aşktan gelen hediyeler&sürprizler

canmm nasılsınn buradayzz

canmmm harikaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
başka söze gerek yok

canmmm aslında çok kolay daha küçük delikden de çıkar
sadece çok sarsacaksın baktın olmuyo sırrının dediği ikinci yöntem ilk okulda iki delik açıp üflemştikk

doğru bi bakış açısı canm

kuzumm bu firuze taşı sanırımm siyah yada koyu renkli çizgiler var mı üstünde yoksa mavi akik olabilirr yadaaaaa dilek taşıdır

canım bak hatrlattn akik di sanırım o

başka söze gerek yok

sadece çok sarsacaksın baktın olmuyo sırrının dediği ikinci yöntem ilk okulda iki delik açıp üflemştikk

kuzumm bu firuze taşı sanırımm siyah yada koyu renkli çizgiler var mı üstünde yoksa mavi akik olabilirr yadaaaaa dilek taşıdır

ah kuzum sağ olasın , evet harikaydıı
:16::16:

bak ilk okulda yaptıysanız öyle olur demek ki , benim nerden aklıma geldi acaba
:9:

Howarcim iyiyim canim budapest de son gecemiz otelde nete giriyorum sarjim bitene kadar duracagim (bitmek uzere) :111:

Sizler de iyisiniz insallah :16:
canmm ne güzell yarn dan sonra da gemi turunz başlayacakk

canım bak hatrlattn akik di sanırım o
süper canmm yaaa
akik harika taştrr

ah kuzum sağ olasın , evet harikaydıı
:16::16:

bak ilk okulda yaptıysanız öyle olur demek ki , benim nerden aklıma geldi acaba
:9:
canmm akıl işteee bi çözüm üretyoo yanii :D

Ben sehirleri hep Hugh Laurie sarhoslugu ile Gezdim :111: ilk geceydi konser ben halen etkisindeyim

Ah Hugh canim benim :69:
Ah bir daha dunya turuna ciksa bir daha gorseeem :69:

oyy oyyy , olsun ne güzel bir kere görme şerefine ermişsin , yetin onunla canımm
:16:

canmm ne güzell yarn dan sonra da gemi turunz başlayacakk

süper canmm yaaa
akik harika taştrr

canmm akıl işteee bi çözüm üretyoo yanii :D

evet haklısın :1:

bununda yeri çok ayrı bende aşkım sana tektaş almak ıstıorum dedi aşkım ne gerek var dedım cünku evlilik nişan söz falan olmadan takınca o zaman yüzük takmanın heyecanı olmuyor diye istemedim sonra begen netten dedi baktım hiç biri hos deıl okuyordum o zaman sehır dışında ankaraya gel bakalım dedı geldım baktık yıne begenemedim aşkm bsver ya alma napcaz para harcamayalm söz olunca alırız ıllakı dedim tamam aşkım dedı ama bır yandanda alsa ne güzel olur fena olaz diye düşünmedim değil
sonra okuluma döndum bana bı köli geldi bi kac gün sonra kargocu kutuyu bırakmış yurt müdürüme oda bana ay ben bılıyorum bunun içinde ne var dedi ve aldı sonunda dıye sölenıp duruyordu müdürüm siz nerden bılıosunuz falan derken arkadşlarımda indi ha geldımı kargon dedi kızlar noluyo dedim be hariç herkez biliyormul bütün yurt :D
odama çıkarttım büyük ve agır bişey açtım bu vazo içince çiçek (gercek) vazonun ıcınde bı paket onun içinde deniz kabukları süsler ve içinden bu çıktı ay bu çocugun zevkıne hayranım dedım kaldım öyle heryere sim döktürmüş parfüm sıkmış birde not yazmış ki ömre bedel gelene kadr çiçeklerim bıraz haşat olmuş ama yinede güzel bi sürprzdi ben actım mesaj geldi begendinmi diye lan öküzüm ben,m beğenmem mi dedimmm:16::16::16:

Eklentiler

• $05012012804.jpg
    $05012012804.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $20130404_235203.jpg
    $20130404_235203.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $20130803_011202.jpg
    $20130803_011202.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $20130803_011224.jpg
    $20130803_011224.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $20130803_011341.jpg
    $20130803_011341.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $04012012724.jpg
    $04012012724.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $04012012725.jpg
    $04012012725.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 58
bununda yeri çok ayrı bende aşkım sana tektaş almak ıstıorum dedi aşkım ne gerek var dedım cünku evlilik nişan söz falan olmadan takınca o zaman yüzük takmanın heyecanı olmuyor diye istemedim sonra begen netten dedi baktım hiç biri hos deıl okuyordum o zaman sehır dışında ankaraya gel bakalım dedı geldım baktık yıne begenemedim aşkm bsver ya alma napcaz para harcamayalm söz olunca alırız ıllakı dedim tamam aşkım dedı ama bır yandanda alsa ne güzel olur fena olaz diye düşünmedim değil
sonra okuluma döndum bana bı köli geldi bi kac gün sonra kargocu kutuyu bırakmış yurt müdürüme oda bana ay ben bılıyorum bunun içinde ne var dedi ve aldı sonunda dıye sölenıp duruyordu müdürüm siz nerden bılıosunuz falan derken arkadşlarımda indi ha geldımı kargon dedi kızlar noluyo dedim be hariç herkez biliyormul bütün yurt :D
odama çıkarttım büyük ve agır bişey açtım bu vazo içince çiçek (gercek) vazonun ıcınde bı paket onun içinde deniz kabukları süsler ve içinden bu çıktı ay bu çocugun zevkıne hayranım dedım kaldım öyle heryere sim döktürmüş parfüm sıkmış birde not yazmış ki ömre bedel gelene kadr çiçeklerim bıraz haşat olmuş ama yinede güzel bi sürprzdi ben actım mesaj geldi begendinmi diye lan öküzüm ben,m beğenmem mi dedimmm:16::16::16:

oyyyy ne güzel canım benim , heyecanlarla dolu bir sevgililik geçirmek çok güzel oluyor
:16::16::16::16:

güle güle kullan bebeğğiimmmm , okuyunca bile ne kadar mutlu olduğun anlaşılıyor ya o yeter

oyyyy ne güzel canım benim , heyecanlarla dolu bir sevgililik geçirmek çok güzel oluyor
:16::16::16::16:

güle güle kullan bebeğğiimmmm , okuyunca bile ne kadar mutlu olduğun anlaşılıyor ya o yeter

aayyy saol canı benım benı cok mutlu edıyor saolsunnnn :16:

muhteşemm bişeyy.
bende bu yüzüğe bittimmm yaaa
aynısını beğendmm glsmn bana ilk gösterdi anam baktım aynısı çok şık ya herşey hoşş ama yüzük daha hoş

Son düzenleme:
ve buda en değerli varliğim asker künyesi 15 ay boynunda taşıdı bende 15 tasıcagıma söz verdim tasışımda ne gıyersem giyim taktım bunu çok gurur vericiydi diğerindede birinde benim adım soyadım öbüründe onun adı soyadı yazıyor bizde yaptırmış parlamıs ama cekerken yazı görunmuyor

Eklentiler

• $20130803_011303.jpg
    $20130803_011303.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 46
muhteşemm bişeyy.
aynısını beğendmm glsmn bana ilk gösterdi anam baktım aynısı çok şık ya herşey hoşş ama yüzük daha hoş

evet canım hatrlıyorum onu birleşik ya bide sözümde takcam şimdi kıyamıyorum takmaya bende çok begendim

muhteşemm bişeyy.
bende glsmn gösterdiğinde aaaa benim alyansımın modelinden dedim , alyansım tam tur çünkü , çok şık bir model gerçekten , ben çok beğeniyorum böylesinii :16:

ve buda en değerli varliğim asker künyesi 15 ay boynunda taşıdı bende 15 tasıcagıma söz verdim tasışımda ne gıyersem giyim taktım bunu çok gurur vericiydi diğerindede birinde benim adım soyadım öbüründe onun adı soyadı yazıyor bizde yaptırmış parlamıs ama cekerken yazı görunmuyor

evet canım hatrlıyorum onu birleşik ya bide sözümde takcam şimdi kıyamıyorum takmaya bende çok begendim
vayyy bi askere gitseydi bendee istiyomm bunlardaan yaaaaa
baya güzel çünkü.

bende glsmn gösterdiğinde aaaa benim alyansımın modelinden dedim , alyansım tam tur çünkü , çok şık bir model gerçekten , ben çok beğeniyorum böylesinii :16:

ama harika bi yüzük tamturlara bende takıntılıyım
bakalım gelecekmi hediye olarak gelmese ben alırım ne yapcam

baya güzel çünkü.

olur canım oda giddecek allah nasıp ederse

çok güzel canım benim , iyiki takmışsın :))

baya güzel çünkü.

hediye olmazsa da , evlilik alyansı olarak istemez misin sen ? yani ben onun için aldım , daha evde değil , kuyumcuda beni bekliyor ama aldım işte
:1:

ayyy allah sneı napmasın dedım ya sana kız ugraş ıster diye :D:D
Sorma kuzum, seni dinleyeydim keşke:9:

başka söze gerek yok

Ama canım üstten de delik açarsam belli olmaz mı hemen, alttaki delik pek gözükmüyor en azından:44: Aman bir daha yumurta işlerine bulaşmam, kokusu hala burnumda:52:

Ayy bu çok güzeelll bir sürpriizz:nazar:... Uzaktayken de romantik olunuyormuş yahu.:69: Allah ayrı düşürmesin tabi yine de.:38:

Sorma kuzum, seni dinleyeydim keşke:9:

Ama canım üstten de delik açarsam belli olmaz mı hemen, alttaki delik pek gözükmüyor en azından:44: Aman bir daha yumurta işlerine bulaşmam, kokusu hala burnumda:52:

Ayy bu çok güzeelll bir sürpriizz:nazar:... Uzaktayken de romantik olunuyormuş yahu.:69: Allah ayrı düşürmesin tabi yine de.:38:

uzaktayken dedgn gbı daha romantık ya arada kacmak lazım cnm özlesin ama ben nıyetını bılıorum gelınce istemiim dıye yapıo :D
yınede saolsun aşkım

çok güzel canım benim , iyiki takmışsın :))

hediye olmazsa da , evlilik alyansı olarak istemez misin sen ? yani ben onun için aldım , daha evde değil , kuyumcuda beni bekliyor ama aldım işte
:1:

kuzum klasik ya benm alyans artık öyle farklılık olsun diye alırım belki

kuzum klasik ya benm alyans artık öyle farklılık olsun diye alırım belki
evet biliyorum seninkini kuzum :16:
genelde şey de yapıyorlar ,tam tur özel günlerde , klasik alyans da gündelik , belki öyle yaparsın , içinde kalmasın diye tatlımm :69:

uzaktayken dedgn gbı daha romantık ya arada kacmak lazım cnm özlesin ama ben nıyetını bılıorum gelınce istemiim dıye yapıo :D
yınede saolsun aşkım

haha alemsin ya:9: Biz de 1 yıl kadar ayrı kaldık. Benimki uzaktayken de sürprizini buraya gelerek yapıyordu. Bir telefon geliyor, "cama çık, geldim":30:
Bir kavga edelim hemen ertesi gün bir mesaj; "Saat 12de mecidiyeköyde ol hayatım kendimi affettircem". gören de 1-2 saatlik yol sanar, 8 saatlik yoldu.:9: Ama böyle sürprizler de istiyorum ben yaa.:84:

haha alemsin ya:9: Biz de 1 yıl kadar ayrı kaldık. Benimki uzaktayken de sürprizini buraya gelerek yapıyordu. Bir telefon geliyor, "cama çık, geldim":30:
Bir kavga edelim hemen ertesi gün bir mesaj; "Saat 12de mecidiyeköyde ol hayatım kendimi affettircem". gören de 1-2 saatlik yol sanar, 8 saatlik yoldu.:9: Ama böyle sürprizler de istiyorum ben yaa.:84:

ay ne guzel cnaım ya benımkıde yapardı böle
bu arada kuzum bende bos kaldıkca okumaya calısıyorum mesaj kutun dolmus yazamadım cvap hastayken okunmyor cnm o basladı oncedn hasta olunca bıraktı ama bıtsın devam edıck sonra toplarız eksık ne kadrsa yıne okumaya devam ederız

Back