Aslan Burçlu Ağustos Bebekleri ve Özellikleri

preeklemsi

***Benim minik Ela'm***
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
511
8
46
İstanbul
Aslan 23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan burcu bebek, hep önde olmak ve parıldamak ister, cesaretli, etrafını idareye kalkan, hareketli,cana yakın,konuşkan ve zekidir.Daima ilgi odağı olmak ister, o bir kraldır.

Emir almayı sevmez,enerji yüklüdür, baskı altında tutulamaz.Küçük yaşlardan itibaren kişiliğinin gelişmesi için özgür bırakılmalılar.

İnsanları yönetmeyi severler, anne ve babasını da etki altına alıp idare etmek ister.

Lider olmak ister, fark edilmek ve saygı duyulmak ister.

Başka çocukları sever ve hatta kendinden büyüklerle daha iyi anlaşır.

Sıkıntılara ve hastalıklara güçlü egosu sayesinde dayanabilir.

Sevecen ve sıcak yapısıyla mutlu olmayı ve etrafını mutlu etmeyi başarır...

Arkadaşlar benim kızım 02.08.2011 doğumlu ve burcunun özelliklerini taşıdığını düşünmeye başladım.Şimdiden 'dediğim dedik' tavırlar sergilemeye başladı...mesela emmek istediğinde meme biraz geç verilse çıldırıyor,,, inatla ve sinirle memeyi zor alıyor ağzına...ilgilenilmediğini hissettiğinde küçük yalancı öksürüklerle ilgi odağı olmaya çalışıyor..Sizler de aslan burcu bebeklerinizde gözlemlediğiniz özellikleri yazabilirsiniz...Aslan burcu bebeklerimize nasıl davranmamız gerektiği hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz...:emir_bebek:

of of offff 14 agustos 2010 dogumlu bi aslancikda bende var
suan 15 aylik bi oglancik
burcunun tum ozelliklerini tasiyor
o kadar sevimli ve dikkat cekici ki her yerde ilgi odagi olmayi basariyor
mesela magzada kendinden buyuk kiz cocuklarinin ilgisini cekmek icin oluyor
yalandan okusurup oksurup yada tuhaf tuhaf sesler cikartip ilgi cekmeye calisiyor ve basariyorda
babasiyla saskin saskin izliyoruz
diyoruz cok capkin olacak :52:
sandalyelere tirmaniyor yemek masalarinin uzerinde geziniyor
hic korku yok
koltuklarin uzerinden zipliyor
herkes ataom karinca bebek diye bahsediyor bizimkinden
minicik boyuyla becermedigi sey yok
evde tabureyi istedigi her yere tasiyip acilmayacak kapilari aciyor
ulasamayacagi cekmece dolap yok
iyice manyak olmus durumdayim

bende de var bi 13 ağustos 2009 doğumlu prenses:)
burcunun çoğu özelliğini taşıyor..

çok cana yakın, kendini hemen sevdirir ve çok hareketlidir.

inatçıdırda.. Emir almaktan nefret eder.. bişeyi yap et dediğimizde hayatta dinlemez ve yapmaz. Güzellikle tatlılıkla söylememiz lazım illaki!!!

Yaşıtlarıyla zor geçinir. ama abi- abla görürse hemen yanaşır:)))kendinden büyüklerle daha iyi kaynaşıyor.

Son olarakta şunu söylemeliyimki ASLAN BURCU BEBEKLERİ ÇOOOOOOKKK ZOOORRRR!!!!

slm kızlarrr
güzel olmuş topik

benim 23.08.2009 doğumlu bir prensesim var
ee 23 ağustos bazılarına göre aslan
bazısına görede başak
ben anlamadım doğrusu

ama kızımın başaktan çok bebekliğinden bu yana aslan burcunun özelliklerini taşıdığını gözlemledim

dediğim dedik lider ruhlu ve inatçı cana yakın sevimli kendini fark ettirmeyi bilen ben merkezli

Son düzenleme:
of of offff 14 agustos 2010 dogumlu bi aslancikda bende var
suan 15 aylik bi oglancik
burcunun tum ozelliklerini tasiyor
o kadar sevimli ve dikkat cekici ki her yerde ilgi odagi olmayi basariyor
mesela magzada kendinden buyuk kiz cocuklarinin ilgisini cekmek icin oluyor
yalandan okusurup oksurup yada tuhaf tuhaf sesler cikartip ilgi cekmeye calisiyor ve basariyorda
babasiyla saskin saskin izliyoruz
diyoruz cok capkin olacak :52:
sandalyelere tirmaniyor yemek masalarinin uzerinde geziniyor
hic korku yok
koltuklarin uzerinden zipliyor
herkes ataom karinca bebek diye bahsediyor bizimkinden
minicik boyuyla becermedigi sey yok
evde tabureyi istedigi her yere tasiyip acilmayacak kapilari aciyor
ulasamayacagi cekmece dolap yok
iyice manyak olmus durumdayim

Okuyunca korktum şimdi,aslan burcu cesaretlidir evet ama bu kadarı da korkutucu sanırım,Allah kolaylık versin size,benimki henüz 4 aylık zorluklarla karşılaşmadık henuz biz,sevimli tarafları çoğunlukta,bakalım ilerleyen zamanlarda neler yasayacagız,,,afacan bebegınıze uzun saglıklı ömürler dilerim:emir_bebek:

Allah kolaylık versin hepimize,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,sevimli oldukları kadar zor bebekler fakat ileride bu burçta olmalarının faydalarını gorecegız cunku aslan asla pes etmez,güçlü ve ayakları yere basan bi tiptir,önünü görür ve onun için her zaman bi çıkış yolu vardır,lider olması da bır avantaj aslında,düşünsenize girdiği ortamlarda,iş hayatında bi yıldız gibi parlayacak ve sözü dinlenen,fikir alınan olacak.Bize düşen görev onun bu özgüvenini törpülememek,sanırım bız aslan annelerine gereken şey bolca sabır :)

benımde var 02 08 2010 dogumlu kızım bızı parmagında oynatıyor her ıstedıgı oluyor olmazsa kusuyor ruj oje ıstıyor hepımızı boyuyor her tarafımız kırlı sımdıden bıze neler yapıyor bılemezsınız

ya bi sevimli bi sevimli anlatamam, cesareti bizim yüreğimizi hoplatıyor. oğlum bronşit, zatüre, astım falan ilaçlar ala ala ve de tembellik ede ede hala yürümüyor 16 aylık oldu ama doktorlar bu nasıl bebek dediler onlara bile deli gibi gülüyor, onları bile güldürüyor.

dikkat çekmek bebek işi onun için.

2007 ve 2009 ağustos 14'lü iki aslancık annesiyim..
evet liderlik özellikleri ve ilgi toplama dikkat çekmeözelliklerinin yanında çok saf olduklarını ve o cool görünüşün altında saftirik bir ruh taşıdıklarını unutmayın..
en tipik özelliklerikeskin ve mağrur bakışları ve bol saçlı olmalarıdır... (tecrübeyle sabittir..)

ayy inş. bende aslan bebeği annesi olurum bebeğim daha 6 haftalık doğumu 13 ağustosa denk geliyor, cana yakın olmaları, zeki olmaları güzel ama fazla cesaretli ve inatcı olmaları korkutuyor beni, inş. sözümüzü geçireceğimiz hayırlı sağlıklı bir bebek olur

bizim eve 3.aslan geliyor inşallah,7 haftalık hamileyim eşim de aslan be de aslanım,bebişim de aslan olacak inşallah,bir evde 3 aslan bakalım nasıl olacak:9:

Back
X