aşktan gelen hediyeler&sürprizler

ah canıım :) o kadar pis bir iş olacağını tahmin etmiştim canım , o yumurta bence de zor çıkardı o delikten de , aklıma sanki iki taraftan delik yapılıp birinden pipetle ufursen cıkacakmış geldi ama bilemedim :44:
neyse boşa gitmemiş de anneciğine nasip olmuuuş , çok sevindim kuzum , ellerine sağlııık

Evet kuzum o şekilde olurdu aslında ama bu sefer üstten görünen kısımda delik olması güzel durmazdı gibi geldi, resimdeki küçücük deliğe aldandım.
Sağol kuzucum, bu arada senin de güllerine bayıldım, romantik aşıklar sizii.

canım grmedım hic ben andır gırıyorum artık gecelerı

ay çiçeklerde güzel sürprizde ya bana öle cıkma falan dese anlardım bellki ya kuzum sen hıc mı çakmadın

ay çiçeklerde güzel sürprizde ya bana öle cıkma falan dese anlardım bellki ya kuzum sen hıc mı çakmadın
kuzum dıyorum ya hayatta yapmadı böyle şey nerden tahmin edeyim , hee annem bir gün önce diyor ki , bakalım hangi sürprizi yapcak , anne diyorum o supriz filan yapmaz ki , ertesi gün ben şok , annem de gördün mü diyor

ay sağ ol kuzumm

anladım anladım , neyse ki güzel olmuş anneciğine gitmesi

ayyy allah sneı napmasın dedım ya sana kız ugraş ıster diye

ama süper olmus bak senide şaşırttı mutlu etti ne güzell

buda bana acemi birliğini yaptığı yerden aldığı hedıye gelince paketı cok eskimişti gittiği ilk gün almış saklamış getirene kadar bılekliği çok taktım eskidi bile bişey taşydı bu ama hatırlayamadım ama sölemıs adını unuttuk ıkımzde howar daha ıyı bılır aslında

Eklentiler

• $20130404_235807.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 56
ne güzel kuşumm , güle güle takmışsın maaşAllah

Tepesine cikmadik canim annem o kadar dayanamiyor oyle merdivenlere yurumelere filan biz boyle takilyoruz bu seferlik

Huhu napiyorsunuz kizlar
Demek buradasiniz
canmm nasılsınn buradayzz

canmmm harikaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
başka söze gerek yok

canmmm aslında çok kolay daha küçük delikden de çıkar
sadece çok sarsacaksın baktın olmuyo sırrının dediği ikinci yöntem ilk okulda iki delik açıp üflemştikk

doğru bi bakış açısı canm

kuzumm bu firuze taşı sanırımm siyah yada koyu renkli çizgiler var mı üstünde yoksa mavi akik olabilirr yadaaaaa dilek taşıdır

Howarcim iyiyim canim budapest de son gecemiz otelde nete giriyorum sarjim bitene kadar duracagim (bitmek uzere) :111:

Sizler de iyisiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…