- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi colorfulballoons
Evet dogru bu sayfa, sizin 10 çiçeginizden bahsediyor canli yayindaki hanimefendi cok dua ettiler iyi ki varsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fayda olmaz mi hic, damlaya damlaya göl olur. Tabiki allah korusun hepimizin basina gelebilir o zaman yardim istemeyecek miyiz? Biz de isteyecegiz, keske az cok demeden yardim etseler ama empati yapmiyorlar malesef. Insallah buradan asli kazandi demek nasip olurBiraz faydamız bile olduysa ne mutlu bize, hepimizin evlatları var herkesin başına gelebilir iyilik yap denize at demişler. Büyük küçük herkes bir şeyler gönderse ne güzel olur
Çok çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız aslı bebeğin
ALLAH yardim etsinBöyle kendi kendimize konusuyoruz iste duyuramiyoruz kendimizi kimseye
Merhaba bebeginizi merak ettim nedir durumu belli oldu mu acaba? Umarim iyi haber verirsinizİnşallah dediğiniz gibi biseyi yoktur.Ama 6 aylık hala elinden tutunca başını kaldiramiyor geriye düşüyor.insallah tembelliktendir. Rabbim çiçek evladimiza tez zamanda şifa versin amin amin amin
hadi ins。 elimsende yagiz dedi ikiside bitecek insBen de canlı yayını izliyordum ya sukurler olsun cok mutluyuz, elimsende alırsa dogumgunune kadar biter umarım Aslı da dayanacak mucadeleye devam Yağız kazandı, Aslı kazandı diyecegiz bu ay sonuna kadar insallah
Evet olsun Yagız icin sevindim o daha kotu durumda biz bir sekilde halledecegiz siz de yeni hamile kalmissiniz tebrik ederim saglikla kucaginiza alin ❣hadi ins。 elimsende yagiz dedi ikiside bitecek ins
amin cok tesekkurlerEvet olsun Yagız icin sevindim o daha kotu durumda biz bir sekilde halledecegiz siz de yeni hamile kalmissiniz tebrik ederim saglikla kucaginiza alin ❣