Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Aslan Burcu Olup Sevgilisi Veya Eşi Akrep Olanlar

merve90

aşkımsınn senn:))
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
3.176
7
burca bağlı kalmaması gerektiğini bilsemde genede içimdeki merakı giderme arzusuyla açıyorum bu topiği

ben aslan burcuyum sevgilim akrep şuan bi anlaşmazlığımız yok gayet iyi anlaşıyoruz (kıskançlık dışında) ama tabi ileride ne olur bilemeyiz kimisi akrep erkeği felakettir sonradan belli eder kendini falan dio benim sevgilim sessiz bi tiptir kıskançlığı dışında ama genede merak ediyorum sizler nasılsınız kızlar

Son düzenleme:
Benim de sevgilim akrep ve ben de aslan burcuyum. Bir çok yorumun aksine maşallah pek bi uyumluyuz, yaklaşık 2 buçuk senedir birlikteyiz hiç bir sorun yaşamadık diyebilirim ne kıskançlığı ne de başka bir özelliği beni hiç rahatsız etmedi aksine herşeyi dozunda ve ölçülü yapması O'nu benim gözümde daha da büyüttü, aşkımız da beraberinde büyüdü Şeniz boshayallersmile

dimi canım ya ohh rahatladım kaydirigubbakcemile3 bizim gibilerde varmış kimisi diyoki işte akrep erkekleri sinsidir kendini sonradan belli eder falan bilmiyorumkismile istemeden de olsa takıyorum kafaya halbuki sevgilim çok sessizdir aslında ama kıskançtır oda olsun ama nede olsa erkek yerimseniben

bu arada allah mutluluğunuzu daim etsin :asigim: a.s. opuyorumnanaktan

Merhaba eşim akrep . Çok iyi bir insandır, çok naziktir, merhametlidir, bana karşı çok iyidir.Aşırı kıskançlığı yoktur. İyidir yani.....

Merhaba eşim akrep . Çok iyi bir insandır, çok naziktir, merhametlidir, bana karşı çok iyidir.Aşırı kıskançlığı yoktur. İyidir yani.....

maşallah canım aman nazar değmesin tatlım benimkide öle yani iyidir bi kötülüğü yok işte evlenince her erkek değişir bakma öle olmasına falan filan..... sinir oluyorum böyle şeyler duyunca ama bak siz evlisiniz memnunsunuz yani evlilik bişiyi değiştirmemiş dimi a.sa.s

Teşekkürler,inşallah sen de mutlu bir evlilik yaşarsın. Ben balayındayken bile böyle şeyler duydum oteldeki diğer kadınlardan. Yok şimdi böyle de sonra değişir, yok çocuk olunca tüm ilişkiniz biter. Tüm erkekler aynı falan. Bence tüm erkekler aynı değil. Böyle şeylere kulak asmamak lazım. Biz zamanla daha çok bağlandık birbirimize değişen bu oldu. Başka da bişey değişmedi.

ayy çok rahatlattınız benii olumlu konuşanlarla muhattap olmak lazım ya insanı evlilikten soğutuyolar aynen size katılıyorum her erkek aynı değil ben eşlerine ne bağlı erkekler gördüm yani maşallah sizee hep böyle devam edersiniz inşallahh opuyorumnanaktan

canım bizde de ben akrep burcuyum eşim aslan dır akreplerden korkma diyorum karakterleri sağlamdır bide akrep ve aslanın evliliği çok uyumludur evlenirsenizde çok uyumlu bir çift olursunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…