aşktan gelen hediyeler&sürprizler

canmm delikleri ahşap hamuru ver onunla kaparsın.
bide ahşap boya en iyisi yada guaj
başka tutmuyo sprey cila atılsa on numara olur ama.
kırıp açtıktan sonra bide sertleştirici sprey sürülür baya kalıcı olur hep saklanır bu süprizz

yarındaa
aşkımın bana en anlamlı hediyesini paylaşcam kuzularım

gerçekten öyle olmuştu canım benim , etkisinden kurtulamıyor insan

Teşekkür ediyorum nihancıımm , sen nasılsın , iyi misin

Yeni gördüm ama ben bunu sağ ol canım çok şükür, sen nasılsın?

Anneciğin ne de mutlu olmuştuur Zor olsa da sonu güzel olmuş tatlım...
Cevizi kesinlikle yap büşüm, inanılmaz şaşırmıştı

Maşallah
Çok güzel düşünmüş... Yüzük de çok hoş... Benim de parmağımdan hiç çıkarmadığım bir yüzüğüm var, o almıştı kolyesiyle takım, yıllardır takıyorum çok şükür Ama alyans değil... Nişanlanınca takmak istiyorum alyansımızı

yarındaa
aşkımın bana en anlamlı hediyesini paylaşcam kuzularım

Merak ettik şimdi

teşekkür ederim....

tesekkr edrm cnm ne güzl bende snın gıbı nişanımda sözümde takmak ıstedgım ıcın takmıyorum şimdi öylece duruyor kutuda baka baka eskıttim

bi gün okuldayım desten çıktım oturuyorum dışarda bütün sınıf oturuyoruz daha dogrusu
mesaj geldi -aşkım napıyosun
bende -iiyim aşkım oturuyorz çardaklarda ders bitti servis bekliyorum sen napıyosun yazdım
-iyi aşkım dükkandayım çalışıyorum bende dedi
(o ankarada ben konyadaydım)
sonra otururken arkadşımın birisi aaa yaptı noldu be dedim arkana bi baksana dedi anam benimki gelmiş sen naptn ne ara geldin dedim ya aşkım yemek yemege çıktık arkadaşla kendimizi burda bulduk dedi
nasıl mutlu oldum ama tuz gölüne falan gittik birlikte sonra beni yurda bırakıp döndüler

Meraba kizlar
Ben sevgilimden ilk cicegimi 4. Yildonumumuzde aldim Ondan once oturduklari apartmanin bahcesinden gul koparip getirirdi
2. Yildinumunde ise guzel bir kutu hazirlamisti, anlatamam yeterince fotosunu cekebilirsem bayramdan sonra koyacagim

Bizde hediye alan taraf genelde benimdir maddi hediyeleri bol bol alirim
Sevgilim ise durumlari kotu olduu icin genelde pek bir sey alamAZ sarki sozu yazar siir yazar resim cizer

Cikmaya basladiktan sonraki ilk dogum gunumde, sana hediye alacak param yoktu ama sana sarki yazdim dedi
Biraz hayal kirikligina ugradim cunku simarik bir seydim o zamanlar hediye bekliyordum dogum gunumde :111:
Cimler uzerinde oturduk yaptigi sarkiyi caldi soyledi ama mukemmeldi

O sozleri kagida doktu ben de o kagidi sakliyorum..

Bir de lise zamanlarinda kitaplarimin arasina seni seviyorum filan yazardi iste

Benimkinin suprizleri de boyle :)

Ben sevgilimin cok sevdigi bir kitap serisini getittirdim (ingizlice),

Luks bi arabayi cok seviyordu ben o arabayla foto cekinmistim, fotoyu gorunce cok ozendi ya ne guzel filan dedi cok sanslisin dedi, ben de nolcak canim ben foto cektiysem bir gun sen de o arabayi surersin dedim ve dogum gununde ona o arabayi kiraladim cok cok mutlu oldu

Her yurtdisina gidisimde ona bol bol hediye alirim annesine kardesine babasina bile alirim :111: Bu sefer de budapest ten lacivert bir tisort aldim bakalim

aa evet canım böyle olabilir bak, ama bir sürü malzeme lazım ona şimdi:18: söylediklerin aklımda kalsın da ben evlenince yapcam bu sürprizi, beraber kahvaltı hazırladığımız bir gün tutuşturacağım yumurtayı eline, kıracak ve sonraaa

böyle sürprizler tüm maddi hediyelerden daha güzel oluyor di mii. maşallah aşk böcüklerine

maddiyata öneml vermiyorum cnm bana bişey almasın üçük seler yapsa senı sevıorm bıle dese mutlu oluyorum bnm ıcın cok cok daha guzel

evet biliyorum seninkini kuzum
genelde şey de yapıyorlar ,tam tur özel günlerde , klasik alyans da gündelik , belki öyle yaparsın , içinde kalmasın diye tatlımm
aaaaaaaaaaaaaa süper olur gülümmmm aya. iyi fikir olduu içimde kalmayacak

çokkk romantik ve özel yaa bayıldımm maşallahh

canmm emin ol sevgilinin yaptığı herşey paha biçilemez.
maneviyatı yüksekk
böyle bi sevgilin olduğu için çok şanslısın

Son düzenleme:
gecen sene ramaznda yemeğe çıkmıştık yer ayırtmış bi mekanda güzel bi tabak hazırlatmıştı ama yok yok ben buna bile mutlu olmuştum domatesten gul faln yaptrmış arkadaşına tabagın üzerıne

Eklentiler

• $Fotoğraf1200.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 57

ayyy çok güzel canmm yaaa
nasıl beğendm kız
biliyo musun acaba senn ki de mi böyle ben yemek çok yersem aşırı mutlu oluyo.
ne bileyim biraz farklı şeylerden mutlu oluyo

ayyy çok güzel canmm yaaa
nasıl beğendm kız
biliyo musun acaba senn ki de mi böyle ben yemek çok yersem aşırı mutlu oluyo.
ne bileyim biraz farklı şeylerden mutlu oluyo

evet cnm aç kalmamı falan ıstemıo gece sahur yemıyorum bazen aşkım olmaz yiyeceksin dıyo
çok sever etkinlikleri aşırı sosyal bi insan bazen ayak uyduramıyorum aileden dolayı her dk bişeyler yapalım gezeli tozalım falan istiyor

canmm emin ol sevgilinin yaptığı herşey paha biçilemez.
maneviyatı yüksekk
böyle bi sevgilin olduğu için çok şanslısın

oyle mi dersin canim sagol Sizler icin de tek tek alinti yapmadim tum suprizler hediyeler hepsi cok guzel

Valla hpinizin de herifi cok romantik masallah

Kızlar merhaba, ben de sevgilime doğum gününde yaptığım hediyeyi anlatayım. Bana Derin'im derdi. Çok severdik bu sözü... Kartonu şerit şeklinde kesip üstüne En Derinim'e yazdım. Onu rulo haline getirdim. Ve onunla ilişkimize başladığımız ilk gün giydiği gömleğini almıştım. Onu giydim. Çimlere oturdum, rulo haline getirdiğim kartonla bir fotoğraf çektirdim,sonra E harfini açıp bir fotoğraf çektirdim,sırayla hepsi ile tek tek fotoğraf çektirdim. Fotoğrafları çıkarttırdım, albüm alıp sırasıyla yerleştirdim. Albümün boş kalan kısmına da şıpsevdi sakızlarından çıkan sözleri kalpli stickerlara yazdım yerleştirdim. Beğenmeyen olmadı, kendisi de çok beğendi :)

Bu arada sevgili olalı 483 gün oldu, bu güne kadar birbirimize klasik hediyelerden almamıştık. Ben daha yeni bir t-shirt alıp verdim :)

Onun bana yaptığı sürpriz de çok güzeldi,ancak uzun bir yazı olur okumaktan sıkılırsınız diye yazmaktan vazgeçtim :) ilginç fikirlerinizi bekliyorum, 26 Kasım doğum günü :):18:

ayyy işte benmki hiç sosyal değil çok içe kapanık daha doğrusu ben hariç kimse ile fazla samimi değil bide arkadaşları ile ama kimse ile sosyal değil bende tam aksi inanılmazzzzz seviyomm onunla herşeyi yapmayı. bazen kışın ben seviyom diyee arada birde olsa geziyozz ben soğukda yürümeye bayılıyomm hele de akşam olunca.

oyle mi dersin canim sagol Sizler icin de tek tek alinti yapmadim tum suprizler hediyeler hepsi cok guzel

Valla hpinizin de herifi cok romantik masallah

sağol canm

bana hoş bi fikir oldu canm buuu
baya beğendimm anlat neden sıkılalım ki çok hoşuma gitti
benm de yıl dönümü için hediye hazırlamamm gerek süprizlere açığız

bana hoş bi fikir oldu canm buuu
baya beğendimm anlat neden sıkılalım ki çok hoşuma gitti
benm de yıl dönümü için hediye hazırlamamm gerek süprizlere açığız

Yardımım dokunduysa ne mutlu canım :) O Çanakkale'de ben Ankara'dayım. Bizim üniversitenin topluluğu ile Çanakkaleye kampımız vardı.Doğum günümün olduğu haftaya denk geliyodu. Benden habersiz topluluk başkanları ile görüşüp otobüsü durdurdu. Sabah 5 gibi Çanakkale de olduk, otobüs durdu herkes şaşırdı kaldı. Tabi bende ne olduğumu anlayamadım. Evlerinin önündeydik. 40 kişi otobüsten indik. Kolumdan tuttu odasına götürdü. Odayı gören herkesin ağzı açık kaldı. Yerde en az 35 tane balon vardı rengarenklerdi. Balonların ortasında bir masa masanın üstü güllerle kaplıydı. Güllerin ortasında da yaş pasta duruyodu... Yatağının üstünde hediyeler hediyelerin kenarını da sürpriz yumurtalarla doldurmuştu :) Bu kadar da değil diyip elimi tutup dışarı çıkardı. Diğer arkadaşlarımın yanına geldik hemen. Onlarda tebrik etti doğum günümü kutladı. Erkek arkadaşım 10 tane dilek feneri almış. Bütün arkadaşlarımla dilek balonlarını tek tek patlattık. Çok mutlu olmuştum,çok sevindim... :)

Aldığı hediyeler ise 80 cm boyunda bir peluş ayıcık,Oyuncak mini cooper(çok seviyorum o arabayı) Hediyeden ziyade bu sürprizi bile çok güzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…