Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu Anketi

azbuz

Amalar var !
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
643
7
Arkadaşlar ASLAN burcu olanlar bu sayfaya burç olarak en sevdiklerini ve sevmediklerini yazsınlar.Gerçi ara sayfalarda yer yer bahsedilsede düzenli olarak yazalım.İstatistik yapıcam..Ben cevapları farklı bir yere yazıyorum ki bu şablonu kullanabilesiniz..Eklemek istediğiniz şıklar olursa yazın...Şu şekilde doldurun litfen(bir Ya da Bir Çok seçenek Doldurabilirsiniz):

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: Balık-Aslan-Koç
En İyi İş Arkadaşınız: Başak-Aslan-İkizler
En çok İlginizi Çeken Burç: Kova-İkizler-Akrep
Evlilikte En İyi Anlaştığınız Burç:KK43:Eşiyle İyi Olanlar sadece Eşinin burcunu Yazsın) Akrep
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: Oğlak-Boğa-Terazi-Yengeç Kadını
En Zayıf Yönleriniz:KK43:zaaflarınız,eksikleriniz) Aşırı Gurur-Alınganlık-Lüks Düşkünlüğü
En Sevdiğiniz Renk: Mavi-Lacivert-Bej-Açık Gri-Pastel Pembe-Kirli turuncu-Altın Sarısı
En Sevdiğiniz Yemekler: Deniz Ürünleri-Taze Fasulye-Patlıcanlı Her Şey
En Sevdiğiniz Yönleriniz: Güçlü İrade-Ağırbaşlılık-İstikrar
En Sevdiğiniz Hayvan: Kedı-Rakun-Koala
En Sevdiğiniz Çiçek: Orkide-Şebboy-Kazablanka
En Sevdiğiniz Mevsim: Bahar(son ve İlk)
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar: Nilüfer-Deniz Seki-İlhan Şeşen-Cihan Güçlü
En Sevdiğiniz Parça: Yine Hüzün-Eski bir şarkı Gibi(Deniz Seki) Ama-Seni Çok Özledim(Cihan Güçlü)
Sarılınca Sana (İlhan Şeşen)

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK16::KK31:

Son düzenleme:
Arkadaşlar malisef soru ve cevaplar bitişik olmuş..Neyse copy-paste yaparak yazarsınız kolaylık olsun diye ayrık yazmıştım ama kaydedince böyle oldu napılımm...:KK53:

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: TERAZİ
En İyi İş Arkadaşınız:
En çok İlginizi Çeken Burç: BASAK KOÇ
Evlilikte En İyi Anlaştığınız Burç:KK43:Eşiyle İyi Olanlar sadece Eşinin burcunu Yazsın) KOÇ
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: Oğlak-Boğa-
En Zayıf Yönleriniz:KK43:zaaflarınız,eksikleriniz) Aşırı Gurur-Alınganlık-Lüks Düşkünlüğü
En Sevdiğiniz Renk: SİYAH BEYAZ
En Sevdiğiniz yemekler: PİZZA
En Sevdiğiniz Yönleriniz: AGIRBAŞLILIK OTORİTE
En Sevdiğiniz Hayvan: YUNUS BALIGI
En Sevdiğiniz Çiçek: BEYAZ GÜL
En Sevdiğiniz Mevsim: SONBAHAR KIŞ İLKBAHAR
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar:KK70:ENİZ SEKİ EBRU GÜNDEŞ
En Sevdiğiniz Parça: DENİZ SEKİ MASAL EBRU GÜNDES ÖLÜMSÜZ AŞKLAR
BEN ANLADIGIM KADARI İLE YAPTIMMM DOGRU MU :nazar::nazar::44::44::44::44:

Ivet doğru...arı maya :KK19: Hadi arkadaşlar aslan burçlarının istatistiğini yarım bırakmayın sonuçları ilginç bir biçimde sunacağımmm..:KK15:Bu şıklara giyim tarzını da ekleyelim...Spor klasik leopar deseni şık mı nasılsa giyim tarzınızı da yazın..Eklemek istediğiniz bir şık olursa ekleyebilirsiniz..:KK24:

ben bu topiği yeni keşfettim. bi aslan olarak ben de ekliyim..

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: Terazi-Yengeç
En İyi İş Arkadaşınız: Balık
En çok İlginizi Çeken Burç: İkizler-Terazi
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: Oğlak-Aslan
En Zayıf Yönleriniz:KK43:zaaflarınız,eksikleriniz): Alınganlık-Detaycılık
En Sevdiğiniz Renk: Mavi-Siyah-Kırmızı-Altın Sarısı
En Sevdiğiniz Yemekler: Hamur işleri- Pizza-Fajita-Tantuni-Lazanya (daha çoook var da kısa kesiyim:))
En Sevdiğiniz Yönleriniz: Alçakgönüllülük-Ağırbaşlılık-İstikrar
En Sevdiğiniz Hayvan: Kedi
En Sevdiğiniz Çiçek: Orkide
En Sevdiğiniz Mevsim: İlkbahar-Yaz
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar: Yenilerden Rihanna, Lady Gaga daha çok eskilerden Pat Benatar, Scorpions, Pet Shop Boys, Modern Talking, Roxette vs...
En Sevdiğiniz Parça:pat Benatar- Total Eclipse of The Heart, Rod Stewart- Have I Told You Lately, Black-Everything is Coming up Roses

Abooooooooooooovvv!2 kişi yazmış..Çok mu yorucu copy past edip bir kaç cümle yazmak...Aşkolsun arkadaşlar şurada tespit yapacaktım burcum hakkında hadi yazında yapayım...Çok ilginç olacak sonuçlar ..:21::KK76::KK31::KK35::KK34::KK30:

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: Aslan-yay
En İyi İş Arkadaşınız:Aslan
En çok İlginizi Çeken Burç:Akrep
Evlilikte En İyi Anlaştığınız Burç:KK43:Eşiyle İyi Olanlar sadece Eşinin burcunu Yazsın) boğa
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: başak
En Sevdiğiniz Renk: Mavi-Lacivert-Pastel Pembe-Altın Sarısı
En Sevdiğiniz yemekler: Deniz Ürünleri-Taze Fasulye
En Sevdiğiniz Yönleriniz: Güçlü İrade
En Sevdiğiniz Hayvan: Kedı-köpek
En Sevdiğiniz Çiçek: Orkide-gül
En Sevdiğiniz Mevsim: yaz
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar: teoman
En Sevdiğiniz Parça: paramparça

Haydi haydi haydiiii...Wassel vissen abodayn....(anlamına boşuna bakmayın salladım..Çünkü almanca bilmiyorum benzesin diye böyle yazdım..Heidi çizgi filmi alman yapımıydı yanılmıyorsam onun şarkısını hatırlıyorsunuzdur içimi afagan basıyordu izlerken huzur manyağı olmuştum...Dedesi ,peter ve heidi dağlarda keçiler ağırlıkta olmakla birlikte çeşit çeşit hayvanla temiz hava eşliğinde yaşıyor..En önemli sorun havanın kapanması ya da bir keçinin durgunlaşması ve yaklaşık yarım saat nedeninin araştırılmasıyla bölüm son buluyordu...)Şimdi ne alaka dediğinizi duyar gibin oluyorum haydi deyince çağrışım yaptı..:KK52::KK33::KK35::KK37:

Haydi Haydii Yazın şuraya aslan burçları niye nazlanıyossunuz para mı verelim nedir yani?:KK30: şu güzeller güzeli yar gibi geldi bana gözlerinde bir mana var gibi geldi bana Bir münasip zamanda ,mesela saat 10 da...Buluşalım Kordon da der gibi geldi bana.. bu şarkıyı çok severdim küçükken şimdi bilemiyorummm...:KK14:

Aslan burcu ünlüleri sizce nasıllar bilemiyorum güzel havalı tipler ama benim pek beğendiğim biri çıkmadı huy olarak yani gerçi uzaktan görüyoruz ..Ahu Tuğba,Deniz Akkaya,Zuhal olcay,Berna Laçin,Nevra Serezli,Sibel Can,Muazzez Ersoy Fazla otoriter ve sert görünüyorlar yani tanımadan...Ben de mi öyleyim nayır nolemez!:KK17::44:

İki tane sempatik bulduğum oldu:Yeşim Büber ve Özge Özberk

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: aslan-yay
En İyi İş Arkadaşınız: yengeç
En çok İlginizi Çeken Burç: boğa-aslan-koç
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: ikizler-kova
En Zayıf Yönleriniz:KK43:zaaflarınız,eksikleriniz): sabırsızlık-Detaycılık
En Sevdiğiniz Renk:pembe-bej-yeşil
En Sevdiğiniz yemekler: patlıcanlı tüm yemekler
En Sevdiğiniz Yönleriniz:sosyal olma-esprili olma-misafirperverlik
En Sevdiğiniz Hayvan:koala (çok şirinler yaa)
En Sevdiğiniz Çiçek: beyaz zambak
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar: yeni türkü-emre aydın-model-şebnem ferah-cem adrian-evanescence ............
En Sevdiğiniz Parça:my immortal-olmasa mektubun-bu kez anladım-mayın tarlası-tuttu fırlattı kalbimi

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: Terazi - Akrep - Aslan
En İyi İş Arkadaşınız: Akrep
En çok İlginizi Çeken Burç: Balık ( Çok Duygusal Anlam Veremiyorum ) :KK9:
Evlilikte En İyi Anlaştığınız Burç: Yay :KK16:
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: Oğlak
En Zayıf Yönleriniz: İnatçılık, Gamsızlık
En Sevdiğiniz Renk: Sarı, Turuncu, Gri, Siyah
En Sevdiğiniz yemekler: Sebze Yemekleri
En Sevdiğiniz Yönleriniz: Güçlü Karakter, Gamsızlık, İradeli, Tabularımı Kimse Yıkamaz, Kim Ne Derse Desin İstediğimi Yaparım Yanlışsa Benim Yanlışım.. :KK9:
En Sevdiğiniz Hayvan: Köpek
En Sevdiğiniz Çiçek: Çiçek Sevmem Ama Hadi Papatya Olsun.. :KK1:
En Sevdiğiniz Mevsim: İlkbahar
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar: Serdar Ortaç
En Sevdiğiniz Parça: Serdar Ortaç - Mikrop, Heyecan, Hadi Çal / Reyhan Karaca - İki Gözüm

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: aslan-yay
En İyi İş Arkadaşınız: koç- boga
En çok İlginizi Çeken Burç: Boğa-Aslan-koç
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: Basak-Kova
En Zayıf Yönleriniz:KK43:zaaflarınız,eksikleriniz): Sabırsızlık-Detaycılık-Emir kipili her sey
En Sevdiğiniz Renk:Kahve tüm tonları -Mavi-Krem
En Sevdiğiniz yemekler: patlıcanlı yemekler - salata-en çok meyve
En Sevdiğiniz Yönleriniz:sorun haletme - yaratıcılık -el marifetleri
En Sevdiğiniz Hayvan:yunus -balina -kuğu-serçe
En Sevdiğiniz Çiçek:nergiz-kardelen -orkide
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar: Nilüfer-Sezen Aksu-Loreena McKennitt
En Sevdiğiniz Parça:Ünzile-Tango to Evor- Haram geceler

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: yılan tavşan köpek(çin astrolojisi)
En İyi İş Arkadaşınız: tavşan
En çok İlginizi Çeken Burç: anakonda
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: oğlak boğa tavşan
En Zayıf Yönleriniz:KK43:zaaflarınız,eksikleriniz): Her şeyi anlamak - bir şeyi hiç anlayamamak
En Sevdiğiniz Renk:Mor fuşya kırmızı hardal sarısı mercan turuncusu
En Sevdiğiniz yemekler:salyangozlu her şey-ahtopat-istiridye
En Sevdiğiniz Yönleriniz:Yapışkanlık-Arsızlık-Övgüye gerek duymayacak kadar Kendini aşırı beğenme-Lüks manyaklığı-Şüphecilik-Aşırı zeka
En Sevdiğiniz Hayvan:Anakonda
En Sevdiğiniz Çiçek:kaktüs
En Sevdiğiniz Mevsim: Son ve ilk bahar
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar:Çitlembikler
En Sevdiğiniz Parça:Geldiğin gibi git

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK31:

En İyi Arkadaş olduğunuz burçlar: Balık-Aslan-Koç
En İyi İş Arkadaşınız: Aslan-İkizler-yay
En çok İlginizi Çeken Burç: yay-Akrep-iikizler
Evlilikte En İyi Anlaştığınız Burç:-
En Çok Zıtlaştığınız burçlar: Oğlak-Boğa-Terazi-Yengeç
En Zayıf Yönleriniz:KK43:zaaflarınız,eksikleriniz) Aşırı Gurur-Alınganlık-Lüks(ben buna konfor diyeyim :nazar:) Düşkünlüğü-çabuk affetme-aşırı güven
En Sevdiğiniz Renk: Mor
En Sevdiğiniz yemekler:sebze yemekleri-kırmızı et ( hatta az pişmiş kanlı kanlı tam bi aslana göre dimi he heh:KK53:)
En Sevdiğiniz Yönleriniz: inanç-istikrar-kendine güven-sabır- sadakat
En Sevdiğiniz Hayvan: Koala'lara baylıyorum-sibirya kurdu-leopar kedigillerin büyük olanları
En Sevdiğiniz Çiçek: orkide-menekşe
En Sevdiğiniz Mevsim: yaz
En çok Dinlediğiniz Şarkıcılar: aventura-stevie b.-
En Sevdiğiniz Parça: (when I dream about you,because I love you:stevie b.)-(cuando vulveras,el predator,hermanita,obsession:aventura)-(kaoma:lambada)-(sacrifice-Elton John) şarkılıarı tavsiye ederim beğenmiyecek aslan tanımıyorum :KK76:

X