Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan İle Aslan Uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
ıki Aslan arasında çok uyumlu bir ilişki olabileceği gibi tamamen uyumsuz bir ilişki de olabilir. Hem kadın, hem erkek burç ateş grubudur ve aynı burçtan kadın ve erkeğin birçok ortak noktaları olabilir. Her ikisi de hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Sadakat ve dostluk duyguları oldukça kuvvetlidir. Birlikte vakit geçirmekten fazlasıyla keyif alırlar. Birbirlerinin duygu ve düşüncelerine anlayış gösterdikleri müddetçe arzu ve isteklerine karşılık verebileceklerdir. Eğer gururları nedeniyle birbirlerinin üzerinde baskı kurmaya çalışırlarsa anlaşamazlar ve birbirlerinden uzaklaşırlar. Seksüel anlamda her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Uzun vadede çok iyi iki dost olabilirler, fakat uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
aaa aslanla aslan zormuş nedendir bilmem ama aslan burçları ilgimi. çekmez karşı cins olarak . mesela ünlüler ........-tatlicadiarzu-...

akrepler ve yengeçler...sengözlerimebaksanab

ben mesela asla aslan burçlarıyla anlaşamam.en ii anlaştıklarım yaylardır.:))

Nişanlım ve ben aslanız şuan idare eder inş ileride de geçerliliği sürer :eek:

eşimle ben aslan burcuyuz.evlendiğimiz ilk sene çok çatıştık liderlik konusunda..ma zaman geçtikçe olgunlaşıp,idare etmeyi öğrendim..aslında çok da kolaymış..kaydirigubbakcemile3

bizde aslan aslanız ilşki çok yenii ama uyum söz konusu değil :KK1: bayağı tartışıyoruz bazenn :KK1: ikimizde baskın olduğumuz için kırıcı oluyoruz maalesef.Ortak yönler çok fazla var ama anlaşma oranı biraz düşük :KK1:

mucizevi bi uyumdur fakat zamanla güç yarışı oluşur aslan erkekleri bayanından daha kendini beğenmiş olduğundan çekişmeler çıkabilir

Ben aslanım eşim de aslan.. yirmi yıldır evliyiz..genelde çok iyi gidiyoruz. Bir dediğimi iki etmez, gözüme bakar.. aynı burçtan olanlar anlaşamaz derler ... ama sanırım yükselen ya da diğer faktörler etkiliyor.

X