'Asla yalnız yürümeyeceksin Uzun Adam'

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
198
[h=2]AK Parti Konya İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarında kullanılmak üzere bir tanıtım filmi hazırladı.[/h]
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için hazırlanan filmde “Asla Yalnız Yürümeyeceksin Uzun Adam” mesajı verildi. Ülkenin yaşadığı zor dönemlere değinilen filmde başörtüsü sorununa da yer verildi. Paralel yapıya da göndermenin olduğu tanıtımda AK Parti’nin hizmetleri anlatıldı. Gazze mesajının da bulunduğu filmde son olarak Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” şarkısı ve Erdoğan’ın sesi yer aldı.İHA

http://www.aksam.com.tr/siyaset/asla-yalniz-yurumeyeceksin-uzun-adam/haber-328915

Bu arada "asla yalnız yürümeyeceksin" sloganı Liverpool futbol takımının (You'll never walk alone) sloganından araklanmış gibi sanki.Bişeyiniz de orjinal olsun be kardeşim...

Son düzenleme:
Cok özetleyici bi video olmus...
Seninleyiz UZUN ADAM

Izlemeyenler icin:

[video=youtube;mPgfKIIRSl0]http://www.youtube.com/watch?v=mPgfKIIRSl0[/video]

Cok özetleyici bi video olmus...
Seninleyiz UZUN ADAM

Izlemeyenler icin:

[video=youtube;mPgfKIIRSl0]http://www.youtube.com/watch?v=mPgfKIIRSl0[/video]

Paylasmn icin tesekkurler.cok guzel bir video olmus.ALLAHIM KORUSUN SENI UZUN ADAM!!...

Vayy anamm bu da arak cikti.
Yahu biseyi araklamayin.
Liverpool Fc. Nin tarafrar grubu Kop'un takimina adadigi sarki bu "you'll never walk alone"
Yaraticilik yok mu sadıcım sizde hiç?

Niye sasiriyosam ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada "asla yalnız yürümeyeceksin" sloganı Liverpool futbol takımının (You'll never walk alone) sloganından araklanmış gibi sanki.Bişeyiniz de orjinal olsun be kardeşim...

Rose yazmissin sen de zaten okuyamadim yorumlari.Simdi gordum.Sanki manki degil bildigin calmislar.Sozleribi dinlemedim ama you ll never walk alone nun sozleri su gibi aklimda.Sabaha dinliyim bakim bi bunu.

Yaa ne kadar çok Erdoğan konuları açılıyor eğer bunu okuyan danışmanları falan varsa gerçekten çok itici oluyor mesela ben AKP'li değilim ama saygım var her partiye ama yemin ederim resmen soğudum bu Erdoğan'dan siyasi gelişmeleri Tabiki burda tartışırız ama propaganda yapılması cidden zaten AKP'li olmayan burdaki seçmenleri daha da soğutuyor Başbakan'dan lütfen yeter artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rose yazmissin sen de zaten okuyamadim yorumlari.Simdi gordum.Sanki manki degil bildigin calmislar.Sozleribi dinlemedim ama you ll never walk alone nun sozleri su gibi aklimda.Sabaha dinliyim bakim bi bunu.
Hadi kesin konuşmayayım dedim de slogan bal gibi çalıntı hakikaten.Bari bunu çalmasalardı

Uzun Adam mı
Hiç güleceğim yoktu ..
Ölümsüzleştirmeye çalışıyorlar hitap şekli ile kanımca
Şimdi bi Kara Oğlan ile Zuzun Adamı, ay pardon uzun adamı nasıl bir tutabiliriz ya el insaf.
Kara Oğlanın bi evi vardı vefaat ettiğinde, ama Zuzun Adam'ın mal varlığı saymaya ömür yetmez kanımca.
Video ve sloganda ayrıca :90:
Ne olur artık orjinal olun ya, bari kampanyada arak yapmayın

Bunu da mı çalmışlar?. Çalmak bünyede alışkanlık yapıyor zaar.Liverpool taraftarına haber verek de telif istesinler

Son düzenleme:
...................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…