilir. Yengeç kesinlikle zayıf ve yardıma muhtaç biri değildir. Onun duygusallığı sizi yanıltmasın. Yengeç burcunun size ters gelen bir başka özelliği ise olaylar ve insanlarla yüzleşmemesidir. Siz bunu içten pazarlık olarak değerlendirsenizde bu aslında güveni kaybolmuş bir Yengeç insanının doğal davranış biçimidir. Böyle durumlarda konuyu siz açmalı ve onu cesaretlendirmelisiniz. Sekste ise ne kadar heyecanlı bir sevgiliniz olduğunu fark edeceksiniz. Yengeç burcunun sonsuz ilgisi ve aşkı sizi çok mutlu edecektir. Yengeç size hayal edemeyeceğiniz kadar çok zaman ayıracaktır. Bunu içinden geldiği için yapacaktır. Onun derinliğine hayran olacaksınız. Yengeç insanına yeterli şefkati gösterirseniz siz kükreyen aslanı uysal bir kedi yavrusuna çevirecektir. Yengeç burcu sanki tüm dünyaya bakmakla yükümlüdür ve hiç karşılık beklememektedir. Ona değer verin ve el üstünde tutun. Aslında birbirinizden zannettiğiniz kadar farklı değilsiniz.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
aslan la yengeç tamamne zıt kutuplar..ben anlaşmalırını imkansız görüyorumm..sengözlerimebaksanab

yengeçler aşırı dengesiz oluyolar bayan olsun erkegi olsun... o yüzden no yengeçççççççççççç.....mirmirmirmir

arkadaşlık kısmında tam tersi oldukça iyi anlaşıyor aslında kuzenim yengeç burcu ve anlaşamadığımız hiç bir konu yok en yakınlarından bile daha yakınım ama kişiden kişiye de değişir sanırım belkide yükselenlerin etkisi vardır kimbilir

evt yükselen farklı olabilir şimdiye kadr tanıdıgım bayan yengeçler çok negatifti....umursamaz.dagınık....mirmirmirmir

ask konusunda bılemem ama arkadaslıkta gercekten ıyı anlasıyolar
ıkı kuzenımde yengec ben aslanım çok ıyı anlasırız kısmet olursa ınsallah oğlumda yengec burcu olucak ınsalah anasırız.....

ıkı kuzenımde yengec ben aslanım çok ıyı anlasırız kısmet olursa ınsallah oğlumda yengec burcu olucak ınsalah anasırız.....

Kesinlikle katılıyorum çok çok iyi anlaşırlar bazı istisnalar vardır tabi ki ama oda yükselen burcunun bir etkisidir diye düşünüyorum Allah bağışlasın sağlıkla gelsin işallah bebişin eminim çok iyi anlaşacaksınız

saglıkla kavuşmayı allah nasip etsin canım erkek yengeçlerde aşırı duygusal ve geçmişte yaşarla ama çok zeki burç...bence yengeç çocugu...gamyoncuiremsu

Eşim yengeç ben aslan burcuyum.. Tek sorun ikimizinde inatçılığı yoksa çok iyi anlaşıyoruz.. Yengeç burcundaki arkadaşlarımla da aram iyikaydirigubbakcemile2
Aslın da ben herkezle nalşıyorum ya sorun yok yanimirmirmirmir

valla ben aslan eşim yengeç yorumlara baktımda demekki burç bahane.. insanın yapısı önemli eşim diye değill her yönüyle bir numara valla bi daha dünyaya gelecek olsam yine eşimle evlenmek isterimm...

Yengeç burcunun ailesine ve evine olan düşkünlüğünü takdir edersiniz.
Yengeç burcu olaylara geç tepki gösterir. Aranızda önceden geçmiş bir anlaşmazlıkta hiç tepki vermemiş olan Yengeç bir ay sonra bu konudaki rahatsızlığını dile getirirse hiç şaşırmayın. Bu başta tuhaf gelsede onu tanıdıkça onun bu davranış biçimlerini anlamaya başlarsınız. Duyguları sık sık değişir ve geçmişe dönük olarak yaşar. Onu rahatsız eden bir konu olduğu zaman, Yengeç içine kapanacak aynı konuyu kafasının içinde evire çevire düşünecektir.
Yengeç aynı gel-gitler gibi sık sık değişir.Kendisi bile çoğu zaman bunun sebebini bilmez. Yengeç insanı sevgilisine herkesten fazla güvenir. Onu derinden yaralayabilirsiniz. Kendisini tehdit altında hissettiği zaman ilişkinizi bitirecektir.
Yengeç burcunun size ters gelen bir başka özelliği ise olaylar ve insanlarla yüzleşmemesidir. Siz bunu içten pazarlık olarak değerlendirsenizde bu aslında güveni kaybolmuş bir Yengeç insanının doğal davranış biçimidir.

Bu onda olan şeyler Benim onda sinir olduğum huylar

ya kızlar ben çoçuğum yengeç burcu olsun istiyorum gerçi sulu göz burçlarla hiç anlaşamam ama yengeç çoçuğu anneye bağlı oluyormuş ailesine düşkün oluyormuş anlaşamazmıyım? çoçuğumla acaba internetten baktım ama kötü birşey duymadım.yardım cvp lütfen...

ben aslanım sözlüm yengeç arada her insan gibi atıştığımız oluyor.
ama ben asil aslan onu seçtiğime göre anlaşıyoruz demektir

bu yazılanların hepsi aslında doğru ama yengeçler sevdimi çok sahiplenirler canın acısıysa seninle birlikte acı çekmek ister
anneye düşkündürler evet doğru ama hangi anne istemez ki hayırlı bir evladı olsun
ben anne olsam onun annesine davrandığı gibi ilgili şefkatli bir evlat isterim.
Yengeç çok güzel yemek yapar mutfakta çok başarılıdır.

ben aslan aşkım yengeç 1 sene çok sabrettim ama şu anda çok mutluyum allah bozmasın

Kesinlikle çok doğru.. Özellikle şu kısım:

Onun çabalarını küçümsemeyin bu, duygularını incitecektir. Yengeç insanı sizin ateşli yapınıza ve güveninize sahip olmak ister. O sürekli endişe içindedir, siz onun gibi bir çok konuda endişe duymazsınız. Bu aranızda sorun yaratabilir. Yengeç burcu olaylara geç tepki gösterir. Aranızda önceden geçmiş bir anlaşmazlıkta hiç tepki vermemiş olan Yengeç bir ay sonra bu konudaki rahatsızlığını dile getirirse hiç şaşırmayın. Bu başta tuhaf gelsede onu tanıdıkça onun bu davranış biçimlerini anlamaya başlarsınız. Duyguları sık sık değişir ve geçmişe dönük olarak yaşar.

Ve insanlarla yüzleşmemesi. Bana zaman ayırması. Anlaşılamayan davranışlar, duygusallık...
Fallara inanmasam da insanın karakter yorumlarına falan inanası geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…