Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan İle Terazi Uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
156
45
İstanbul
Bu ilişki çok canlı olacaktır. Yapılacak işler, ilginç sohbetler, kalabalık arkadaş gurupları ile dopdolu bir beraberlik yaşayacaksınız. Hava elementi Terazi, ateş elementi Aslan'ın alevini parlatacaktır. Bu ilişkiye iyi demek yetersiz kalacaktır. Terazi burcu fikir tartışmalarından zevk alır. Tartışmalarda sizinle aynı fikirde olmasını istersiniz ama Terazi her zaman karşı fikri savunacaktır. Terazi tartışırken bile kibarlığı elden bırakmaz. Hava burcu olduğu için her şeyi analiz etmeye çalışır. Tartışmada hangi tarafı tutacağına karar verememiş görünüyorsa sizin fikriniz doğru demektir. Adalet ve dengeyi temsil eden Terazi doğruyu seçmek için programlanmıştır. Zihin kapasitesi de her farklı durumu analiz edecek kapasitededir. Terazi yanınızda iken karar vermek zor olacaktır. Karşıt fikirleri sürekli birbiri ile çelişir. Başkaları onun kararsızlığı ile alay etse de o her şeyin siyah ya da beyaz olmadığını, arada başka renkler olduğunun bilincindedir. Aslan olarak illa sizinle aynı fikirde olmasını istediğiniz zaman durup düşünmelisiniz. Kesinlikle pes ederek sizin tarafınıza geçmeyecektir. Onun hayattaki görevi her şeyi bütün tarafların bakış açısı ile analiz ederek tarafsız biçimde doğruyu bulmaktır. Terazi sizin 11. arkadaşlık evinize düştüğünden onunla aynı zamanda iyi arkadaş olabilirsiniz. Hem sevgili hem arkadaş olabilen çiftlerin aşkları ömür boyu sürebilir. Sizin güneşiniz ise onun 3. evine yani iletişim, fikir alışverişleri ve her türlü aktivite evine düşmektedir. Onunla olan hayatınızın her anı meşgul ve koşuşturmaca ile geçecektir. Politika, iş, kültür ve dedikodu haberleri ile dolu olacaksınız. Birbirinize hayransınız ve iyi anlaşıyorsunuz. Aranızdaki heyecan azalsa bile aranızdaki bağ hep kuvvetli olacaktır. Terazi yıllar geçse bile ona kur yapmanıza bayılacaktır. Terazi seçkin ve zariftir. Aceleden nefret eder ve her zaman bakımlıdır. Onu hiç bir zaman pasaklı, pijamaları ile göremeyeceksiniz. Kadın Terazi sadece en iyi parfümü kullanacak, en kaliteli dantelle ipekli gecelikleri giyecektir. Terazi erkeği ise yatağa gelmeden tıraşını olacak, temiz duşunu alacak en kaliteli kokusunu sürecektir. Sizde aynı özeni göstermelisiniz. ıkinizde hükmetmeyi sever, kontrolü elinizde tutmak istersiniz ama bunu farklı şekilde ifade edersiniz. Terazi hoşluğu ve güzel gülümsemesi ile size her istediğini yaptırabilir. Siz onunla göz göze geldikten sonra zaten kendinizden geçmişsinizdir ! Sonuç hiçte kötü sayılmaz.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
ya burda yazılanlar okadr çok bizim ilşkimize benziyorkii..bn aslan erkek arkadaşım terazi..okadar sakindir en kötü olayda bile bu sakinliği benii sinir ediyor:kızgın:

bende aslanım eşim terazi 4 yyıllık evliyiz bir kere bile düzgünce kavga edemedik:) ya insan bu kadarmı sakin olur şikayetçi değilim ama şaşırıyorum gerçi bende hiç küs kalamam arkadaşlar hemen barışırım buda aslanın özelliğimi sizdede varmı böyle bir huy......

bende aslanım eşim terazi 4 yyıllık evliyiz bir kere bile düzgünce kavga edemedik:) ya insan bu kadarmı sakin olur şikayetçi değilim ama şaşırıyorum gerçi bende hiç küs kalamam arkadaşlar hemen barışırım buda aslanın özelliğimi sizdede varmı böyle bir huy......

Aman maşallah diyeyim o zaman
Bende aslanım eşim ikizler bende pek fazla küs kalamam kolay affederim yani
:icecream:

ben terazi erkek arkadaşım aslan ama yeri gelince çok pis kavga ederiz hatta alttan alan o olur çoğu zaman benımde aldıgım ama çoğu zaman o olur

Allahım terazi burçlarına karşı hiç sempatim kalmadı nerde terazi burcu biriyle karşılassam annem aklıma geliyor ahan diyorum kesin bununlada birbirimize gireceğiz çünkü annemle hiç anlaşamazdık benim he dediğimi o ha anlardı öyle yani şimdi biraz evlenince arada mesafe olunca düzeldi gibi ama çok çok dengesiz tahammülüm yok hergün fikri değişiyor bende aslanım kararım neyse odur anlayacağınız kadınlarıyla hiç anlaşamam ama erkekleride komşumun eşi terazi çok vurdum duymaz ve ilgisiz...ooff offf :uhm:

ben aslanım eşim terazi gerçekten çok uyumluyuz
gerçi beni çok kızdırıyor ağız tadıyla kavga edemiyom sakin sessiz bi bağır da sesin çıksın

benimde sevgilim aslan ama alttan alan o olur hep fisfisfis tmm şimdi kapayalım sakinleşince konuşuruz der sinir olurum çok bencil yalnız ama bende öyleyim ama çoğu şeyde hep o alttan alır beni baya şımarttı evlenirsek nolur bilemiyorum artık:emir_bebek:

terazi kadınları biraz cazgır oluyo erkeklere göre galiba kaydirigubbakcemile3

benim babam terazi o kadar sinirli bir adamki nefret ediyorum.hiç ama hiç anlaşamayız bende aslan burcuyum.şuan hayatıma girmek üzere olan bi kişi var ama terazi burcu hep babam aklımda olduğu için iletişim kurmaktan korkuyorum.bi ilişkiye başlayamıyorum.bende fobi olmuş bu aslan-terazi :58:

benim eski erkek arkadaşım teraziydi.
terazilerle geçinmek çok zor ya
çok dengesizler, 2 dk önce başka bişey der, 2 dk sonra başka bişey
daha bir sürü olumsuz özellikleri var ama en kötüsü de dengesiz olmaları...
çekilcek gibi değil bu teraziler :41::41:

Aynen ya böyle bi şey olamez.En ters olduğum terazi burcu.Ama burç sayfalarında anlaştığı yazıyor anlamadım..Sizler hep terazilere her şeye our diyen mülayim tipler demişsiniz benim gördüklerim hiç öyle değil.ağızları cak cak iyi laf yapar özellikle kadınları gergin erkekleri daha sakin ve duygusal ama onlarda sinirler..Velhasıl anlaşamıyorum uzak duruyorum dengesizler ne olduklarını anlamadım ki anlaşayımm.:19:

aslan evde kavgadan hoşlanmaz anlamadım ağız tadıyla niye kavga edesiniz..?Güzel geçinin işte..Ters davransa eşiniz bu seferde ne huysuz dersiniz ..:87:

kız kardeşim aslan kıskançlığı detaycılığı beni deli ediyor :52:

bende 4 yıllık evliyim eşimle, ama bu 4 yıl içinde yaşamadıgımız şey kalmadı,ben aslan burcuyum, yükselenimde aslan, eşim terazi ama inanılmaz sinirli, dayak bile yedim hemde defalarca, sokakta evde, gözümü bile morarttı, kaç kere hemde!!! bu söylediklerinize inanamıyorum, beni çok sevdiginden şüphem yok ama sinirlenince kendini kaybediyo, siz terazi burcunun çok sakin oldugunu söyleyince inanılmaz şaşırdım, biz severek evlendik, 10 yıl peşimden koştu eşim, 10 yılın sonunda evlendik 4 yıldırda evliyiz, iki kızımız var, biri 18 aylık digeri 3 aylık son 1 yıldır birazdaha iyiyiz, dayak yok ama yine çok sinirli ve asabi,,,

bende 4 yıllık evliyim eşimle, ama bu 4 yıl içinde yaşamadıgımız şey kalmadı,ben aslan burcuyum, yükselenimde aslan, eşim terazi ama inanılmaz sinirli, dayak bile yedim hemde defalarca, sokakta evde, gözümü bile morarttı, kaç kere hemde!!! bu söylediklerinize inanamıyorum, beni çok sevdiginden şüphem yok ama sinirlenince kendini kaybediyo, siz terazi burcunun çok sakin oldugunu söyleyince inanılmaz şaşırdım, biz severek evlendik, 10 yıl peşimden koştu eşim, 10 yılın sonunda evlendik 4 yıldırda evliyiz, iki kızımız var, biri 18 aylık digeri 3 aylık son 1 yıldır birazdaha iyiyiz, dayak yok ama yine çok sinirli ve asabi,,,

allah yardımcın olsun ben de aslanım ve eşim terazi.. benim eşimde çok sakindir bazen o sakinliği beni çileden çıkarır :) ama inatlaşması vardır kararından vazgeçirmek nerdeyse imkansız :( bence eşinin dayağa varan yaklaşımı burcuyla değil psikolojisiyle ilgili..

Bende aslan burcuyum, sevgilim terazi.. İkinci yılımızı bitirmek üzereyiz. Sevgilimde bana göre oldukça sakindir. Sinirlenince ben sesimi yükseltirim ama o yükseltmez gülümseyerek karşılık verir ve ben sinir olurum. Genelde karşıt görüşlerimiz vardır. Konular üzerine tartışmayı çok severiz. Saatlerce sürebilir düşüncelerimizi kelimelere dökmek.. Ben kendimi haklı bulurum, o da kendisini.. İkimizde kolay kolay pes etmeyiz. :9: Dışarıdan bakınca ben daha duygusal, romantik gibi görünsemde aslında o daha romantik ve anlayışlıdır. Ama dışarıya yansıtmayı sevmez. Neyse kısaca ilişkimiz genelde canlıdır. Ama beraber, yanyana olduğumuz sürece.. Ayrı şehirlerdeyizde :14:

ben teraziyim eşim aslan..en çok benim sesim çıkar tartışırsak:)) o sakindir,ama acaip zeki bir adam..ben söyliceklerimi direk söylemem dolaylı yoldan laf sokmayı severim,o da dolaylı yoldan susmayı:))))

Back
X