- 6 Ekim 2022
- 4
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi uykusuz1anne
-
İlginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ederimİlk aklıma gelen diş sorunu oluyor...4. aydan sonra bazen çığlık ata ata uyandıgı cok oluyordu o derece...Biz doktorumuzunda önerisiyle tetagil toz kullandık...Özellikle yatmadan önce damaklarına bosaltıyordum ve bazı geceler daha iyi geçiyordu..Arada gündüzde kullanıyordum..Ama gece hareketsız oldugu ıcın diş ağrılarını daha çok hissediyorlar
Onun dışında aklıma gelen şeylerde;bebeğinizin poposu,parmak araları,ayak parmaklarıda dahil olmak üzere fiziken detaylı kontrol edin şayet etmediyseniz..Herhangi bir kıl vs.dolanmış olabılır..Poposunda kızarıklık ya da bezıyle temas eden pişik baslangıcı ya da tahriş olabılır...
Karnının tok oldugundan yüzde yüz eminmisiniz mesela...Bebeğimin o aylarda değişik iştah iniş çıkışları da olmuştu...
Bebeğinizi yanınıza alıp sarılarak el temasıyla yatmayı denediniz mi? Ani birşeyden korkmus olabılır ya da yatakta onu huzursuz eden yastık ya da bir görsel olabılır...
Herşeyden önemlisi ilk fırsatta doktorunuza hemen gidin tahlıl vs.yapabılır daha detaylı muayene eder ...İçinizde rahatlamış olur hem...Ama o aylarda bizim yaşadığımız tek sıkıntı diş olmuştu.. Görsel olarak da bırakayım buraya..Doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz belki..
Eki Görüntüle 3141027
Çünkü atak haftalarını biliyorum hesaplıyorum ve atak haftası olmadıgı dönemlerde de aynı sorun devam ediyor 3 ay boyunca atak haftasında olamaz kiAtak olmadigina nasil kanaat getirdiniz? Hesaba gore 26. Haftada baslayan 5. Atak doneminde olmali. Bir de dis icin belirtiler hemen gozle gorulebilir olmuyor. Nihayetinde o disin surmesi ve olusmasi da bir surec.
Lutfen hekiminize sormadan yavrunuza hicbir ilac ya da takviye vermeyin. Durduk yere bagisikligini dusurmeyin. Kaldi ki ilaca alerjisi olup olmadigini bilemezsiniz.
Yavrunuzu gule gule buyutun.
Neler yaptım neler emzik kullanıyor zaten her uyanıdıgında önce emziği geri veriyorum daha çok ağlıyo emmek istiyo ama emdkçe gaz doluyo yatarke in gazınzınçıkarıyorum ağzından yatıyo ama 10-20 dk geçince yine uyanıyo ağlamaya başlıyo emince uyuyakalıyo daha 1 dk bile emmedenElini agzina goturuyor yada salyasi akiyorsa distir sorun emzik takiyor musun takiyorsan takinca susar uyurken emzik takmayi da deneyebilirsin bu arada uykun bolunmez rahat yatarsiniz arada doyur ama susuyor olabilir bu arada gece su ver bogmadan az dik yap yada yada emziriyorsan gogsunde uyut iyice dalincaya kadar birakma benimki hala oyle yatiyor ama her aglama huysuz olmaz hastaysa anlamazsin bazen belli olmaz oyun oynayabilir atesliyken bile aklima gelenleri yazdım umarim yardımcı olur ayagindan birakinca uyaniyorsada senin birakmani istemiyordur öyle ise yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?