- 12 Haziran 2020
- 572
- 194
- 30
-
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Eveeet. Eşim kova. 14 yıl oldu.Teraziyle mi uyumlu
Eveeet. Eşim kova. 14 yıl oldu.
Evet dedim ya anam. Hayırlısı hakkında.Siz de mi terazisiniz? Kova ikizler erkeğine pek guvenemiyorum
Maşallah sübhanallah. Çok genelleme olacak ama kova erkeği ne idüğü belirsiz bir şeyim olmuştu illallah. Benim de baskı burcum terazi. Biraz yaşından dolayı galiba gözü dışarda bir türlü kendime bağlayamadım gitti... Gelgitli kanser bir ilişki yaşıyoruz iki hafta konuş 1 ay konuşma seklinde. Yani buna ilişki denilirse. Dize getirme taktigi alabilir miyim ablacığım sendenEveeet. Eşim kova. 14 yıl oldu.
Dize gertirmeli peşinden koşturmalı şeyler yok bizde. Doğru bulmuyorum. Biz birlikte büyüdük. Yani yaşayıp gidiyoruz artık karakter de beraber şekillendiğinden. Benimki beni dişine före buluyor diye düşünüyorum. Çok asosyaliz. Birbirimizin yakın arkadaşıyız. O bana karışmaz ben ona karışmam geçinip gidiyoruz.Maşallah sübhanallah. Çok genelleme olacak ama kova erkeği ne idüğü belirsiz bir şeyim olmuştu illallah. Benim de baskı burcum terazi. Biraz yaşından dolayı galiba gözü dışarda bir türlü kendime bağlayamadım gitti... Gelgitli kanser bir ilişki yaşıyoruz iki hafta konuş 1 ay konuşma seklinde. Yani buna ilişki denilirse. Dize getirme taktigi alabilir miyim ablacığım senden
Burçlardan çok sizin birbirinize karşı, birbirinizin özel alanına saygınız var gibi. Gerçekten maşallah.Dize gertirmeli peşinden koşturmalı şeyler yok bizde. Doğru bulmuyorum. Biz birlikte büyüdük. Yani yaşayıp gidiyoruz artık karakter de beraber şekillendiğinden. Benimki beni dişine före buluyor diye düşünüyorum. Çok asosyaliz. Birbirimizin yakın arkadaşıyız. O bana karışmaz ben ona karışmam geçinip gidiyoruz.
Teşekkür ederim. Ben naz yapsam trip yapsam beş yüz kez giderdi eşim de. Böyle nasıl diyeyim uğraşmaz bunlarla. Olursa olur olmazsa olmaz. Fazla net fazla mantıklı. Ben de zamanla öyle oldum sanırım. Şöyle ağız tadıyla atılmış bir tribim yok. O da zaten karakter olarak iyice beni çözümlediğinden kızacağım bir şey yapmaz. Yapsak da özür dileriz zorlanmadan. Dün mesela kızdı bana yani benden bir beklentisi vardı bi konuyla ilgili. Ben normalde o konuyla ilgilenirim. O an ilgilenmedim başka bir şeyle ilgilendim. Kızdığı belliydi. Ne o bir şey dedi ne ben. Bir süre susuldu. Çünkü düşünüp bu beklentinin yersiz olduğunu sindirdi. Sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ettik. Bu uyum birbirini iyi tanıyan her iki insan arasında olur. Zamanla olur tabi. O yüzden aslında herkes kendisi gibi olsa yeter. Zaten uyum da bağ da zamanla artan bir şey. E uyum artmıyorsa da herkes kendi yoluna.Burçlardan çok sizin birbirinize karşı, birbirinizin özel alanına saygınız var gibi. Gerçekten maşallah.
Peşimden koşsun değil de benimle konuşmak istiyorsa gerçekten sevdiği için mesaj atsın istiyorum o daha çok ego tatmini için bana yanasıyormus gibi geliyor. Çünkü konuşuyoruz ilk gün her şey mükemmel, ben tav olunca topukluyor başka limanlara yelken açıyor. Ben kalakaliyorum. Şu son ayda net bir sınır çizdim dosdoğru ol öyle gel diye, adam yine savaşmaktan çok gitmeyi tercih ettigönül işte ota da...
Allah muhabbetinizi artırsın
Teşekkür ederim. Ben naz yapsam trip yapsam beş yüz kez giderdi eşim de. Böyle nasıl diyeyim uğraşmaz bunlarla. Olursa olur olmazsa olmaz. Fazla net fazla mantıklı. Ben de zamanla öyle oldum sanırım. Şöyle ağız tadıyla atılmış bir tribim yok. O da zaten karakter olarak iyice beni çözümlediğinden kızacağım bir şey yapmaz. Yapsak da özür dileriz zorlanmadan. Dün mesela kızdı bana yani benden bir beklentisi vardı bi konuyla ilgili. Ben normalde o konuyla ilgilenirim. O an ilgilenmedim başka bir şeyle ilgilendim. Kızdığı belliydi. Ne o bir şey dedi ne ben. Bir süre susuldu. Çünkü düşünüp bu beklentinin yersiz olduğunu sindirdi. Sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ettik. Bu uyum birbirini iyi tanıyan her iki insan arasında olur. Zamanla olur tabi. O yüzden aslında herkes kendisi gibi olsa yeter. Zaten uyum da bağ da zamanla artan bir şey. E uyum artmıyorsa da herkes kendi yoluna.
Çok teşekkür ederim. Bizden güzel ilişkin olsun.Haklısınız. Olmayanı oldurmaya zorlamak yorar insanı ama her şeyin oldurulabilme imkanı var benceBen biraz sevgiyi ilgiyi hissetmek isteyen bir insanım galiba bu noktada çatışıyoruz. Kova ve teraziler kasıp kavuran bir aşk yerine daha çok kendine hayat arkadaşı arıyor aynı yolda yürüyebileceği, kafalarının uyusacagi. Zihin birliği yani. Bu yüzden de evlilikleri maşallah uzun sürüyor çünkü arkadaş oluyorlar. Sizde de gördüğüm bu. Dilerim hep böyle olursunuz :)