canmm delikleri ahşap hamuru ver onunla kaparsın.Sorma kuzum, seni dinleyeydim keşke
Ama canım üstten de delik açarsam belli olmaz mı hemen, alttaki delik pek gözükmüyor en azından:44: Aman bir daha yumurta işlerine bulaşmam, kokusu hala burnumda
Ayy bu çok güzeelll bir sürpriizz... Uzaktayken de romantik olunuyormuş yahu. Allah ayrı düşürmesin tabi yine de.
gerçekten öyle olmuştu canım benim , etkisinden kurtulamıyor insan
Teşekkür ediyorum nihancıımm , sen nasılsın , iyi misin
Kuzular, bugün bu yumurta sürprizini evde bir deneyeyim dedim, Allah'ım çook iğrençti.
Bi kere o resimdeki gibi küçücük delikten kesinlikle yumurta akmıyor.Mecbur baya büyük bir delik açmak zorunda kaldım. Ve ben oldum olası yumurtadan da kokusundan da nefret ederim. Yumurtayı içinden çıkardıktan sonra kabuğu bi koklayayım dedim, afedersiniz kusacaktım neredeyse Oruç gidiyordu valla Yumurtayı çamaşır suyuna bastım kokusu gitsin diye.
Ama yumurta sulu boyayla kesinlikle boyanmıyor, gıda boyası vardı o da işe yaramadı.Ahşap boyası olsa belki olabilirdi. Ben de keçeli kalemle ağız burun falan çizdim, içine de anneme not yazıp dolaba geri koydum. Sevdiceğe niyet, annişe kısmet oldu anlayacağınız. Ama çok hoşuna gitti annişimin, uğraşlarıma değdi.
Nihanım cevizle olan çok daha hoşuma gitti fikir olarak. Ben onu yapayım en iyisi. Yumurtadan daha temiz en azından.
Ayrıca o 365 tane notu bu doğum gününde yapacağım ben de, çok anlamlı bir hediye.
bununda yeri çok ayrı bende aşkım sana tektaş almak ıstıorum dedi aşkım ne gerek var dedım cünku evlilik nişan söz falan olmadan takınca o zaman yüzük takmanın heyecanı olmuyor diye istemedim sonra begen netten dedi baktım hiç biri hos deıl okuyordum o zaman sehır dışında ankaraya gel bakalım dedı geldım baktık yıne begenemedim aşkm bsver ya alma napcaz para harcamayalm söz olunca alırız ıllakı dedim tamam aşkım dedı ama bır yandanda alsa ne güzel olur fena olaz diye düşünmedim değil
sonra okuluma döndum bana bı köli geldi bi kac gün sonra kargocu kutuyu bırakmış yurt müdürüme oda bana ay ben bılıyorum bunun içinde ne var dedi ve aldı sonunda dıye sölenıp duruyordu müdürüm siz nerden bılıosunuz falan derken arkadşlarımda indi ha geldımı kargon dedi kızlar noluyo dedim be hariç herkez biliyormul bütün yurt
odama çıkarttım büyük ve agır bişey açtım bu vazo içince çiçek (gercek) vazonun ıcınde bı paket onun içinde deniz kabukları süsler ve içinden bu çıktı ay bu çocugun zevkıne hayranım dedım kaldım öyle heryere sim döktürmüş parfüm sıkmış birde not yazmış ki ömre bedel gelene kadr çiçeklerim bıraz haşat olmuş ama yinede güzel bi sürprzdi ben actım mesaj geldi begendinmi diye lan öküzüm ben,m beğenmem mi dedimmm
yarındaa
aşkımın bana en anlamlı hediyesini paylaşcam kuzularım
çokkk güzell ya ama ne kadar mutluluk verici olmuştur düşününce dahi mutlu oldum
evinin en güzel yerinde sağlık ve mutluluklar sakla
ayy bakar mısınn romantikk romantik hediye vermiş sana. çokk da güzell.
güle güle kullan canmm
kızz bana çokk hoş fikirler veriosunn sende hımmmm aklımda olsunn böyle aşırı heyecanlandıracak şeylerr yapayım bende
Yeni gördüm ama ben bunusağ ol canım çok şükür, sen nasılsın?
Anneciğin ne de mutlu olmuştuurZor olsa da sonu güzel olmuş tatlım...
Cevizi kesinlikle yap büşüm, inanılmaz şaşırmıştı
Maşallah
Çok güzel düşünmüş... Yüzük de çok hoş... Benim de parmağımdan hiç çıkarmadığım bir yüzüğüm var, o almıştı kolyesiyle takım, yıllardır takıyorum çok şükürAma alyans değil... Nişanlanınca takmak istiyorum alyansımızı
Merak ettik şimdi
aa evet canım böyle olabilir bak, ama bir sürü malzeme lazım ona şimdi:18: söylediklerin aklımda kalsın da ben evlenince yapcam bu sürprizi, beraber kahvaltı hazırladığımız bir gün tutuşturacağım yumurtayı eline, kıracak ve sonraaacanmm delikleri ahşap hamuru ver onunla kaparsın.
bide ahşap boya en iyisi yada guaj
başka tutmuyo sprey cila atılsa on numara olur ama.
kırıp açtıktan sonra bide sertleştirici sprey sürülür baya kalıcı olur hep saklanır bu süprizz
Yeni gördüm ama ben bunusağ ol canım çok şükür, sen nasılsın?
Anneciğin ne de mutlu olmuştuurZor olsa da sonu güzel olmuş tatlım...
Cevizi kesinlikle yap büşüm, inanılmaz şaşırmıştı
Maşallah
Çok güzel düşünmüş... Yüzük de çok hoş... Benim de parmağımdan hiç çıkarmadığım bir yüzüğüm var, o almıştı kolyesiyle takım, yıllardır takıyorum çok şükürAma alyans değil... Nişanlanınca takmak istiyorum alyansımızı
Merak ettik şimdi
bi gün okuldayım desten çıktım oturuyorum dışarda bütün sınıf oturuyoruz daha dogrusu
mesaj geldi -aşkım napıyosun
bende -iiyim aşkım oturuyorz çardaklarda ders bitti servis bekliyorum sen napıyosun yazdım
-iyi aşkım dükkandayım çalışıyorum bende dedi
(o ankarada ben konyadaydım)
sonra otururken arkadşımın birisi aaa yaptı noldu be dedim arkana bi baksana dedi anam benimki gelmiş sen naptn ne ara geldin dedim ya aşkım yemek yemege çıktık arkadaşla kendimizi burda bulduk dedi
nasıl mutlu oldum ama tuz gölüne falan gittik birlikte sonra beni yurda bırakıp döndüler
aa evet canım böyle olabilir bak, ama bir sürü malzeme lazım ona şimdi:18: söylediklerin aklımda kalsın da ben evlenince yapcam bu sürprizi, beraber kahvaltı hazırladığımız bir gün tutuşturacağım yumurtayı eline, kıracak ve sonraaa
böyle sürprizler tüm maddi hediyelerden daha güzel oluyor di mii.maşallah aşk böcüklerine
aaaaaaaaaaaaaa süper olur gülümmmm aya. iyi fikir olduu içimde kalmayacakevet biliyorum seninkini kuzum
genelde şey de yapıyorlar ,tam tur özel günlerde , klasik alyans da gündelik , belki öyle yaparsın , içinde kalmasın diye tatlımm
çokkk romantik ve özel yaa bayıldımm maşallahhbi gün okuldayım desten çıktım oturuyorum dışarda bütün sınıf oturuyoruz daha dogrusu
mesaj geldi -aşkım napıyosun
bende -iiyim aşkım oturuyorz çardaklarda ders bitti servis bekliyorum sen napıyosun yazdım
-iyi aşkım dükkandayım çalışıyorum bende dedi
(o ankarada ben konyadaydım)
sonra otururken arkadşımın birisi aaa yaptı noldu be dedim arkana bi baksana dedi anam benimki gelmiş sen naptn ne ara geldin dedim ya aşkım yemek yemege çıktık arkadaşla kendimizi burda bulduk dedi
nasıl mutlu oldum ama tuz gölüne falan gittik birlikte sonra beni yurda bırakıp döndüler
Meraba kizlar
Ben sevgilimden ilk cicegimi 4. Yildonumumuzde aldimOndan once oturduklari apartmanin bahcesinden gul koparip getirirdi
2. Yildinumunde ise guzel bir kutu hazirlamisti, anlatamam yeterince fotosunu cekebilirsem bayramdan sonra koyacagim
Bizde hediye alan taraf genelde benimdir maddi hediyeleri bol bol alirim
Sevgilim ise durumlari kotu olduu icin genelde pek bir sey alamAZ sarki sozu yazar siir yazar resim cizer
Cikmaya basladiktan sonraki ilk dogum gunumde, sana hediye alacak param yoktu ama sana sarki yazdim dedi
Biraz hayal kirikligina ugradim cunku simarik bir seydim o zamanlar hediye bekliyordum dogum gunumde :111:
Cimler uzerinde oturduk yaptigi sarkiyi caldi soyledi ama mukemmeldi
O sozleri kagida doktu ben de o kagidi sakliyorum..
Bir de lise zamanlarinda kitaplarimin arasina seni seviyorum filan yazardi iste
Benimkinin suprizleri de boyle :)
Ben sevgilimin cok sevdigi bir kitap serisini getittirdim (ingizlice),
Luks bi arabayi cok seviyordu ben o arabayla foto cekinmistim, fotoyu gorunce cok ozendi ya ne guzel filan dedi cok sanslisin dedi, ben de nolcak canim ben foto cektiysem bir gun sen de o arabayi surersin dedim ve dogum gununde ona o arabayi kiraladim cok cok mutlu oldu
Her yurtdisina gidisimde ona bol bol hediye alirim annesine kardesine babasina bile alirim :111: Bu sefer de budapest ten lacivert bir tisort aldim bakalim
aaaaaaaaaaaaaa süper olur gülümmmm aya. iyi fikir olduu içimde kalmayacak
çokkk romantik ve özel yaa bayıldımm maşallahh
gecen sene ramaznda yemeğe çıkmıştık yer ayırtmış bi mekanda güzel bi tabak hazırlatmıştı ama yok yok ben buna bile mutlu olmuştum domatesten gul faln yaptrmış arkadaşına tabagın üzerıne
ayyy çok güzel canmm yaaa
nasıl beğendm kız
biliyo musun acaba senn ki de mi böyle ben yemek çok yersem aşırı mutlu oluyo.
ne bileyim biraz farklı şeylerden mutlu oluyo
canmm emin ol sevgilinin yaptığı herşey paha biçilemez.
maneviyatı yüksekk
böyle bi sevgilin olduğu için çok şanslısın
ayyy işte benmki hiç sosyal değil çok içe kapanık daha doğrusu ben hariç kimse ile fazla samimi değil bide arkadaşları ile ama kimse ile sosyal değil bende tam aksi inanılmazzzzz seviyomm onunla herşeyi yapmayı. bazen kışın ben seviyom diyee arada birde olsa geziyozz ben soğukda yürümeye bayılıyomm hele de akşam olunca.evet cnm aç kalmamı falan ıstemıo gece sahur yemıyorum bazen aşkım olmaz yiyeceksin dıyo
çok sever etkinlikleri aşırı sosyal bi insan bazen ayak uyduramıyorum aileden dolayı her dk bişeyler yapalım gezeli tozalım falan istiyor
oyle mi dersin canim sagolSizler icin de tek tek alinti yapmadim tum suprizler hediyeler hepsi cok guzel
Valla hpinizin de herifi cok romantik masallah
Kızlar merhaba, ben de sevgilime doğum gününde yaptığım hediyeyi anlatayım. Bana Derin'im derdi. Çok severdik bu sözü... Kartonu şerit şeklinde kesip üstüne En Derinim'e yazdım. Onu rulo haline getirdim. Ve onunla ilişkimize başladığımız ilk gün giydiği gömleğini almıştım. Onu giydim. Çimlere oturdum, rulo haline getirdiğim kartonla bir fotoğraf çektirdim,sonra E harfini açıp bir fotoğraf çektirdim,sırayla hepsi ile tek tek fotoğraf çektirdim. Fotoğrafları çıkarttırdım, albüm alıp sırasıyla yerleştirdim. Albümün boş kalan kısmına da şıpsevdi sakızlarından çıkan sözleri kalpli stickerlara yazdım yerleştirdim. Beğenmeyen olmadı, kendisi de çok beğendi :)
Bu arada sevgili olalı 483 gün oldu, bu güne kadar birbirimize klasik hediyelerden almamıştık. Ben daha yeni bir t-shirt alıp verdim :)
Onun bana yaptığı sürpriz de çok güzeldi,ancak uzun bir yazı olur okumaktan sıkılırsınız diye yazmaktan vazgeçtim :) ilginç fikirlerinizi bekliyorum, 26 Kasım doğum günü :):18:
bana hoş bi fikir oldu canm buuu
baya beğendimm anlat neden sıkılalım ki çok hoşuma gitti
benm de yıl dönümü için hediye hazırlamamm gerek süprizlere açığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?