Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan İle Akrep Uyumu

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Bu ilişki yoğun duygularla dolu tutkulu bir beraberlik olacaktır. ıkinizde sabit burç olduğunuz için hiç bir konuda ödün veremezsiniz ve çıkan kavgada eşyalar havada uçmaya başlar. Aslan-Akrep çiftini izlerseniz, belki de arkasından gelen tutkulu sevişmeler yüzünden bu kadar şiddetli kavga ediyorlardır diye düşünebilirsiniz. Aranızda bastırmaya çalıştığınız sürekli bir gerilim var. Bu yüzden ilişkinizde heyecan eksik olmayacaktır. ıkinizde bu heyecanı seversiniz. Birlikteliğiniz güçlü bir enerji yaratacaktır. Akrep, Aslan'dan daha gizemli ve derin duygulara sahiptir. Onun duygularını anlayamadınız zamanlar olacaktır. Akrep az konuşur ve kendinden pek bahsetmez. Kendinden bahsettiği zaman gücünü kaybedebileceğinden korkar. Bu ilişkide sevgisini gösteren taraf siz olacaksınız. Güneş tarafından yönetilen Aslan, gülüşü ile buz dağlarını bile eritebilir. Akrep ise savaşçı Mars ve gizemli Pluto tarafından yönetilir. Bu yüzden duygularını açığa vurmaz ve masalsı bir gizeme sahiptir. Akrep insanı sevdiği zaman tüm benliği ile sever. Siz bu ihtirası ancak tahmin edebilirsiniz. Sevdiklerine bakışları son derece yoğun ve büyülüdür. Akrebin gözleri ruhunun aynasıdır, tüm duygularını gözlerinden okuyabilirsiniz. ıkiniz hiç bir şeyi hafife almazsınız, özelliklede birbirinizi! ıkinizde aynı derecede kıskanç ve sahiplenici olduğunuz için aranızda sorun olmayacaktır. Hayatınızı birleştirince Akrep size hayat boyu sadık kalacaktır. Siz ise aynı sadakati göstermekte zorlanabilirsiniz. Para harcarken o kadar abartırsınız ki, Akrep sizin harcamalarınız karşısında dehşete düşecek ve ekonomik olmanız için size yalvaracaktır. Soylu Aslan ise kısıtlandığı zaman mutsuz olacaktır. Sonuçta su ateşi söndürecek ve Akrebin dediği olacaktır. ıkinizde güçlü ve baskın karakterlere sahip olduğunuz için bu ilişkide dikkatli olmalısınız. Biriniz gözden düşerse, etrafı gök gürültüleri ve yıldırımlar saracaktır. Birbirinizle yarışmak yerine farklılıklarınıza anlayış göstermeye çalışın. En büyük tehlikeyi iki tarafın inatçılığı oluşturacaktır. ıkinizde sabit burç olduğunuz için esnek değilsiniz ve inatlaştığınız konularda takılıp kalabilirsiniz. Çok güçlü bir ilişki olabilir, elinizden gelini yapmalısınız

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
Akrep - Aslan Uyumu
.

Akrep - Aslan

Bu en tuhaf ilişkilerden biri ama her zaman da iyi gitmiştir. Denemeye değen aynı zamanda çok emek isteyen bir beraberliktir.

Siz su elementisiniz , Aslan burcu ise ateş. Olabilecek en kötü karışım olmasına rağmen gene de iyi sonuçlanabilir.

Bu beraberlikte korkunç kavgaların yanı sıra kahkaha ve eğlence eksik olmayacaktır. Akrep burcu ve Aslan burcu birbirlerine hayrandır.Hayatları zengin ve renkli olacaktır.

Akrep yoğun duyguların insanıdır, derinden ve çok sevilmek ister. Aslan burcu ile bu dileğiniz gerçekleşecektir. Aslan'ın büyük ve cömert bir kalbi vardır ve herşeye kollarını açarak canı gönülden yaklaşır.

Akrep insanı kontrol altına almak ister, Aslan ise kraldır. Daha en başından güç savaşına girersiniz. ıkinizde güçlü karakterlere sahipsiniz ve sabit fikirlisiniz. Bu ilişki kolay olmayacaktır.

Aslan burcu hayatınızın aşkı olabilir. Günlerinizi mutlulukla, yoğun ve canlı duygularla dolduracaktır

Aslan ve akrep.
Ben ve eşim.
İşte biz.
Gerçekten çok zor bir beraberlik ama bir o kadarda bağlılık.
Birbirlerimizin sınırlarını fazla ihlal etmediğimiz sürece herşey güzel...

Aranizda aslan yükseleni akrep olan varmi?
Düsünün gercekten zor bir uyum demissiniz aslan ve akrep uyumuna :)
ben kendi kendime nasil anlasayim -kaydirigubbakcemile3

ben aslan eşim akrep ve gerçekten bazıları uyuyor ama bazıları uymuyor mesela ben kavga etmeye kalkınca eşim hiç karşılık vermez yani öyle eşyelar filan havada uçmaz hehehe herşeyi söylerim sonra bana dönüp bittimi der gelme sinirlenme :)) işte böyle ama o beni bende onu çok seviyorum tek eksiğimiz bi bebek

ben aslan eşim akrep ve gerçekten bazıları uyuyor ama bazıları uymuyor mesela ben kavga etmeye kalkınca eşim hiç karşılık vermez yani öyle eşyelar filan havada uçmaz hehehe herşeyi söylerim sonra bana dönüp bittimi der gelme sinirlenme :)) işte böyle ama o beni bende onu çok seviyorum tek eksiğimiz bi bebek

nazar değmesin umarım sizin gibi mutluluğu herkes yakalar:) :nazar:a.s.

ben aslan eşim akrep...

kavgalar mı? hiç sormayın site yıkılır... kapılar pencereler sağlam kalırsa dua ederim...

ama bağlıyız birbirmize.. kopamıyoruz... akrep kincidir derler ama hiç kin tutmayız birbirmize.. çabuk unuturuz kavgaları...

zor mu derseniz.. çok zor bir ilişki... iki tarafta hep ben diyor.. alttan almak diye bişi söz konusu diil...

Ben aslanım, sevgilim akrep. 1 yılı geçkin bir süredir beraberiz ve Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar tek bir anlaşamamazlılığımız bile olmadı sanki her konuda birbirimizi yap boz gibi tamamlıyoruz. Bence herşey akılda bitiyor eğer sen de karşındaki de mantıklıysa birbirinize sevginiz ve özellikle de saygınız varsa tartışmak için hiç bir neden yok :)

gönül ilişkilerini bilmem ama ben hiçbi akreple anlaşamıyorum...:umursamaz:
bikaç arkadaşım var akrep biriyle yıllardır arkadaşız ama fikirlerimiz pek uyuşmaz...diğeriyle zaten artık
görüşmüyorum çok yıpratıcı bi arkadaş ilişkisi oluyor...

evlilikte en zor anlaşan aslan ve oğlak ben aslan beyim oğlak iki inatcı bir araya gelmiş gersi allaha kalmış selamlarCADIARZU

kızım akrep bakalım anne kız ilişkilerimiz nasıl olacak... :))

ben akrebim yükselenim aslan
sevgiliminde burcu aslan
zor bi beraberlik güzel bi bağlılık var

ben aslan burcuyum eşimde akreppp gayet iyi anlaşıyoruz 3 yıllık evliyim öncesindede 6 yıllık birlikteliğimiz var

X